بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچها قبول دارم بازی‌ تو ایران گرونه ولی‌ اگر یه کم قیمت منطقی‌ تر بود مثل Region 3 Asia که 30 40 دلاره و همین قیمت میومد ایران به نظرم کار درست این بود که همه گیم اوریجینال بخرن من تجربشو دارم کنسول تا وقتی‌ که اوریجینال ـه هم خز نمی‌شه هم این که هر بازی‌ که می‌خریم بهمون لذت میده خداییش این چه کاریه همش کپی‌ کپی‌ اینم آخرش بعید بدونم نسل بعد بشه خیلی‌ راحت کنسول هارو کپی‌ کرد شایدم دیگه نشه.

این هم که بعضی‌‌ ها بازی رو Random اجرا کردن باید دلیلی‌ داشته باشه حالا چند روز صبر کنیم حتما تیم ‌های هکر میگن به چه دلیل

البته ظاهرا استثناهايي وجود داره که ميشه نسخه کپي بازي رو انجام دادم روي برخي کنسول ها، که دوستان در صفحات قبل اشاره اي داشتند به اين موضوع، ولي به هر حال نسخه کپي بازي رو نميشه اجرا کرد، فعلا تنها راه براي اجراي بازي به صورت منطقي، اين هست که تا 16 نوامبر صبر کنيد تا حداقل بازي به صورت رسمي منتشر بشه و بعد از اون تاريخ در صورت امکان ميتونيد نسخه اصلي بازي رو تهيه کنيد و بدون دردسر بازي رو اجرا کنيد. راه ديگه هم اينه که تا انتشار LT+ منتظر بمونيد.

ببخشید دوست عزیز شما چپ و راست میگی بهتره تا 16 نوامبر صبر کنید نسخه اصلی رو بخریم ، اونوقت از کجا نسخه اصلی رو بخریم ، یطوری میگید اینگار سر هر کوچه یه فروشگاه فروش بازی های اورجینال وجود داره. میبخشید میشه از اونی که سر کوچه شماست یکی هم برای من بخرید؟؟ تو محل ما کپی شم گیر نمیاد چه برسه اورجینال :|

ببخشید دوست عزیز شما چپ و راست میگی بهتره تا 16 نوامبر صبر کنید نسخه اصلی رو بخریم ، اونوقت از کجا نسخه اصلی رو بخریم ، یطوری میگید اینگار سر هر کوچه یه فروشگاه فروش بازی های اورجینال وجود داره. میبخشید میشه از اونی که سر کوچه شماست یکی هم برای من بخرید؟؟ تو محل ما کپی شم گیر نمیاد چه برسه اورجینال :|
خب چون فعلا چيز ديگه اي نميشه گفت دوست من :) آخه مشکل ما اين هست که در ايران زندگي ميکنيم، حرف شما هم کاملا متين و درست هست ولي آخه بايد يه کمي هم انصاف داشته باشيم ديگه، اين بازي حتي هنوز به صورت رسمي نيومده اونوقت ما ميخواهيم که بازي رو که حتي نسخه کپي اون روي کنسول هايي که کپي خور هستند جواب نميده رو اجرا کنيم! باز شايد وقتي بازي به صورت رسمي منتشر شد تا اون موقع حتي يه راه حلي هم براي اجراي اين گونه بازي ها ارائه بشه، ولي خب من که گفتم تا 16 نوامبر صبر کنيد تا نسخه اصلي رو تهيه کنيد، منظورم اين نيست که مثلا کسي سر کوچه يا خيابون ما داره ميفروشه ;) بلکه منظورم اين هست که تنها راه ممکن و منطقي فعلا همين هست که البته براي ما که در ايران زندگي ميکنيم کار ساده اي هم نيست و هزينه بر هست چرا که ما نميتونيم مثلا بابت يک بازي 46 دلاري مبلغ 50600 تومان رو بپردازيم و باز حتي اگه اين قيمت بود که منصفانه بود اما متأسفانه چون اينجا بازار درستي براي بازي ها وجود نداره بايد مبالغي چندين برابر قيمت جهاني براي تهيه يک بازي اوريجينال و با کيفيت بپردازيم که خب باز اين هم زياد منطقي به نظر نميرسه. به هر صورت من قصد اين رو نداشتم که خدايي نکرده جسارتي کرده باشم ;) من هم مثل همه منتظر هستم تا بتونم اين بازي رو تهيه کنم، حالا اگه راه حلي براي اجراي نسخه کپي ارائه نشد، نهايتش اين هست که منتظر ميمونم براي عرضه Firmware جديد يا اينکه اگه خيلي عجله براي انجام اين بازي داشته باشم مجبورم به هر شکلي که شده نسخه اصلي بازي رو تهيه کنم.

