بتلفیلد 3 بر روی کنسول ها کمتر از 720p اجرا خواهد شد!

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
قبل از این همه میدانستیم که بازی BATTLEFIELD 3 روی کنسول ها با رزولوشن و فریم بسیار کمتری در مقایسه با PC اجرا خواهد شد.

bf3-playstation3.jpg

اما امروز DICE جزئیات بیشتری در این رابطه بیان کرد،
دایس اعلام کرد که بتل فیلد 3 روی کنسول ها با رزولوشن 704*1280 اجرا خواهد شد که 16 لاین افقی از 720p کمتر خواهد بود.
آقای جان اندرسون از دایس اعلام کرد که حذف این 16 لاین به دلیل افزایش کارایی و صرفه جویی در حافطه (memory) بوده است.

منبع:
https://twitter.com/#!/repi/status/111184500096110592

فکر میکنم بعضی از دوستان با دقت خبر رو نمیخونن . سوء تفاهم نشه منظورم شخص خاصی نیست کلی میگم. گفته 16 لاین کمتر داره اونوقت شما میاید میگین نسخه کنسولی فلان و ... . نمیدونم ما ایرانی ها چرا انقدر زود در مورد هر چیز قضاوت میکنیم . یه لحظه اینور یه لحظه اون ور , حالا mw 3 رو کنسول 1080 p اجرا میشه ؟؟!!! مشکل دایس و الکترونیک آرتز اینه که همه اطلاعات ریز و درشت بازیشون رو در اختیار گیمرها قرار میده و شفاف سازی میکنه. همین EA که دوستان مورد محبت قرارش میدن اگه نبود , بسیاری از بازیها اصلا روی PC نمیومد . همین Masseffect رو ea واسه pc منتشر کرد و خیلی بازیهای دیگه.

• Like
Reactions: VahiD_ST
نظر من EA کارش درسته ! خودش مثل مرد گفته ! میتونست رو نکنه ! کی میرفت تک تک پیکسل ها رو بشماره ؟ 16 تا دیگه چیزی نیست که بخواد تابلو باشه ! هیچکس نمیفهمید !

اونایی که میگفتن این GOTY میشه تو خوابم این رو GOTY نمیبینن :D
هر موقع MW3 اومد و متاش بالاتر از BF3 شد اونوقت اينا رو بگيد.اين كار الانتون معنيش اسكی رفتنه:)
یه حرف.. یه کلمه.. یه اپسیلم من از MW حرف زدم؟
اگه MW قرار بود GOTY بشه تا الان تو شماره های قبل شده بود ..
نمیدونم MW3 رو از کجا آوردی
شماره قبلش گوتی نشد ولی شونه به شونه Uncharted 2 تا آخرين لحظه برای گوتی شدن جنگيد.
بخاطر همين انتظارات از MW3 خيلی بالاست.
هر كيم فن BF3 نباشه فن MW3 ـه!وقتی نكنه فن ميرمهنا هستيد بنده اشتباها جسارت كردم؟
به هر حال اگه طرف دار هيچ كدوم نيستيد پوزش:)

آخرین ویرایش:
هر موقع MW3 اومد و متاش بالاتر از BF3 شد اونوقت اينا رو بگيد.اين كار الانتون معنيش اسكی رفتنه:)

یه حرف.. یه کلمه.. یه اپسیلم من از MW حرف زدم؟
اگه MW قرار بود GOTY بشه تا الان تو شماره های قبل شده بود ..
نمیدونم MW3 رو از کجا آوردی

بابا جو ندید چیزی نشده که :دی اصلا نمیشه قضاوت کرد تا خود بازی ها نیان و نقد و بررسی نشن! حرف تا قبل اومدن بازی زیاده! باید دید وقتی میاد چطور ظاهر میشه
گرافیکش که تابلو قویه از mw3 بیشتره همه چی ام گرافیک نیست باید فقط صبر کرد

