بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برای اینکه تو هیچ جای دنیا کسی نتونسته رو لایت آن اجراش کنه!
فقط مثل اینکه این گروه هستن تونستن!

ما که نفهمیدیم قضیه چیه!!! (همین مانیا)
ولی اخرین نتیجه گیری که من تو سایت ها دیدم این بود:

1. old Dashboard + any drive + clean Iso = asks for update (to knew dashboard), won't work

2. old Dashboard + any Drive + Patched wave (to wave 2 or 3 or 4 etc.) = asks for update and gets error if done, won't work

3. Beta Kinect Dash + Samsung/Hitachi Drive + Clean Iso = updates to new dash and it works

4. Beta Kinect Dash + Lite On/Benq + Clean Iso = ask for update, if you dont update won't work but if you do update still won't work

5. Beta Kinect Dash + Lite On/Benq + Patched Wave = same as 2. won't work

6. Final Kinect Dashboard + Samsung/Hitachi Drive + clean Iso = Works

7. Final Kinect Dashboard + Lite On/Benq + Clean Iso/Patched Wave = doesn't works

کلا دوستان هیچ راه حلی برای اجرا بروی همه کنسول ها وجود نداره هر کی میگه اجرا کرده مثل لیستی که دوستمون مجتبی گذاشته میتونه اجرا کنه ;)

به طور قطع اگر هم کسی تونسته اجرا کنه یا درایوش سامسونگ بوده یا هیتاچی یا اگر هم تونسته روی لایت ان اجرا کنه فریموری که داشته Non-Stealth بوده.....چون تو خود سایت xbox360iso هم این مورد بحثش بود که عده ای تونستن با فریمور 1.61 بازی رو اجرا کنن و دقیقا همین کاری که گروه مانیا سافت ادعا داره رو انجام دادن (تغییر در ISO و پچ کردن بازی) که خیلی های دیگه هم نتونستن........اما اگر این گروه ادعا میکنه که تونسته بازی رو اجرا کنه بگه و نشون بده که روی درایوی لایتون که فریمور LT داشته بازی رو اجرا کرده....والا رو بقیه دریوا(منها بنکیو بازی با تغییراتی قابل اجراست).......در عین حال اون دسته از دوستان که میگفتن امروز فریمور میاد چرا بیخودی و ندونسته مردم رو امیدوار میکنید...خوده C4EVA تو IRC گفته که ما کار روی تست LT+ در اخر این هفته شروع میکنیم...نه اینکه اخرهفته یا امروز فریمور رو بدن بیرون....

کیا بازی رو تهیه کردن و الان دار حال انجام این بازی هستن؟؟:-s از این به بعد همه ی بازی ها همین میشه.امیدوارم مجبور نشیم دیگه بازی های ارجینال تهیه کنیم...

سلام دوستان یک سوال دارم من کنسولم برای سال2006 هستش و درایوشم lg hitachi هستش و تا حالا هم همه بازیهارا اجرا کردم یعنی احتمال داره برای من اجرا کنه یا نه؟ ممنون میشم اگر جواب بدید

عجب گیری کردیم حالا که درایو هیتاچی دارم کنسولمم قدیمیه هیچ جا بازی را گیر نمیارم بگیرم تست کنم
مانیا هم که فردا تحویل میده#:-s

یکم توضیح و یاد آوری فکر کنم خوب باشه اینجا تا کسی دل خوش نشه بیخودی .
توضیح اینکه خیلی وقت پیش یه بحث جالبی بود سر اینکه بازی ها ریجین فری میشه و از این حرفا بعدم چند نفر اومدن و ادعا کردن که آقا ما تونستیم و الان داریم بصورت فری بازی می کنیم و همه بازی ها رو داریم اجرا می کنیم و یه چند نفر هم از دوستاشون برگشته بودن تایید می کردن و خلاصه بساطی بود خنده دار بعدم من همش می گفتم آقا چرا چرت و پرت می گید نمیشه خود برنامه نویسشم گفته درسته فری میشه ولی اجرا نمیشه به هزار و یک دلیل محکم بعدم کاری نداریم که این کار اون عده باعث شد خیلی از بچه هایی که آگاهی نداشتن کلی دیسک خراب کنن و ضرر مالی کنن سر این موضوع ، الانم اینم همین موضوعه فقط با این تفاوت که یه دیسک ناقابل می خرید و به باد میرید آخرش .
حرف آخر این رو مطمئن باشید اگر شدنی بود انقدر آدم کت و کلفت تر از این مانیا سافت هستن توی دنیا که بیان و روشی برای اجرای بازی بدن بیرون پس بیخودی امیدوار نشید و صبر کنید تا خبر درست و حسابی و معتبر رو بگیرید .

