کارت 399$ ای که /.................. شما خودت چی تصور میکنی؟:mrgreen:
خوب کارت 399$ یعنی هم قیمت 7950 هم عرضه شد . اما کلا به گفته تامز یه 13% هم از 7970 قویتره و اگر انودیای خاک بر سر یک درایور درست و درمون میداد در همه سایت های دیگه هم چنین نتایجی میداد -
چون متاسفانه در درایور جدید انودیا برای سری 600 مشکل عظیمی برای بازی shogun 2 بوجود اورده و در این بازی کارت 1/3 درایور های قبلی امتیاز میگیره .همین باعث شده 680 و 670 میانگینشون خیلی خیلی پایین بیاد.
مشکل بزرگ درایور های جدید انودیا با شوکان 2
این با درایور های زمان عرضه 680 :
اینم با دریاور های کخی در حال حاضر
همونطور که میبینید 680 در رزولوشن
مثلا 2560 تا 81% افت کارایی تو این بازی داشته و اگر مشکل درایور نبود الان 670 با همون اختلاف حدودی 10% از 7970 در میانگین بازی ها پیش بود.
اینم میانگین کانوکس
ینکه حالا چرا hardware canucks از درایور قدیمی تر برای تصصیح تست ها استفاده نکرده من نمیدونم اما دلایلش کلا اینه :
NVIDIA’s performance in Shogun 2 has undergone a seesaw experience from one driver revision and patch to another.
Back when the GTX 680 first launched, it displayed excellent performance in this game but a major patch rolled out on March 22nd seems to have kneecapped framerates across the entire GeForce product range. We’re now told the issues stem from a new shader routine that’s been implemented into the game engine. Hopefully, NVIDIA or Creative Assembly can address this as soon as possible.
اینم تست قطعی 3dmark 11 :
بگذریم - بریم سر وقت تامز :
تست مارک11 فقط اسکور گرافیک:
خوب فاصله 5% ای 670 با 7970 کارتی که بشدت ارزون تره باید خریدارو روانی کنه
670 نسبت به 680 (درصد ضعیف تر هست )
نشون میده یه 4.5% از 680
ضعیف تر هست .
حالا 670 نسبت به 7970 :
نشون میده که یه .13.7% هم از 7970
قوی تر هست
خوب حالا مصرف لود :
دیگه من نمیدونم چی باید بگم.
همه چیز واضح و گویا هست - انویدیا با عرضه 670 قطعا AMD رو مجبور میکنه که 7970 رو با قیمت 350$ یا توی این مایه ها عرضه کنه. حالا میخواد نسخه اورکلاک شده 7970 رو با اسم ghz edition بده یا هرچی .
خلاصه رسما ترکودن انودیا و از این نظر دیگه من نمیدونم چی بگم
If Nvidia is able to deliver this time around and GeForce GTX 670s are accessible, then it has a real winner on its hands and AMD will need to adjust its entire line-up to reflect a Radeon HD 7970 priced at $400 or less. Here’s hoping we’ve seen the last of the launch-oriented chess moves, architected to keep enthusiasts from buying competing cards. We just want to play our games, after all.