دوستان سوال منم جواب بدن ممنون میشم... من درایوم سامسونگه میخواستم بدونم از کجا بفهمم فریمورم چنده؟؟ تا حالا هم ویو 6 و 4 بازی کردم...دوستان شاید سوالم بی ربط باشه ولی میخواستم بدونم از کجا میشه تشخیص داد فریمور دستگاه چیه الان چون من این یکی دستگارو دست دو گرفتم... بعدش تا جایی که یادمه ویو 6 بیشتر من بازی میکردم با ویو 4...
اینطور که گفتند بله کار میکنه چون قابلیت شناسایی قفل جدید رو ندارهHitachi کار میکنه؟
در مورد فهمیدن مشخصات درایو سامسونگ تا اونجایی که من میدونم باید یک فایلی رو دانلود کنید و با کمک اون مشخصات دستگاه رو بفهمید برای اطلاعات بیشتر به قسمت X360 Firmwares برید و سوال خودتون رو اونجا مطرح کنیددوستان سوال منم جواب بدن ممنون میشم... من درایوم سامسونگه میخواستم بدونم از کجا بفهمم فریمورم چنده؟؟ تا حالا هم ویو 6 و 4 بازی کردم...
ممنون میشیم به این سئوال جواب بدیدازکجا بفهمیم حالا نان استیث هست ؟؟؟؟![]()
یکی از دوستان در همین تاپیک گفته بودند که با هیتاچی نتونستند اجرا کنن اما خیلی ها با این درایو تونستند بازی رو بالا بیارندمنم درایوم هیتاچیه و دستگاهم مال سال 2006 هستش.بازی رو میتونم اجرا کنم؟
----ممنون unknowncitizen عزیز پس اینطوری منم واسه اجرا مشکلی ندارم(دستگاهم مال سال 2006 هستش).ولی برام فرقی نداره چون تو شهرمون هیچ کس بازی رو نمیاره تا مشکلش حل نشه!!!!!
به اینجا مراجعه کنیدممنون میشیم به این سئوال جواب بدید

.خب پس انگار تنها راه مطمئن شدن اینه که بازی رو امتحان کنم،راستی از این به بعد همه بازیها اینجوری خواهند شد درسته؟:d10 بار گفتم کنسولم مال 2006 هستش!.خب پس انگار تنها راه مطمئن شدن اینه که بازی رو امتحان کنم،راستی از این به بعد همه بازیها اینجوری خواهند شد درسته؟

به اینجا مراجعه کنیدبچه ها یه سوال حالا من از کجا بفهمم فرم ویرم کدومه . اصلا رو اسلیم میشه Lt ریخت ؟
زمانش که هنوز معلوم نیست اما به خاطر اپدیت جدید احتمال داره سریع تر بدن بیرون
LT در واقع اپدیتی هست برای Firmwares (یه جور دستکاری داخل دستگاه) که بتونه بازیهای کپی رو بخونه با توجه به اینکه شما اطلاعات زیادی ندارید بهتره ببرید به یک مغازه ی معتبر
بله همه ی بازی ها اجرا میشند
اینجا جای سوال کردنه دوست عزیز اما در مورد AC برای اطلاعات بیشتر بهتره به قسمت راهنمای خرید و اموزشهای xbox360 برید
اينم بدبختي من حالا كه كنسول مشكلي نداره بازيو گير نميارم
ديروز امام خميني و زيرورو كردم هيشكي نداشت كسي جايي رو مي شناسه بازيو داشته باشه برم بخرم