بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام. رو آبدیت جدید چرا کار نمیکنه؟مگه مایکروسافت خودش آبدیت رو نداده؟میشه یه توضیحی به من بدید؟اگه cod bo اجرا شده باشه چی؟
این همه وقت منتظر این بازی بودم اگه رو کنسولم نیاره که...:d:d:d

یعنی راهی نداره که بشه این بازی را بازی کرد؟آپدیت را بردارن از روی دیسک و یا کار های دیگه؟

سلام
بازی دانلود شد
بازی با داشبورد قدیمی اجرا نمیشه و شما رو اجبار میکنه به آپدیت داشبورد.
بعد از آپدیت داشبورد دیسک شروع به لود شدن میکنه و پس از چند ثانیه پیامی مبنی بر اینکه دیسک آنریدیبل هستش روی صفحه ظاهر میشه
بنابراین اجرا نشدن بازی روی داشبورد های قدیم و جدید تایید میشه
دارم با ویو پچر ویو بازی رو به ویو سه تغییر میدم ، تا چند دقیقه دیگه نتیجه شو اطلاع میدم.

خوب بازی رو با ویو سه پچ کردم ولی متاسفانه باید بگم اجرا نشد
ظاهرا چاره ای نیست و باید تا انتشار فریمور ال تی پلاس صبر کنیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bardia67m
رو دستگاه من فیرمویر 1.6 non-Stealth نسبه .....ئضعیت من برای اجرای بازی های جدید به چه صورته؟؟؟

ای بابا من منتظر بودم این بازی بیاد به همراه مدال و بلک آپس بخرم حالا این این طوری شده.
پیناتا هم که نمیاد.

بابا این AP2.5 چی هست :-/

کسی نیست جواب بده:-o
AP2.5 یه نوع قفله که وقتی شما این اپدیت جدید ایکس باکس رو انجام بدی و یه بازی که این قفل روش هست رو اجرا کنی ایکس باکس ارور میده و بازی رو اجرا نمیکنه و همزمان با این ارور یه فایل رو هارد نصب میشه و به محض اینکه به لایو وصل شید مایکرو این فایل رو دریافت میکنه و کنسول شما فلگ میشه.

AP2.5 یه نوع قفله که وقتی شما این اپدیت جدید ایکس باکس رو انجام بدی و یه بازی که این قفل روش هست رو اجرا کنی ایکس باکس ارور میده و بازی رو اجرا نمیکنه و همزمان با این ارور یه فایل رو هارد نصب میشه و به محض اینکه به لایو وصل شید مایکرو این فایل رو دریافت میکنه و کنسول شما فلگ میشه.

ممنون برای جوابت

میگم که این صحبتهای بالا برای کسانی که فریمور non stealth دارن هم شامل میشه(که اپدیت جدید رو انجام ندادن)

با تشکر

افرادی که فریمور 1.5 دارند و با activate.iso بازی هاشون رو اجرا میکردن می تونند با تبدیل کردن به wave 3 بازی رو اجرا کنند.
یکی تو سایت xbox360iso بازی رو تونسته اینطوری اجرا کنه;)

ممنون برای جوابت

میگم که این صحبتهای بالا برای کسانی که فریمور non stealth دارن هم شامل میشه(که اپدیت جدید رو انجام ندادن)

با تشکر

آپدیت اجباریه.
بدون آپدیت هم اجرا نمی شه.
فعلاً دو راه برای اجرا هست:
1. منتظر بودن چندین ماه حدالاقل! تا عرضه LT+ که هیچی ازش معلوم نیست که موفق باشه، یا نه. یا اینکه اصلاً کی عرضه بشه.
2. اجرا کردن از طریق نصب modchip که در این حالت باید قید لایو رو بزنید چون 100 درصد فلگ و در صورت اتصال بن خواهید شد. با این روش بازی باید روی هارد نصب شده باشه و یک دیسک اوریجینال (که مهم نیست برای چه بازی باشه) داشته باشید. این روش همین الآن هم در دسترسه.

آپدیت اجباریه.
بدون آپدیت هم اجرا نمی شه.
فعلاً دو راه برای اجرا هست:
1. منتظر بودن چندین ماه حدالاقل! تا عرضه LT+ که هیچی ازش معلوم نیست که موفق باشه، یا نه. یا اینکه اصلاً کی عرضه بشه.
2. اجرا کردن از طریق نصب modchip که در این حالت باید قید لایو رو بزنید چون 100 درصد فلگ و در صورت اتصال بن خواهید شد. با این روش بازی باید روی هارد نصب شده باشه و یک دیسک اوریجینال (که مهم نیست برای چه بازی باشه) داشته باشید. این روش همین الآن هم در دسترسه.

داداش میشه میشه بگی این MODCHIP چیه ؟ من چون LIVE بازی نمیکنم برام مهم نیست بن بشم یا نشم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or