Gears-Of-War
کاربر سایت
بچها قبول دارم بازی تو ایران گرونه ولی اگر یه کم قیمت منطقی تر بود مثل Region 3 Asia که 30 40 دلاره و همین قیمت میومد ایران به نظرم کار درست این بود که همه گیم اوریجینال بخرن من تجربشو دارم کنسول تا وقتی که اوریجینال ـه هم خز نمیشه هم این که هر بازی که میخریم بهمون لذت میده خداییش این چه کاریه همش کپی کپی اینم آخرش بعید بدونم نسل بعد بشه خیلی راحت کنسول هارو کپی کرد شایدم دیگه نشه.
این هم که بعضی ها بازی رو Random اجرا کردن باید دلیلی داشته باشه حالا چند روز صبر کنیم حتما تیم های هکر میگن به چه دلیل
این هم که بعضی ها بازی رو Random اجرا کردن باید دلیلی داشته باشه حالا چند روز صبر کنیم حتما تیم های هکر میگن به چه دلیل

بلکه منظورم اين هست که تنها راه ممکن و منطقي فعلا همين هست که البته براي ما که در ايران زندگي ميکنيم کار ساده اي هم نيست و هزينه بر هست چرا که ما نميتونيم مثلا بابت يک بازي 46 دلاري مبلغ 50600 تومان رو بپردازيم و باز حتي اگه اين قيمت بود که منصفانه بود اما متأسفانه چون اينجا بازار درستي براي بازي ها وجود نداره بايد مبالغي چندين برابر قيمت جهاني براي تهيه يک بازي اوريجينال و با کيفيت بپردازيم که خب باز اين هم زياد منطقي به نظر نميرسه. به هر صورت من قصد اين رو نداشتم که خدايي نکرده جسارتي کرده باشم