بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من فکر کنم شما یک کم اشتباه گفتی.
Spoof کاری میکنه که شما اگر Lite On داشته باشید و بخواید سامسونگ بزارید کاری میکنه که دستگاه فکر کنه سامسونگ همون Lite On هست. یعنی درایور تعویضی رو فکر میکنه همون درایور اصلی هست وگرنه فکر نکنم درایور Lite On رو بکنه سامسونگ.
درسته ميثم جان، من برعکس گفتم :d کلا منظورم اين بود که اسپوف کاري ميکنه تا سيستم فکر کنه همون درايوي که قبلا روي کنسول بوده هنوزم هست، که اين موضوع هم بخاطر اينه که نميشه مدل درايوي که روي کنسول هست رو به کل عوض کرد و يه مدل ديگه به جاي اون قرار داد.

ممنون از اينکه اشتباه من رو تصحيح کردي ;)

• Like
Reactions: Squidward
موافقم باهاتون ...
آخه این چه بدبختی ایه ... اگر اوریجینال درست حسابی بود میخریدم ! ولی این فروشنده ها ...
این فریمور جدید هم معلوم نیست چند ماه دیگه بیاد ... :|
یعنی زین پس ( :d ) همه ی بازی ها اینطوریه ... ؟

متاسفانه بله نمونش (NFS HP) که امروز اومد!
خدا از این به بعدشو بخیر کنه...
فعلا یه مدت باید خودمونو با PC سرگرم کنیم تا فرجی شه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
به نقل از سایت مانیا
آخرین نتایج بدست آمده و ارسال سفارشات پست:با سلام خدمت دوستان گرامی ، اول در مورد ارسال بگم که همه سوال کردن. امید بخدا ارسال سفارشات رو از اول وقت روز سه شنبه شروع میکنیم. دلیل اینکه دوشنبه شروع نکردیم این بود که داشتیم بازی رو روی کنسول های بیشتری تست میکردیم و در تلاش بودیم بازی رو کنسول های بیشتری اجرا بشه. کار بسیار وقت گیری هستش حالت های مختلف رو بررسی کردیم و نتیجه ای که تا این لحظه گرفتیم این بود که بازی روی تمام درایوها با فریمور نان استلیث اجرا شد (95%) ، بازی روی درایوهای هیتاچی ، ال جی ، سامسونگ ، بن کیو ، با فریمور ال تی اجرا شد (95%) ، بازی روی درایو لایت آن با فریمور ال تی اجرا نشد ولی با فریمور نان استلیث حتی روی کنسول های 2010 اجرا شد. ما تمام تلاش خودمون رو کردیم و بیش از سی حالت مختلف رو روی ایزو بازی بررسی کردیم و نتیجه رو روی حداقل ده کنسول با شرایط مختلف تست کردیم ، نتیجه کار شصت تا هفتاد درصد کنسول ها رو پوشش میده ، امید بخدا از سه شنبه صبح ارسال بازی رو شروع میکنیم. موفق باشید.

به نقل از خودم
پس همه برن تو کار نان استلیث.ایول به خودم که lt نیست.دل همه آب

به نقل از سایت مانیا
آخرین نتایج بدست آمده و ارسال سفارشات پست:با سلام خدمت دوستان گرامی ، اول در مورد ارسال بگم که همه سوال کردن. امید بخدا ارسال سفارشات رو از اول وقت روز سه شنبه شروع میکنیم. دلیل اینکه دوشنبه شروع نکردیم این بود که داشتیم بازی رو روی کنسول های بیشتری تست میکردیم و در تلاش بودیم بازی رو کنسول های بیشتری اجرا بشه. کار بسیار وقت گیری هستش حالت های مختلف رو بررسی کردیم و نتیجه ای که تا این لحظه گرفتیم این بود که بازی روی تمام درایوها با فریمور نان استلیث اجرا شد (95%) ، بازی روی درایوهای هیتاچی ، ال جی ، سامسونگ ، بن کیو ، با فریمور ال تی اجرا شد (95%) ، بازی روی درایو لایت آن با فریمور ال تی اجرا نشد ولی با فریمور نان استلیث حتی روی کنسول های 2010 اجرا شد. ما تمام تلاش خودمون رو کردیم و بیش از سی حالت مختلف رو روی ایزو بازی بررسی کردیم و نتیجه رو روی حداقل ده کنسول با شرایط مختلف تست کردیم ، نتیجه کار شصت تا هفتاد درصد کنسول ها رو پوشش میده ، امید بخدا از سه شنبه صبح ارسال بازی رو شروع میکنیم. موفق باشید.
به نقل از خودم
پس همه برن تو کار نان استلیث.ایول به خودم که lt نیست.دل همه آب

