بحث درباره امکانات گرافیکی بازیهای 360

ارزونترین ال سی دی که می شناسم مدل Benq 202w هستش که الان 420 تومانه و پیدا میشه.

این مدل ارزونترین ال سی دی 20 اینچی تو بازار ایران هستش..
وضوع تصویر مدل های 20 اینچی هم 1050*1680 هستش که می تونید 16:9 بازی کنید یا واید;)

آخرین ویرایش:
ساپورت کردن Hd هیچ ربطی به نوع نمایشگر نداره.

هنوز هم تکنولوژی سی آر تی کیفیت تصویر بالا و زمان پاسخدهی 4 نانو ثانیه ای داره که الان ال سی دی های 2 میلیون تومان 7 میلی ثانیه هستن!!

یک مدل مانیتور CRT پاناسونیک هستش که 1080 را ساپورت می کنه و من می خوام بخرمش
هنوز هم تکنولوژی سی آر تی کیفیت تصویر بالا و زمان پاسخدهی 4 نانو ثانیه ای داره که الان ال سی دی های 2 میلیون تومان 7 میلی ثانیه هستن!!
اول اینکه اصطلاح HDTV یا 1080 در CRT یک چیز بی معنیه! اون لینکی هم که دادید یک تلویزیون CRT است که تکنولوژی HD رو توش قرار دادن. مانیتور CRT از لحاظ کارایی با یک تلویزیون فرق داره!
دوم اینکه مانیتور های CRT اصلا چیزی به نام respnce time براشون تعریف نشدس من نمی دونم شما از کجا به این نتیجه رسیدی که زمان پاسخ دهیشون 4 ثانیس!
در مورد LCD های 2 میلیون و بالاتر که اونا دیگه TV به حساب می یان و فکر نمی کنم 7 میلی ثانیه هم به راحتی گیر بیان و خوباشون در حد 12 یا 16 میلی ثانیه هستن!

اول اینکه اصطلاح HDTV یا 1080 در CRT یک چیز بی معنیه! اون لینکی هم که دادید یک تلویزیون CRT است که تکنولوژی HD رو توش قرار دادن. مانیتور CRT از لحاظ کارایی با یک تلویزیون فرق داره!
دوم اینکه مانیتور های CRT اصلا چیزی به نام respnce time براشون تعریف نشدس من نمی دونم شما از کجا به این نتیجه رسیدی که زمان پاسخ دهیشون 4 ثانیس!
در مورد LCD های 2 میلیون و بالاتر که اونا دیگه TV به حساب می یان و فکر نمی کنم 7 میلی ثانیه هم به راحتی گیر بیان و خوباشون در حد 12 یا 16 میلی ثانیه هستن!

خوبه والا کی اومده به کی یاد میده.

شما اول برو طریقه نوشتن response time رو یاد بگیر بعد پست بزن:cheesygri :cheesygri

خوبه والا کی اومده به کی یاد میده.

شما اول برو طریقه نوشتن response time رو یاد بگیر بعد پست بزن:cheesygri :cheesygri

شما به جای اینکه از من ایراد لغتی بگیری برو سوادتو زیاد کن اینجا داستان نویسی برای دیگران نکنی! اگه پست بالایی رو چشاتو باز کنی اینطوری :eek: و بخونی می بینی که response time کاملا درست نوشته شده. در اون بالایی هم فکر نمی کنم اشتباه تایپی وجود داشته باشه فقط یک o جا افتاده! در ضمن برای من مهم نیست که تو این چیزایی که من می گمو باور کنی یا اصلا قبول کنی و یا همرو دریوری قلمداد کنی!! چیزی که برای من مهمه اینکه نزارم با یسری اطلاعات غلط دیگران نیز گمراه شوند! ;)

!

کی میگه سامسونگ یه مدل جدید زده 2 میلی ثانیه

قیمتش هم 17 اینچ 350 تومن البته اگه بالا پایین نشده باشه

اون چيزي كه سامسونگ زده 2 ميلي ثانيه b to bresponse نيستش.
الان b to b خوب روي 16 ميليه كه كافيه(ميدونم كسي زياد نميگيره چي ميگم و الان ميان ميگن كه نه 16 زياده و اصلا gray to gray رو نوفهمن:) )
من روي مانيتور crt 360 رو وصل كردم.به غير از اون 2 تا مشكل عجيب ديگه هم دارم.
1-aliasing or jaggies خيلي زياد شده
2-كيفيت رنگا مرده و پايين هستند.
راستي hdtv ready و ... crt و .... خيلي چيزايه با مزه اي بودن كه توي اين تاپيك ديدم(بچه ها چه ذهن هاي خلاقي دارن:biggrin1:
در ضمن به نظره من پروگرسيو بودن تصوير نسبت به اينتر ليس بودنش ارجحيت داره.يعني 720 p از 1080 i بهتره

آخرین ویرایش:
اينم يك پست از يكي از استادان در اين زمينه با نام sony style:
ببین دو جور Responce Time داریم! یکی BWB و یکی GTG!
‌BWB یا همون Black/White/Black یعنی زمانی که طول میکشه یه پیکسل از سیاه کامل سفید بشه و دوباره سیاه کامل بشه!! این زمان تو این مانیتور 16ms هستش!
GTG یا همون Gray to Gray یعنی زمانی که طول میکشه یه پیکسل از خاکستری متوسط سفید بشه و دوباره خاکستری بشه! (حالا جالب اینجاست که این خاکستری دقیقا کدوم خاکستریه هم معلوم نیست!!) خب مسلما این زمانش باید کمتر از اون BWB باشه! و در واقع استاندارد زمان Responce Time باید اون باشه!
حالا مثلا یکی مثل سامسونگ اومده زرنگی کرده و گفته مانیتور 2MS زدم!! درحالی که فقط معیار رو برده روی GTG! همین مانیتور توی GTG فقط 6MS هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or