بتلفیلد 4 بر روی PS4 با رزولوشن 720p اجرا میشود!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
Battlefield-4-720P-PlayStation-4.jpg

بازی بتلفیلد 4 بر روی PS4 با رزولوشن واقعی 720p و به صورت 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه البته بازی به رزولوشن 1080p تبدیل مقیاس یا بزرگنمایی میشه ولی رزولوشن واقعی بازی همون 720p هست در مورد رزولوشنی که بازی روی xone اجرا میشه هنوز به صورت رسمی چیزی گفته نشده ولی ممکنه بازی روی Xone هم با رزولوشن واقعی 720p اجرا بشه...
سازندگان Killzone SF این بازی رو روی PS4 با رزولوشن واقعی 1080p ولی به صورت 30 فریم بر ثانیه در حالت تک نفره و 60 فریم بر ثانیه در حالت مولتی پلیر اجرا میکنن البته در حالت مولتی پلیر مقداری از جزیئات بازی کم میشه برای همین به نظر میرسه که سازندگان BF4 برای رسیدن به نرخ رندر 60FPS مجبور به نصف کردن رزولوشن بازی شده باشن.

منبع:
Battlefield 4 Officially Runs at 720P on PlayStation 4 - Upscaled to 1080P with 60 FPS

یه سوال رو خیلی وقته میخواستم بپرسم ولی تاپیک مناسبی پیدا نمیشد ! :دی
کلاً در حالتی که همه چیز برابر باشه ، رزولوشن بالاتر کار بیشتری از سخت افزار میکشه یا فریم ریت بالاتر ؟! یعنی مثلاً بازی X رو در نظر بگیریم که در حالت A و B همه چیزش یکسان هست و عیناً جزییات گرافیکی برابری داره. توی کدوم حالت فشار بیشتری به سخت افزار وارد میشه ؟
حالت A : رزولوشن 1080p و 30fps
حالت B : رزولوشن 720p و 60fps
بی شک 1080 فشارو دمای بیشتری به gpuو cpuوارد می کنه چون تو رزولیشن بالاتری بازی در حال رندر شدن هست شما خیلی راحت می تونید این قضیه را رو کامپیوتر شخصی خود امتحان کنید یک برنامه gpuو یک برنامه frapsنصب کن رو سیستم بعد برو تو بتلفیلد 3 یک بار بازی را بزار رو 1080 ببین بالاترین دمای که برنامه ثبت می کنه چقدر هست بعد ی بار هم بزار رو 720 ببینم چه دمای را gpuثبت می کنه
بی شک 1080 دمای بالاتری داره

بی شک 1080 فشارو دمای بیشتری به gpuو cpuوارد می کنه چون تو رزولیشن بالاتری بازی در حال رندر شدن هست شما خیلی راحت می تونید این قضیه را رو کامپیوتر شخصی خود امتحان کنید یک برنامه gpuو یک برنامه frapsنصب کن رو سیستم بعد برو تو بتلفیلد 3 یک بار بازی را بزار رو 1080 ببین بالاترین دمای که برنامه ثبت می کنه چقدر هست بعد ی بار هم بزار رو 720 ببینم چه دمای را gpuثبت می کنه
بی شک 1080 دمای بالاتری داره
این در صورتی هست که جفتشون یه تکسچر و جزییات داشته باشند! تو کنسولها چون هدف اصلی پایدار بودن فریم هست پس وقتی بازی بره به 1080 مسلما جزییات رو هم کم میکنن که فریم افت نکنه! پس یه جورایی رو کنسولا فرقی ندارن! اما خوب به قول شما رو pc کاملا مشهوده مخصوصا تو crysis 3

این همه gddr5 gddr5 و نسل بعد نسل بععععععععععععد میکردن این شود هه هه هه:)) شما یه بازی رو تنظیمات ultra با رزولوشن full hd رو مبل بازی کردی میفهمی بازی یعنی چی نه با این وضعیت تازه با رزولوشن 720 دیگه اون موقع چه شود بعد میگن چون کنسول ارزون تر از پیسی مشکلی نداره آخه واقعا این حرف درسته کمپانی بازی سازی این قدر زحمت میکشن بازی میسازن که بهترین بازی بشه از هرنظر گرافیکی و گیم پلی بعد ما بیایم این طوری اجراش کنیم بعد بگیم چون ارزونه من با این وضع افتضاح راضیم به رضای خدا