شماره قبلش گوتی نشد ولی شونه به شونه RDR تا آخرين لحظه برای گوتی شدن جنگيد.
بخاطر همين انتظارات از MW3 خيلی بالاست.
هر كيم فن BF3 نباشه فن MW3 ـه!وقتی نكنه فن ميرمهنا هستيد بنده اشتباها جسارت كردم؟
به هر حال اگه طرف دار هيچ كدوم نيستيد پوزش:)

نه والا من هر 2 تارو بازی میکنم
این راستگویی هایه EA هم تحسین میکنم ولی به نظرت اینا با این قدرت نمیتونست این همه برای pc وقت گذاشتن روی کنسول هم وقت میذاشتن؟
این که کنسول ها قدیمی شدن اصلا بهانه جالبی نیست پس جوابم رو با ضعف کنسول ها نده
هیچ فن بازیی هم درنمیارم

من رو خود 720P اعصابم خورد میشه بازی میکنم از بس گوشه میبینم حالا این از 720هم کمتره؟ مگه مثل Halo3 کنن بازیرو

پ.ن:Call Of Duty4 تو سال 2007 GOTY شد MW2 هم تقریبا GOTY حساب میشه اینم GOTY هست پایینترین میانگین COD رو WAW هست که 88 ه و البته GOTY سال 2009 بازی Uncharted2 هست نه RDR که سال 2010 عرضه شد
مقایسه عین مقایسه ی GT5هست با NFS خب معلومه COD امتیازش بیشتر میشه ربطی به اسکی و اسکیت نداره دیگه:دی
نظر من EA کارش درسته ! خودش مثل مرد گفته ! میتونست رو نکنه ! کی میرفت تک تک پیکسل ها رو بشماره ؟ 16 تا دیگه چیزی نیست که بخواد تابلو باشه ! هیچکس نمیفهمید !
نمیشه نگفت دیگه بالاخره عین HALO3 چندوقت بعد رو میشد

آخرین ویرایش:
این راستگویی هایه EA هم تحسین میکنم ولی به نظرت اینا با این قدرت نمیتونست این همه برای pc وقت گذاشتن روی کنسول هم وقت میذاشتن؟
بتلفیلد3 بازی انحصاری کنسول نیستش که تمام وقتشون را روی کنسول بذارن.
اصلا EAوظیفه ای نداره در قبال بازی های کنسول.
اگر هم می بینی بازی هاش رو براری کنسول عرضه می کنه بخاطر سود هست.
شرکت های مایکروسافت و سونی استودیو هایی دارن و یا ناشر بازی هایی میشن!
در نتیجه بازی انحصاری برای کنسول شون ساخته میشه و تمام تمرکز سازنده روی کنسول هستش.
اما EAخودش ناشر هستش و کمپانی بزرگی هستش.
واقعیت این هستش 360 و پی اس3 به اخر عمرشون رسیدن.
دیگه خود سازنده های بازی کنسول ها بار ها صداشون در اومده
نمونه اخیرش سازندگان FORZA4که بخاطر محدودیت سخت افزاری کنسول نتونستن چرخه اب و هوا در بازی قرار بدن.
دایس هم چاره ای نداره.
وقتی دست سازنده بازی روی پی سی کاملا باز هستش دیگه نمرین سمت کنسول با سخت افزار ثابت.
بعدشم شما بهتره تمام بازی های EAرا دقیق بررسی کنی!
متوجه میشی که EAبرای نسخه پی سی بازی ها اهمیت زیاد قائله!
از کرایسیس بگیر تا بتلفیلد و سیمز و... که نسخه پی سی تفاوت زیادی داره با نسخه کنسول.
ظاهرا امسال هم فیفا12 هم نسخه پی سی و کنسول بعد از سال قرار هستش یکسان باشن.

در نتیجه بازی انحصاری برای کنسول شون ساخته میشه و تمام تمرکز سازنده روی کنسول هستش.
نمونه اخیرش سازندگان FORZA4که بخاطر محدودیت سخت افزاری کنسول نتونستن چرخه اب و هوا در بازی قرار بدن.
دایس هم چاره ای نداره.
وقتی دست سازنده بازی روی پی سی کاملا باز هستش دیگه نمرین سمت کنسول با سخت افزار ثابت.
از کرایسیس بگیر تا بتلفیلد و سیمز و... که نسخه پی سی تفاوت زیادی داره با نسخه کنسول.

