بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان یه تستی رو اونایی‌ که براشون مقدور انجام بدن و بازی رو با فیرمور Xtreme اجرا کنن منظورم اون فیرمور خیلی‌ قدیمیهاست که اصلا Stealth بودن حالیشون نیست.

و این که بعید بدونم مشکل از داشبرد جدید باشه مشکل از LT ـه مثل زمانی‌ که شما iXtreme 1.6 داشتید و اون فیرمور نمیزاشت Game های non Stealth رو بازی‌ کنید الان هم با AP کاری کردن LT ها نتونن تشخیص بدنش و Block میکننش این فقط یه حدس ـه اگر با فیرمور Xtreme کسی‌ امتحان کنه و جواب بده ‌این حدس درست از آب در میاد.

این Random اومدن بازی‌ روی کنسول‌ ها باید یه دلیل منطقی‌ داشته باشه نمی‌شه که الللایی باشه.

من الان یه سوال دارم
من اگه نخوام به صورت انلاین بازی کنم میتونم بازیو اجرا کنم یعنی داشبورد جدیدو بریزم؟

من الان یه سوال دارم
من اگه نخوام به صورت انلاین بازی کنم میتونم بازیو اجرا کنم یعنی داشبورد جدیدو بریزم؟

دوست عزیز Online پیشکش قضیه ربطی به Dashboard نداره Firmware های هک شده تا به امروز نمیتونن AP رو تشخیص بدن و نتیجه میشه Block شدن بازی

دوستان یه تستی رو اونایی‌ که براشون مقدور انجام بدن و بازی رو با فیرمور Xtreme اجرا کنن منظورم اون فیرمور خیلی‌ قدیمیهاست که اصلا Stealth بودن حالیشون نیست.

و این که بعید بدونم مشکل از داشبرد جدید باشه مشکل از LT ـه مثل زمانی‌ که شما iXtreme 1.6 داشتید و اون فیرمور نمیزاشت Game های non Stealth رو بازی‌ کنید الان هم با AP کاری کردن LT ها نتونن تشخیص بدنش و Block میکننش این فقط یه حدس ـه اگر با فیرمور Xtreme کسی‌ امتحان کنه و جواب بده ‌این حدس درست از آب در میاد.

این Random اومدن بازی‌ روی کنسول‌ ها باید یه دلیل منطقی‌ داشته باشه نمی‌شه که الللایی باشه.
من اپ درایوم lt نیست واسه تابستونه سال پیشه امیدوارم وقتی خریدم اجرا کنش;):|

دوستان اگه نخوام به صورت انلاین بازی کنم میتونم بازیو اجرا کنم...نسخه ی ازمایشی داشبود جدید رو دستگاهم هست

:d
a c اجرا نمیشه:)):دی

اینجاست که میگن،j-tag دارم دوسش دارم:دی

آخرین ویرایش:
من اپ درایوم lt نیست واسه تابستونه سال پیشه امیدوارم وقتی خریدم اجرا کنش;):|

نه iXtreme احتمالا و اجرا نمیشه . باید خیلی قدیمی تر باشه Xtreme ها تقریبا مال زمان Gears of war 1 بودن اگر اشتباه نکنم. Xtreme هم یه حدس معلوم نیست بشه یا نشه

مگه با j-tag ميشه بازي رو انجام داد؟:-o
بله با برنامه و از طریق هارد میشه.(تست نکردم،ولی نشد نداره:دی)
بوسیله SED هم میشه-که فردا احتمالا برم تو کارش

--------------------------

الان خبر رسید که یحتمل 14 نوامبر یه فریم ویر ال... خدمت دوستانعرضه میکنن تا نگران این بازیهای جدید نباشید!:دی حله:دی

آخرین ویرایش:
بازیهای جدید بر روی هیچ فرمور و هیچ داشبردی قابل اجرا نیست !

بازیهای جدید بر روی هیچ فرمور و هیچ داشبردی قابل اجرا نیست !
البته بهتر بود اينطوري مينوشتيد: بازي هاي جديد کپي (غير اورجينال) بر روي هيچ firmware و داشبوردي قابل اجرا نيست، چون اگه بازي نسخه اصلي باشه که مشکلي در اجرا نداره. البته اينطوري که مشخص شده با يک مودچيپ ميشه بازي ها رو اجرا کرد، ولي به عقيده من اصلا ارزش نداره بخاطر يک بازي اولا دستگاه رو به لحاظ سخت افزاري دستکاري کني و دوما اينکه براي هميشه بايد قيد لايو رو زد با اين روش.

آخرین ویرایش:
موثقه یا همینجوری پروندی؟:دی
کسی که به من خبر میرسونه، برای من موثقه :دی چند وقت پیش گفت lt+ کریسمس میاد. تازگیا همه فهمیدن:دی
الانم چون گفته من قبولش دارم،همه چیزش ok هست:d;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or