سلام برهمه.من نسخه شاهزاده روشنایی گیم کیوب روبازی کردم دقیقاشاهکاریعنی همین..................
دو تا زلدا برای DS است هر دوتاشو بگیر اسمشون هم Phantom Hourglass و Spirit Tracks ــه که هر دوشون بازی های بسیار بزرگ و موفّقی بودندمن هم قسمت .legend of zelda link to the past GamBoy Adv رو از دوستم قرض گرفتم شروع کردم
اوایلش رو بازی کردم
فعلا دارم بازی گلدن سان بازی میکنم
بعدش ایشالا اگه وقت شد اونو بازی میکنم
بدنم واسه DS میخوام یه نسخه از زلدا رو قرض بگیرم
پیشنهاد شما چیه؟
من هم قسمت .legend of zelda link to the past GamBoy Adv رو از دوستم قرض گرفتم شروع کردم
اوایلش رو بازی کردم
پیشنهاد شما چیه؟
اگه مي خواي شرؤع كني phantom hourglass بسيار قشنگتره و توش نو اوري هاي جالبي داره!من هم قسمت .legend of zelda link to the past GamBoy Adv رو از دوستم قرض گرفتم شروع کردم
اوایلش رو بازی کردم
پیشنهاد شما چیه؟
اکثر زلداها پایان شکّه کننده دارند البته من با داستان ST بیشتر حال می کنم.راستی اون Easter Egg ها چین ؟ (تو اسپویل بنویس)اگه مي خواي شرؤع كني phantom hourglass بسيار قشنگتره و توش نو اوري هاي جالبي داره!
از همه مهم تر پايان خيلي شكه كننده اي داره!
Sprit tracks در واقع يه داستان فانتزي داره كه اونم بسيار قشنگه ولي با اين كه نمرش بيشتر شده ولي فانتوم به نظرم به خاطر ازادي عمل كشتي نسبت به
قطار بهتره تازه فانتوم يه چند تا easter egg جالبم داره!!!!
اکثر زلداها پایان شکّه کننده دارند البته من با داستان ST بیشتر حال می کنم.راستی اون Easter Egg ها چین ؟ (تو اسپویل بنویس)