من اصلا بحثم این نیست.. خوب این رو عمه بنده هم میدونه که رو pc هایه قدرتمند حتی uncharted و gears میتونن 10 برابره اینی که هستن رو pc اجرا شن
من بحثم اینه که میتونستن رو کنسول ها هم وقت بذارن. این بهونه خوبی نیست که کنسول ضعیفه!!! کارمک چرا تونست؟ میدونم اکه رو pc وقت میذاشت کارش خیلی بهتر می شد.ولی با همین کنسول هایه حاظر تونست یه چیزه عالی بسازه.
در ضمن اصلا نمیخوام bf رو پایین بیارم چون بازیش خیلی هم خوبه.. الانم یه تریلر ازش اومد که تو تهرانه....من فقط میگم میتونست رو کنسول کار کنه.. ولی هر روز یه چیز داره در میاره از خودش..
میتونست بهتر از اینا باشه رو کنسول.درسته؟

راستی همون forza که مثال زدی. آره حق با شماست کمبودش باعث شد رانندگی تو شب رو از دست بدیم. ولی باز با همین کنسول تونستن 60 فریم بگیرن. تونستن یه گرافیکه عالی بدن بیرون.. شاید بگی خوب انحصاریه وقت روش میذارن. در این صورت نباید هرگز این بازی رو مثال میزدی

آخرین ویرایش:
consoles are dead !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا رو شکر کنن که این شاهکار رو براش هرطوری شده میدن بیرون !!!!! اون p هم در مورد ایکس باکس معنا و مفهومی نداره ! کلا فریمش خوب بشه باید شکر کنن.

دایس هم چاره ای نداره.
الان Ubisoftیا Rockstar یا ده ها شرکت دیگه که بیشتر بازیاشون رو برای کنسول میسازن ناشرشون ُSony و مایکروسافت هستن اصلا 5تا
استودیو درست حسابی نام ببر که ناشر کل بازیاشون مایکروسافت باشه
PC چون انقدر Pirate توش راحت هست و یه بازی مثل DMC4 روی کنسولها 3میلیون نسخه میفروشه ولی روی PC کلا 50000نسخه! یا Ubisoft که انواع و اقسام قفل هارو رو AC2 گزاشت بعد زد زرتی هک شد دیگه AC:BH رو روی PC نیاورد:دی

کنسول ها مخصوص بازی ساخته شدن ولی PC اولویت اولش بازی نیست

من اصلا بحثم این نیست.. خوب این رو عمه بنده هم میدونه که رو pc هایه قدرتمند حتی uncharted و gears میتونن 10 برابره اینی که هستن رو pc اجرا شن
من بحثم اینه که میتونستن رو کنسول ها هم وقت بذارن. این بهونه خوبی نیست که کنسول ضعیفه!!! کارمک چرا تونست؟ میدونم اکه رو pc وقت میذاشت کارش خیلی بهتر می شد.ولی با همین کنسول هایه حاظر تونست یه چیزه عالی بسازه.
در ضمن اصلا نمیخوام bf رو پایین بیارم چون بازیش خیلی هم خوبه.. الانم یه تریلر ازش اومد که تو تهرانه....من فقط میگم میتونست رو کنسول کار کنه.. ولی هر روز یه چیز داره در میاره از خودش..
میتونست بهتر از اینا باشه رو کنسول.درسته؟
خب شما لطف کن بگو نقطه ضعف های نسخه کنسولی بازی چیه؟
من فکر می کنم چون نسخه پی سی بازی برتری نسبت به نسخه کنسولی داره پس نسخه کنسولی دوستان بی ارزش می دونن.
در صورتی نسخه کنسولی بازی بی ارزش نیست.
شاید نسخه کنسولی به بهترین حالت ممکن ساخته نشده اما دایس به نظرم کم کاری نکرده.
بزار قضیه رو برات روشن کنم.از اولشم دایس تاکیدش روی گرافیک بازی زیاد بود.
و دیدی حاضر شد بازی 30 فریم باشه ولی گرافیک بازی خوب باشه.
خب مطمئنا اگر بازی 60 فریم می بود شاید الان گرافیک بازی نصف اینم نبود.
رزولوشن کم بازی هم چیز عجیبی نیست.تعدادی از بازی های کنسولی حتی رزولوشن شون حتی از BF3هم کمتره!
مثلا همین COD BOهم رزولوشن اصلی بازی 1040 در 608هست یا همین بازی HALOهم رزلوشن شون 1152در 640 هست.
---------------------------------------
الان Ubisoftیا Rockstar یا ده ها شرکت دیگه که بیشتر بازیاشون رو برای کنسول میسازن ناشرشون ُSony و مایکروسافت هستن اصلا 5تا
استودیو درست حسابی نام ببر که ناشر کل بازیاشون مایکروسافت باشه
PC چون انقدر Pirate توش راحت هست و یه بازی مثل DMC4 روی کنسولها 3میلیون نسخه میفروشه ولی روی PC کلا 50000نسخه! یا Ubisoft که انواع و اقسام قفل هارو رو AC2 گزاشت بعد زد زرتی هک شد دیگه AC:BH رو روی PC نیاورد
biggrin1.gif

