سلام
با توجه به این که سری بازیهای افسانه زلدا هنوز چندان تو ایران شناخته شده نیست و خیلی از بچه ها هم اینجا کنسولهای شرکت نینتندو رو ندارن که این بازی رو بازی کنن من تو این پست میخوام چهار نسخه از بهترین های این بازی رو که دو تاش برای کنسول GameBoy Advance و دو تای دیگه برای Nintendo 64 هست رو برای دانلود بزارم همراه با امولیتورهای این دو کنسول تا دوستانی که دوست دارن با این سری بازی بیشتر آشنا بشن به این طریق بتونن این بازی ها رو بازی کنن
The Legend of Zelda : A Link To The Past
این بازی در سال 2002 برای کنسول دستی GBA به بازار عرضه شد که البته بازسازی نسخه SNES این بازی است
دانلود
The Legend of Zelda : The Minish Cap
این بازی هم در ژانویه سال 2005 برای GBA وارد بازار شد که جدیدترین نسخه از این سری بازی است . واقعا قشنگه از دستش ندید .
دانلود
The Legend of Zelda : Ocarina of Time
این هم که دیگه اینقدر ازش تعریف کردیم فکر کنم دیگه همه میشناسنش! حمید جان هم در صفحه قبل در موردش توضیح دادن . به هیچ وجه این بازی رو از دست ندید یکی از بزرگترین بازی های تاریخ . در ضمن این بازی برای کنسول N64 است.
دانلود
Username: roms
Password: 123456
The Legend of Zelda : Majora's Mask
این بازی هم در سال 2000 اومد برای N64 . درسته که امتیازهای خیلی عالی نگرفته ( نسبت به Ocarina of Time ) ولی از اون بازیهایی هست که هنوزم ارزش بازی کردن را داره و به همراه چند تا بازی دیگه از بهترین بازیهای این کنسول به حساب میان
دانلود
Username: roms
Password: 123456
این چهار بازی که گفتم همگی از بهترین ها و پر طرفدارترین بازیهای تاریخ بازی های کامپیوتری هستند و خلاصه از اون بازی هایی هستند که هیچوقت قدیمی نمیشن . فقط کافیه یه خورده توقع رو از گرافیک و این چیزا بیارید پایین تر که شاید اولش کمی مشکل باشه ولی با توجه به داستان عالی این بازیها و گیم پلی فوق العاده شون خیلی هم سخت نیست . حجمشون هم که زیاد نیست . برای بازی کردن نسخه های جدید مثل Wind Waker و در آینده Twilight Princess هم تنها راه خرید کنسول GameCube هستش یا این که صبر کنید Revolution بیاد . (البته اگر این کنسول کپی خور بشه و بیاد تو ایران :neutral: )
شبیه سازهای N64 و GBA رو هم میتونید از ادرس زیر بگیرد
N64
http://emulator-zone.com/download.php/emulators/n64/project64/project64_1.6.exe
GBA
http://emulator-zone.com/download.php/emulators/gba/vboyadvance/VisualBoyAdvance-1.8.0-beta3.zip
موفق باشید