بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان شاید سوالم بی ربط باشه ولی میخواستم بدونم از کجا میشه تشخیص داد فریمور دستگاه چیه الان چون من این یکی دستگارو دست دو گرفتم... بعدش تا جایی که یادمه ویو 6 بیشتر من بازی میکردم با ویو 4...
دوستان سوال منم جواب بدن ممنون میشم... من درایوم سامسونگه میخواستم بدونم از کجا بفهمم فریمورم چنده؟؟ تا حالا هم ویو 6 و 4 بازی کردم...

منم درایوم هیتاچیه و دستگاهم مال سال 2006 هستش.بازی رو میتونم اجرا کنم؟

----ممنون unknowncitizen عزیز پس اینطوری منم واسه اجرا مشکلی ندارم(دستگاهم مال سال 2006 هستش).ولی برام فرقی نداره چون تو شهرمون هیچ کس بازی رو نمیاره تا مشکلش حل نشه!!!!!

دوستان سوال منم جواب بدن ممنون میشم... من درایوم سامسونگه میخواستم بدونم از کجا بفهمم فریمورم چنده؟؟ تا حالا هم ویو 6 و 4 بازی کردم...
در مورد فهمیدن مشخصات درایو سامسونگ تا اونجایی که من میدونم باید یک فایلی رو دانلود کنید و با کمک اون مشخصات دستگاه رو بفهمید برای اطلاعات بیشتر به قسمت X360 Firmwares برید و سوال خودتون رو اونجا مطرح کنید

منم درایوم هیتاچیه و دستگاهم مال سال 2006 هستش.بازی رو میتونم اجرا کنم؟

----ممنون unknowncitizen عزیز پس اینطوری منم واسه اجرا مشکلی ندارم(دستگاهم مال سال 2006 هستش).ولی برام فرقی نداره چون تو شهرمون هیچ کس بازی رو نمیاره تا مشکلش حل نشه!!!!!
یکی از دوستان در همین تاپیک گفته بودند که با هیتاچی نتونستند اجرا کنن اما خیلی ها با این درایو تونستند بازی رو بالا بیارند
خواهش میکنم دوست عزیز به احتمال زیاد میتونید

10 بار گفتم کنسولم مال 2006 هستش!:">:">.خب پس انگار تنها راه مطمئن شدن اینه که بازی رو امتحان کنم،راستی از این به بعد همه بازیها اینجوری خواهند شد درسته؟

بچه ها یه سوال حالا من از کجا بفهمم فرم ویرم کدومه . اصلا رو اسلیم میشه Lt ریخت ؟

10 بار گفتم کنسولم مال 2006 هستش!:">:">.خب پس انگار تنها راه مطمئن شدن اینه که بازی رو امتحان کنم،راستی از این به بعد همه بازیها اینجوری خواهند شد درسته؟
:d
از این به بعد بازی ها همگی نیاز به اپدیت دارند و در نتیجه تا اومدن +lt ما بیکاریم شما که برات فرقی نداره حال میکنی :d;)

بچه ها یه سوال حالا من از کجا بفهمم فرم ویرم کدومه . اصلا رو اسلیم میشه Lt ریخت ؟
به اینجا مراجعه کنید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30247
دوستان لطفا پستهای قبلی و سوالات دوستان رو یه نگاهی بندازند و لطفا در مورد اجرای بازی AC در این تاپیک بحث کنید تا تاپیک منحرف نشه

زمانش که هنوز معلوم نیست اما به خاطر اپدیت جدید احتمال داره سریع تر بدن بیرون
LT در واقع اپدیتی هست برای Firmwares (یه جور دستکاری داخل دستگاه) که بتونه بازیهای کپی رو بخونه با توجه به اینکه شما اطلاعات زیادی ندارید بهتره ببرید به یک مغازه ی معتبر
بله همه ی بازی ها اجرا میشند
اینجا جای سوال کردنه دوست عزیز اما در مورد AC برای اطلاعات بیشتر بهتره به قسمت راهنمای خرید و اموزشهای xbox360 برید

اول از همه متشکرم که جواب سوالام رو دادی . چشم معذرت میخوام که این جا گفتم:)

اينم بدبختي من حالا كه كنسول مشكلي نداره بازيو گير نميارم

ديروز امام خميني و زيرورو كردم هيشكي نداشت كسي جايي رو مي شناسه بازيو داشته باشه برم بخرم

دوست عزیز حالا اومدی گرفتی میخواهی چی طوری بازی رو اجرا و بازی کنی

من تازه درایو هیتاچی ال جی دارم اجرا نشد شما......:)

سلام دوستان والا یکی توی یه سایت یه درایور سامسونگ توشیبا برای فروش گذاشته میگه اصلا بدون ریختن هیچ lt بازی ها رو اجرا میکردم میخواستم بدونم من اگر این درایور رو بخرم میتونم جایگزین درایور قبلیم کنم و آیا اساسینس و بازی های جدیدی که میان رو ساپورت میکنه
ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or