کنسول ها مخصوص بازی ساخته شدن ولی PC اولویت اولش بازی نیست
خب منم چی گفتم!
گفتم برای سود کردن میان نسخه کنسولی بازی هم را عرضه می کنن و فروش کم نسخه پی سی باعث میشه به نسخه پی سی بها ندن یا اصلا نسخه پی سی بعضی بازی ها عرضه نشه.
ولی RوUBIوظیفه ندارن و مجبور نیستن برای کنسول بازی بسازن اما وقتی پای سود در میان باشه مجبور میشن.
ولی یک بازی که ناشرش سونی و مایکروسافت هستش و انحصاری هستش سازنده بازی وظیفه داره تمام تلاشش رو بکنه و تمام تمرکزش هم روی یک پلتفرم هستش.
-----------------------------------------------------------------------------
بماند که بعضی بازی های پی سی یا اسمش رو می ذارم پورت های ضایع کنسولی که فقط اسم پی سی رو یدک می کشه توقع داری کلی فروش کنه!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
شماره قبلش گوتی نشد ولی شونه به شونه Uncharted 2 تا آخرين لحظه برای گوتی شدن جنگيد.
جوخه بی انظباط 2 ، العین النّجاسات رو میگی ؟ :lol:
این گوتی ، گاگول آو د یِر هست دیگه ؟:):دی !

این حرفا دیگه چیه! همین BF3 مثل بقیه بازیهای مالتی پلتفرم دو سومِ فروشش روی کنسوله خواهد بود. هر ناشری برای هر عنوانی روی هر پلتفرمی که منتشر میکنه مسئولیت داره .
در مورد عمر کنسولها هم مشخصه که اواخر نسل هست و برعکس سخت افزار ثابت کنسول، سخت افزار PC های خانگی در حال حاضر خیلی پیشرفته تر شده و تفاوت در رزولِیشن،فریم و aa و یه سری جزئیات و افکتهای گرافیگی از بدیهیاته .

آخرین ویرایش:
هر شرکتی برای هر بازیی روی هر پلتفرمی که منتشر میکنه مسئولیت داره

درسته وظیفه داره من هم قبول دارم.
ببین EAمی تونست اصلا نسخه کنسولی بازی رو منتشر نکنه.
در اون صورت دیگه وظیفه ای در قبال کیفیت نسخه کنسولی بازی نداشت ولی خب وقتی نسخه کنسولی بازی در حال ساخت هست و عرضه خواهد شد خب طبیعتا سازنده بازی مسئولیت داره اما وظیفه نداره نسخه پی سی و کنسولی یکی باشه که یک موقع طرفداران کنسول ناراحت بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or