اخه کجای تهران اورجینال X360 میفروشن اخه یطوری میگین بریم اورج بخریم انگار مثلا برسه ایران میشه 65 هزار تومن!کمه کم باید 80 بصرفیم تازه با کلی گشتن و سگ دویی برای پیدا کردن اورج
بعدشم انقدر راحت کلمه اورج تو دهنتون میچرخه فکر اینم بکنید که خیلیا هستن که نمیتونن *** و کمه کم 80 تومن پول بکشن بیرون و بدن یه بازی اورج بخرن
پس بیخیال

سال پیش هم دقیقا قبل اساسین کرید 2 قضیه ویو 4 و ... پیش اومد و یه مدتی تو کف موندیم !

ای بابا من چقدر منتظر این بازی بودم اصلا به خاطر این بازی به زندگی امیدوار بودم :d . ای بابا حالا چی کار کنیم ؟

سال پیش هم دقیقا قبل اساسین کرید 2 قضیه ویو 4 و ... پیش اومد و یه مدتی تو کف موندیم !
«خیر wave ؤو با یه پچ کردن میپیچوندن و روی همون فریم ویر اجرا میکردن ولی این قضیه فرق داره!:)

اخه کجای تهران اورجینال X360 میفروشن اخه یطوری میگین بریم اورج بخریم انگار مثلا برسه ایران میشه 65 هزار تومن!کمه کم باید 80 بصرفیم تازه با کلی گشتن و سگ دویی برای پیدا کردن اورج
بعدشم انقدر راحت کلمه اورج تو دهنتون میچرخه فکر اینم بکنید که خیلیا هستن که نمیتونن *** و کمه کم 80 تومن پول بکشن بیرون و بدن یه بازی اورج بخرن
پس بیخیال
نخير مثه اينجا اينجا همه ضد من شدند :d قبول دارم نميشه نسخه اصلي بازي ها رو به اين راحتي ها تهيه کرد در ايران، بنابراين بهترين راه صبر کردن هست شايد راه حلي ارائه بشه براي اجراي نسخه کپي. راجع به اين موضوع هم فکر کنم بيشتر بحث ادامه پيدا نکنه بهتر باشه. اين پست هيچ بار علمي نداشت اما لازم دونستم تا اين رو بگم تا سوء تفاهمي نشه ;)

شیطونه میگه دست به کار بشم یه فریم ور جدید خودم بدم بیرون همه حالشو ببرن هی دارم جلوی خودمو میگیرم

چقدر منتظر این بازی و Need for speed بودم کینکت هم تا 2شنبه به دستم میرسه
چه ضد حالی................... :(

پس بیخیال
راست میگی بچه ها خیلی راحت میگن اورجینال
نمیدونم بچه ها که اینقدر مایه دارن
ما این چند هفته داریم در مورد چی بحث میکنیم؟:-/

من حتی میخواستم دستگاهمو JTag هم بکنم، ولی نمیشه ...
آخه چی کار کنیم ما ... یعنی تنها راه خرید اوریجینال هست ... ؟ :(

میگم راهی هست که بشه آپدیتشو پاک کنیم بعد رایتش کنیم؟:دی

من به این امید بودم که جریان AP مثل cod سرکاری باشه ولی نه رسما یروبچ 360iso تست و تایید کردند.:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or