توضیح : اگر این ها این کار رو کرده بودن مطمئن باشید میومدن و می گفتن چجوری این کار رو کردن به یک دلیل خیلی ساده اونم اینکه اگر این کار رو کرده باشن اولین نفری که از اینا بخره میتونه دیسک رو کامل کپی کنن و بعدم پر میشه همه جا پس دلیلی برای بیراه رفتن و جواب ندادن از روش کار برای این ها نیست به جز یک دلیل که اونم انجام ندادن این کار است و با یک فیلم و عکس اجرای بازی کسی نباید هر چیزی رو باور کنه .

سلام دوستان یک سوال دارم من کنسولم برای سال2006 هستش و درایوشم lg hitachi هستش و تا حالا هم همه بازیهارا اجرا کردم یعنی احتمال داره برای من اجرا کنه یا نه؟ ممنون میشم اگر جواب بدید
به نظر من آره باید اجرا شه...باز از بچه ها پرس و جو کن خیالت راحت شه

توضیح اینکه خیلی وقت پیش یه بحث جالبی بود سر اینکه بازی ها ریجین فری میشه و از این حرفا بعدم چند نفر اومدن و ادعا کردن که آقا ما تونستیم و الان داریم بصورت فری بازی می کنیم و همه بازی ها رو داریم اجرا می کنیم و یه چند نفر هم از دوستاشون برگشته بودن تایید می کردن و خلاصه بساطی بود خنده دار بعدم من همش می گفتم آقا چرا چرت و پرت می گید نمیشه خود برنامه نویسشم گفته درسته فری میشه ولی اجرا نمیشه به هزار و یک دلیل محکم بعدم کاری نداریم که این کار اون عده باعث شد خیلی از بچه هایی که آگاهی نداشتن کلی دیسک خراب کنن و ضرر مالی کنن سر این موضوع ، الانم اینم همین موضوعه فقط با این تفاوت که یه دیسک ناقابل می خرید و به باد میرید آخرش .
حرف آخر این رو مطمئن باشید اگر شدنی بود انقدر آدم کت و کلفت تر از این مانیا سافت هستن توی دنیا که بیان و روشی برای اجرای بازی بدن بیرون پس بیخودی امیدوار نشید و صبر کنید تا خبر درست و حسابی و معتبر رو بگیرید .

توضیح : اگر این ها این کار رو کرده بودن مطمئن باشید میومدن و می گفتن چجوری این کار رو کردن به یک دلیل خیلی ساده اونم اینکه اگر این کار رو کرده باشن اولین نفری که از اینا بخره میتونه دیسک رو کامل کپی کنن و بعدم پر میشه همه جا پس دلیلی برای بیراه رفتن و جواب ندادن از روش کار برای این ها نیست به جز یک دلیل که اونم انجام ندادن این کار است و با یک فیلم و عکس اجرای بازی کسی نباید هر چیزی رو باور کنه .
شدیدا تایید میشه.
وا... بازی روی j-tag هم اجرا میشه ولی کسی از j-tagبودن کنسول خبر نداره که:دی

من که علاقهه ای به تغییر در iso بازی ندارم ،منتظر فریم ویر جدید میمونم،نهایتش فریم ویر قدیمی تر میریزم(اگه بشه:دی)

اینم در نظر بگیرید که فیرمویر جدید تا 2011 میاد و حداقل باید 2 ماه صبر کنید:دی

قربون ادم چیز فهم من تایید میکنم
بچه این همه گروه های مختلف اپلودر هستن

بازی رو من از مانیا سافت گرفتم....
روی لایت ان اجرا میشه.....
ولی این نکته رو باید بگم که لایو نمیتونید بازی کنید....
دوستانی که افلاین میخوان بازی کنن بگیرن...

آپدیت رو باید حتما اجرا کنیم دیگه؟!یا نیازی نیست؟!

وقعا اجرا شد!
حالا برای اجراش باید داشبورد جدید را بریزیم؟یا روی قدیم هم اجرا میشه؟
داشبورد جدید مشکلی برای اجرا بازی های قبلی ایجاد نمیکنه؟(cod bo,mw2,rdr,sc:c,...)
لطفا بقیه کسانی هم که خریدن نتیجشو بگن ببینیم چی میشه.
مشکل من اینه که تا سه ماه دیگه هیچ بازی دیگه ای نمیخوام بخرم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or