چرت پرت گفته من درایوم بنکیو هست و فریمورم نون استیلث ولی اجرا نشود
نمیدونم چرا این حرف ها رو زدن

چرت پرت گفته من درایوم بنکیو هست و فریمورم نون استیلث ولی اجرا نشود
نمیدونم چرا این حرف ها رو زدن

دوست عزیز ورژنیو که خودشون میفروشن گفتن نه اونیو که همه دارن
شما از ایشون خریدید ؟؟؟؟
ایشون که گفتن از فردا ارسال شروع میشه

عزیزان یه 1 هفته صبر کنید اسمون که به زمین نمیرسه تا شاید مثل پارسال یه activate disk یا چیز دیگه ای بدن بیرون تازه بازی امروز ریلیز میشه فوقش اینه 2 هفته بازی نمیکنید :d ;) :p b-)

من بازی رو گرفتم همش لگوی ایکس باکس میاد بالا ابدیت هم نکردم ولی مثل مدال افتخار نیومد بازم باید صبر کنم >:d<

عجب بابا ... کنسولی ها هم دارن عذاب پی سی بازها رو میکشن... تو شهر ما تو مغازه ها یارومیگه اگه کنسولت فلان شرایط رو داره ببر ... اگه ببری و اجرا نشه به ما ربطی نداره...!

وقتی ازکنسول کپی استفاده میکنیم باید منتظر همچین عواقبی باشیم دیگه بالاخره ایکس باکس بازها به عذاب مایکروسافت گرفتار شدند :d

بابا تورو خدا بس کنید
یه چند وقت صبر کنید lt+ بیاد دیگه
من درایوم ال جی - هیتاچیه هیچ کاری نمیکنم
ماشالا همه هم یه پا هکرن
هر روز یه چیزی میگن

یکی میاد میگه باید اینشو وا کنی اونشو بریزی
اینو ببری اونو بچسبونی
به خدا حالم به هم خورد از بس برای هر کاری (از اجرای موزیک گرفته تا اجرای بازی و نصب تم) تو این سایتای هک ایکس باکس که همه هم جفنگ تشریف دارن میریم اینو دانلود میکنیم اونو دانلود میکنیم

تا فردا میان میگن برید بالا پشت بوم تخم کلاغ بگیرید رو ایکس باستون بزارید بازی اجرا میشه

بعد جالبه 300 نفر پست میدن ما اینکار رو کردیم نشد لطفا کمک کنید :))
دوستان ما جراح نیستسم ایکس باکسم موش آزمایشگاهی نیست که هر روز یه بلایی سرش میارین
رحم کنید به این زبون بسته

بابا تورو خدا بس کنید
ماشالا همه هم یه پا هکرن
هر روز یه چیزی میگن

اینو ببری اونو بچسبونی
به خدا حالم به هم خورد از بس برای هر کاری (از اجرای موزیک گرفته تا اجرای بازی و نصب تم) تو این سایتای هک ایکس باکس که همه هم جفنگ تشریف دارن میریم اینو دانلود میکنیم اونو دانلود میکنیم

تا فردا میان میگن برید بالا پشت بوم تخم کلاغ بگیرید رو ایکس باستون بزارید بازی اجرا میشه

دوستان ما جراح نیستسم ایکس باکسم موش آزمایشگاهی نیست که هر روز یه بلایی سرش میارین
دلیلی نداره هر کی هر چی گفت انجام بدید اول در مورد مطلب مورد نظر تحقیق کامل رو انجام بدید وبه قطعیت برسید بعد هر بلایی خاستید سر ایکس باکس بی نوا بیارین بدی ماها اینه که صبر نداریم وبازی که هنوز درست و درمان ریلیز جهانی نشده رو میخاهیم بازی کنیم>:d<

بابا تورو خدا بس کنید
ماشالا همه هم یه پا هکرن
هر روز یه چیزی میگن

اینو ببری اونو بچسبونی

خدايي خيلي با اين واژه حال كردم
جــــــــــــــــــــفــــــــــــنـــــــــــــــــــــگ
اين كلمه رو خيلي دوست دارم
بخصوص كه برا ايكس باكس استفاده كردي
ديگه كم كم داره ميزنه به سرم با دنياي كنسول خداحافظي كنم

آقا فقط باید صبر کنیم! احتمالا تا هفته ی دیگه حتما یه راه حلی واسش پیدا میکنن.یه ps3 ام نگرفتیم راحت بازی کنیم:(:d

اينم بدبختي من حالا كه كنسول مشكلي نداره بازيو گير نميارم

ديروز امام خميني و زيرورو كردم هيشكي نداشت كسي جايي رو مي شناسه بازيو داشته باشه برم بخرم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or