vbigdeli
کاربر سایت
یک مدل مانیتور CRT پاناسونیک هستش که 1080 را ساپورت می کنه و من می خوام بخرمش
قیمت هم 800 تومانه
توسایت www.panasonic.ae در موردش نوشته!!
قیمت هم 800 تومانه
توسایت www.panasonic.ae در موردش نوشته!!
یک مدل مانیتور CRT پاناسونیک هستش که 1080 را ساپورت می کنه و من می خوام بخرمش
اول اینکه اصطلاح HDTV یا 1080 در CRT یک چیز بی معنیه! اون لینکی هم که دادید یک تلویزیون CRT است که تکنولوژی HD رو توش قرار دادن. مانیتور CRT از لحاظ کارایی با یک تلویزیون فرق داره!هنوز هم تکنولوژی سی آر تی کیفیت تصویر بالا و زمان پاسخدهی 4 نانو ثانیه ای داره که الان ال سی دی های 2 میلیون تومان 7 میلی ثانیه هستن!!
.
.
.
.
اول اینکه اصطلاح HDTV یا 1080 در CRT یک چیز بی معنیه! اون لینکی هم که دادید یک تلویزیون CRT است که تکنولوژی HD رو توش قرار دادن. مانیتور CRT از لحاظ کارایی با یک تلویزیون فرق داره!
دوم اینکه مانیتور های CRT اصلا چیزی به نام respnce time براشون تعریف نشدس من نمی دونم شما از کجا به این نتیجه رسیدی که زمان پاسخ دهیشون 4 ثانیس!
در مورد LCD های 2 میلیون و بالاتر که اونا دیگه TV به حساب می یان و فکر نمی کنم 7 میلی ثانیه هم به راحتی گیر بیان و خوباشون در حد 12 یا 16 میلی ثانیه هستن!
خوبه والا کی اومده به کی یاد میده.
شما اول برو طریقه نوشتن response time رو یاد بگیر بعد پست بزن:cheesygri :cheesygri
و بخونی می بینی که response time کاملا درست نوشته شده. در اون بالایی هم فکر نمی کنم اشتباه تایپی وجود داشته باشه فقط یک o جا افتاده! در ضمن برای من مهم نیست که تو این چیزایی که من می گمو باور کنی یا اصلا قبول کنی و یا همرو دریوری قلمداد کنی!! چیزی که برای من مهمه اینکه نزارم با یسری اطلاعات غلط دیگران نیز گمراه شوند! 
!
در مورد LCD های 2 میلیون و بالاتر که اونا دیگه TV به حساب می یان و فکر نمی کنم 7 میلی ثانیه هم به راحتی گیر بیان و خوباشون در حد 12 یا 16 میلی ثانیه هستن!