این همه gddr5 gddr5 و نسل بعد نسل بععععععععععععد میکردن این شود هه هه هه:)) شما یه بازی رو تنظیمات ultra با رزولوشن full hd رو مبل بازی کردی میفهمی بازی یعنی چی نه با این وضعیت تازه با رزولوشن 720 دیگه اون موقع چه شود بعد میگن چون کنسول ارزون تر از پیسی مشکلی نداره آخه واقعا این حرف درسته کمپانی بازی سازی این قدر زحمت میکشن بازی میسازن که بهترین بازی بشه از هرنظر گرافیکی و گیم پلی بعد ما بیایم این طوری اجراش کنیم بعد بگیم چون ارزونه من با این وضع افتضاح راضیم به رضای خدا

این عکس همون تریلر فیک هست که گفته بودن این گرافیک نسخه Xbox 360 و PS3 هست یوبیسافت هم بعدش با یه تریلر و یک بیانیه نشون داد این قضیه ار بیخ الکی بوده
حالا رو PS4 , Xbox One که دیگه جای حرف نداره

این PS4 مطمئنن این نسل هم برای بازی ساز ها مشکلای زیادی بوجود میاره. کلا سونی نمیتونه مثل بچه ی ادم کنسول بسازه

پ.ن:Troll time :D

انتظار خیلی بیشتری داشتم از کنسولهای نسل جدید . واقعا این سایز تصویر برای زمان تیرکمونه . فقط کسانی که PC معمولی و نسبتا خوب دارن و بازیهارو با سایز 1920x1080 تجربه کردن متوجه عمق فاجعه میشن . به عنوان کسی که بازیهای مولتی هر 3 پلتفرم رو تجربه کرده و بصورت عملی تفاوت 720 کنسولی رو با 1080 دیده و تست کرده باید بگم بقدری بازیها توی کنسول تار بودن که واقعا برای من غیر قابل ادامه دادن بودن و ترجیح دادم 1 ماه نهایتا صبر کنم تا نسخه PC شو تهیه کنم و از تنظیمات و جزئیات بیشترش لذت ببرم . نمونه بارزشم میتونید تو Hitamn Ab و TR و maxpayn3 یافت کنید . باورش هنوزم برای من سخته عناوین نسل جدید از PC های امروزیم ضعیفتره ! هیچ وقت یادم نمیره با ورود کنسول های 360/ PS3 عملا PC سوت شد و کار بجایی رسید که حتی Activision عنوان COD 3 رو برای PC کنسل کرد و هیچ وقت منتشر هم نشد . اکثر ناشرا یا عناوینشون رو روی PC کنسل یا یه پورت بی کیفیت و پایینتر از نسخه کنسولی بدون داشتن حتی تنظیمات گرافیکی رو برای PC عرضه میکردن . اما حالا کار بجایی رسیده عملا بازی ghosts رو بهتر از کنسولهای نسل بعد میدونن و اکثر عناوین PC (نظیر همین BF4) با کیفیتی غیر قابل مقایسه با کنسولهای نسل بعد آماده عرضه میشه . نمردیمو قدرت کنسولهای نسل بعد که چندبرابر PC های امروزی قدرت دارن رو دیدیم!!! :|

ورزشکاران دلاوران نام اوران. بازی ها همه اول نسلی هستن. نکنه اول نسل قبل Last of us دیدید که الان اینقدر نا امیدید؟

بتلفید هم یجورایی cross-Gen محسوب میشه

مگه گفتن رو X1 قراره 1080 باشه و فقط PS4 هست که 720 که این همه فن های مایکرو با یوزرهای جدید امدن مزه پراکنی میکنن؟:دی

اصلا به کنسول ها ربط نداره! ضعف خود سازنده برای پورت بازیش رو کنسوله!

بوکمارک کن .... امکان نداره یکی از 2 نسخه 1080 باشه و اون یکی 720 .... در نهایت هر دو در یک رزولوشن اجرا میشن .
من اعتقاد دارم آخر رو هر دو 1080 اجرا بشه اما تو کنفرانس مایکرو وقتی بازیرو نشون دادن گفتن 1080 داره اجرا میشه!
در ضمن من حال و حوصله بوکمارک ندارم:دی بچم مگه ؟:دی

من اعتقاد دارم آخر رو هر دو 1080 اجرا بشه اما تو کنفرانس مایکرو وقتی بازیرو نشون دادن گفتن 1080 داره اجرا میشه!
در ضمن من حال و حوصله بوکمارک ندارم:دی بچم مگه ؟:دی
شما ظاهرا اخبار رو نشنیدی. تو کنفرانس مایکرو بازی روی PC اجرا شده بود چون کنسول به مشکل خورده بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or