بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به برو بچ xbox باز :)) خوب بگذریم
من xbox خریدم 3 سال پیش و الان خیلی وقته باهاش بازی نکردم یعنی خوشم نمیاد که بازی کنم :)) من الان نسخه ی مانیا سافت بازی Assassins creed brother hood دستم هست هرکاری که خواستید بگید من تست میکنم جواب میدم بهتون چون بن شدن از لایو اصلا برام اهمیت نداره b-)
خوب من دستگاهم رو مثل یه موش ازمایشی در اختیار بروبچ بازی سنتر قرار میدم اونم به خاطر یک نفر که نمیگم کیه اصرار نکنید :d

خوب هرکی هر ایده ای دار بگه من تست میکنم
شب خوش

:)):)):)):)):)):)):))=))=))=))=))=))=))=))=))

سلام به برو بچ xbox باز :)) خوب بگذریم
من xbox خریدم 3 سال پیش و الان خیلی وقته باهاش بازی نکردم یعنی خوشم نمیاد که بازی کنم :)) من الان نسخه ی مانیا سافت بازی Assassins creed brother hood دستم هست هرکاری که خواستید بگید من تست میکنم جواب میدم بهتون چون بن شدن از لایو اصلا برام اهمیت نداره b-)
خوب من دستگاهم رو مثل یه موش ازمایشی در اختیار بروبچ بازی سنتر قرار میدم اونم به خاطر یک نفر که نمیگم کیه اصرار نکنید :d

خوب هرکی هر ایده ای دار بگه من تست میکنم
شب خوش

:)):)):)):)):)):)):))=))=))=))=))=))=))=))=))
داری راست می گی یا سر کار گذاشتی؟آخه تو سایتش نوشته از صبح سه شنبه می فرستند!
.
.
.
دوستان الان چی شد؟اینا تو سایتشون نوشتهن که روی دستگاه ها با فریمور LT و درایو لایت ان اجرا نشد!خوب اینکه از اول هم همینجوری بود اینا چی کارش کردن؟

بچه ها من اسلیم دارم ار کجا بفهمم درایورش چیه . به جان خودم اصلا معلوم نیست چه جوری کنسول باز میششه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی روی درایوهای لایتون که lt روش هست به هیچ عنوان کار نمیکنه؟؟

داری راست می گی یا سر کار گذاشتی؟آخه تو سایتش نوشته از صبح سه شنبه می فرستند!
نه عزیز مگه من مرض دارم ملت رو سر کار بزارم حرفایی میزنی شما :|
حالا نسخه ی مانیا سافت هم از یه جایی گیر اوردیم حالا بعدا میفهمی:d

نه عزیز مگه من مرض دارم ملت رو سر کار بزارم حرفایی میزنی شما :|
حالا نسخه ی مانیا سافت هم از یه جایی گیر اوردیم حالا بعدا میفهمی:d
خوب دوست من اول مشخصات دستگاه را لیست کن ولی چیزی که هست احتمال زیاد درایوتون لایت آن و فریمورتون ltنیست.بعد امتحان کن ببین اجرا می شه یا نه.

دوستان من هیچی از ایکس باکس بلد نیستم و حدوا 2 سال میشه که ایکس باکسم خاک خورده فقط ایکس باکسو به خطر یه بازی خریدم که بتونم تجربش کنم اونم گرز اف وار بود
خوب یه خورده بشتر منو راهنمایی کنید از کجا بفهمم ایکس باکسم چیه ؟

من چند روز نبودم، با شوق اومدم متلا نظر بچه ها در مورد بازیو بخونم :-s
ظاهرا هنوز این نسخه ی پچ شده به دست کسی نرسیده! فک کنم تا به یه حدنصاب از سفارش نرسن واسه کسی نمی فرستن!

دوستان من هیچی از ایکس باکس بلد نیستم و حدوا 2 سال میشه که ایکس باکسم خاک خورده فقط ایکس باکسو به خطر یه بازی خریدم که بتونم تجربش کنم اونم گرز اف وار بود
خوب یه خورده بشتر منو راهنمایی کنید از کجا بفهمم ایکس باکسم چیه ؟
شما اول پشت کنسولت رو نگاه کن ببین دقیقا تاریخ عرضه اش چه زمانی هست؟

الان بحث کنسول های 6 یا 7 ماه پیش هست اکثر کنسول هایی که مال سال 2007 یا 2008 یا قبل تر هستند (اگر وجود داشته باشند!!!) این بازی رو میتونن بخونن.

تا حالا هیچ کدوم از روشها جواب نداده
مانیا سافت که فعلا فقط داره حرف میزنه و هیچکس عملی ندیده
ap2.5 patch هم سرکاری بود
تبدیل به ویوهای قبل هم جواب نداده
تنها کاری که میشه کرد انتظار برای lt+

تا حالا هیچ کدوم از روشها جواب نداده
مانیا سافت که فعلا فقط داره حرف میزنه و هیچکس عملی ندیده
ap2.5 patch هم سرکاری بود
تبدیل به ویوهای قبل هم جواب نداده
تنها کاری که میشه کرد انتظار برای lt+
ِیا خرید اوریجنال....
من سالی منتظر یه بازی می شم سر هر سال هم سر همون یه بازی بدبختی ما شروع می شه چه قدر من بد شانس بد بختم!یعنی واقعا ... تو این شانس!

ِیا خرید اوریجنال....
من سالی منتظر یه بازی می شم سر هر سال هم سر همون یه بازی بدبختی ما شروع می شه چه قدر من بد شانس بد بختم!یعنی واقعا ... تو این شانس!

موافقم باهاتون ...
آخه این چه بدبختی ایه ... اگر اوریجینال درست حسابی بود میخریدم ! ولی این فروشنده ها ...
این فریمور جدید هم معلوم نیست چند ماه دیگه بیاد ... :|
یعنی زین پس ( :d ) همه ی بازی ها اینطوریه ... ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or