بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

از سایت گیمپلی ایران دو تا بازی ظرفیت یک خریدم پیام که دادم میگه برای مشتری های خودمون هست اکانت نمیده در حالی که قبل خرید این مورد ذکر نشده بود تو سایتش معلوم نیست این دیگه چه داستانیه از پول گرفتن هم بدشون میاد. پیام هم دیر به دیر به زور یک کلمه جواب میده حالا سعی کنم ببینیم میتونم پولمو پس بگیرم یا نه
سلام و درود
من سال 1402 بالای 6هفت بار ظ1 خریدم ازشون، هیچ مشکلی نداشتم ( البته یه بار یه اکانت داد که اکتیو نمیشد و بعد عوض کرد اکانت رو)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام و درود
من سال 1402 بالای 6هفت بار ظ1 خریدم ازشون، هیچ مشکلی نداشتم ( البته یه بار یه اکانت داد که اکتیو نمیشد و بعد عوض کرد اکانت رو)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلام خداروشکر هزینه رو سریع برام امروز واریز کردند. گویا از سه ماه پیش این طور شده که ظ 1 فقط به مشتریان قبلی و احراز شده میفروشن. نمیدونم داستان چیه تا حالا ندیده بودم که فروشنده ای از پول و مشتری جدید بدش بیاد.
از دوستان کسی به تازگی از یانگ سنتر خرید کرده از این داستانا نداره ظرفیت یکش؟

جدیدا تجربه خرید اکانت ظ2 از یانگ سنتر داشتم و راضی بودم
حالا اگه گند نزنن توش
هرچی بگی از اینا بر میاد نمیتونی به اون معروفاشونم اطمینان کنی

سلام خداروشکر هزینه رو سریع برام امروز واریز کردند. گویا از سه ماه پیش این طور شده که ظ 1 فقط به مشتریان قبلی و احراز شده میفروشن. نمیدونم داستان چیه تا حالا ندیده بودم که فروشنده ای از پول و مشتری جدید بدش بیاد.
از دوستان کسی به تازگی از یانگ سنتر خرید کرده از این داستانا نداره ظرفیت یکش؟
ظرفیت ۱ رو معمولا فروشگاه هایی که معتبر هستن سعی می کنن به غریبه یا غیرهمکار ندن چون ممکنه داستان بشه براشون. دراصل چیزی به اسم ظ۱ اصلا وجود نداره و قانونی به حساب نمیاد.

یانگ سنتر فک کرده صرافیه برای ظرفیت یک میگه کارت ملی بگیر کنار چهرت یه متن بلند بالا رو بخون ویدیو بگیر از خودت ارسال کن:)). در حالی که داخل چت سایت قبل خرید که ازشون پرسیده بودم میگفت احراز هویت نمیخواد حالا ببینیم تو برگشت وجه چطور عمل میکنه .لطفا جایی رو اگر سراغ دارین شجره نامه ادم برای یه بازی نمیخوان معرفی کنین
ویرایش: پول رو برگشت زدند

آخرین ویرایش:
من بازی هامو از CD Stop میگیرم و تا الان مشکلی نداشتم، اما برای فروش بازی اصلا همکاری نمی کنن. مثلا اگه یه بازی رو می خوای نصف قیمت بدی، اوکی میده اما اصلا قیمت تو رو تو کانالش نمی ذاره.

ممنون میشم معرفی کنین اگه جای میشناسین که بشه بازی رو فروخت

• Like
Reactions: Arios 22
من بازی هامو از CD Stop میگیرم و تا الان مشکلی نداشتم، اما برای فروش بازی اصلا همکاری نمی کنن. مثلا اگه یه بازی رو می خوای نصف قیمت بدی، اوکی میده اما اصلا قیمت تو رو تو کانالش نمی ذاره.

پیغام براتون فرستادم

همیشه اینطورن؟ یا چون می خوای نصف قیمت بدی می خوان قیمت اکانت خودشون نشکنه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من ظرفیت دو Elden Ring+DLC خریدم فقط الان که دارم Elden Ring بازی می کنم داخل بخش Collection که نگاه می کنم DLC قیمت داره و Purchased نیست به پشتیبانی گفتم گفت روز انتشار باز میشه
ولی از طرفی PreLoad این DLC فردا شروع میشه
عادیه به نظرتون؟

همیشه اینطورن؟ یا چون می خوای نصف قیمت بدی می خوان قیمت اکانت خودشون نشکنه؟
بستگی به تقاضا بازی هم داره من یدونه helldivers2 داشتم 2 روزه فروختن

• Like
سلام
دوستان من خودم از ایجیتال خرید میکنم حدود 2 ساله و ظرفیت 2 میگیرم و بعد تموم کردن بازی به خودشون میفروشم که 15 درصد از مبلغ خرید کم میکنن و اگه بخواهم تعویض میکنن با کسر 10 درصد و تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم و همه چی عالی بوده خداروشکر و کارشون بنظرم حرف نداره
حالا این بین بعضی اوقات بوده که چند روز طول بکشه تعویض یا فروش ولی همیشه به سرانجام خوش رسیده و دمشون گرم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or