بتسدا: Fallout 4 میتواند از نظر میزان فروش از Skyrim پیشی بگیرد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
fallout_4_new_header_2.jpg

درود

تا کمتر از 3 ماه دیگر به عرضه ی عنوان بزرگ Fallout 4 مانده است. در همین راستا اقای Pete Hines در صحابه ای با MCV اشاره کرده است که عنوان Fallout 4 میتواند از نظر میزان فروش اسکایریم را پشت سر بگذارد و حتی تبدیل به بزرگترین انتشار ما بشود.
"میزان فروش Fallout 4 می تواند از Skyrim پیشی بگیرد؛ حتی می تواند بزرگ ترین انتشار ما باشد"

البته علاوه بر اقای Pete Hines ، سایت GAME UK هم چنین نظری دارد و انتظار دارد فروش Fallout 4 از اسکایریم بیشتر باشد.

نکته مهم این هست که فروش قسمت سوم Fallout مشخص نیست. فقط همان قدر میدانیم که از این عنوان در سه ماه اول عرضه، حدود 4.7 میلیون نسخه به فروش رسیده است. بله، این رقم حیرت انگیز است اما از عنوان Skyrim در هفته اول 7 میلیون نسخه به فروش رفت و فروش کلی ان به بیش از 20 میلیون نسخه رسید.

نظر شما چیست؟ Skyrim رکورد های زیادی از جمله "سریع ترین فروش" را کسب کرده است. آیا Fallout 4 می تواند موفق تر از آن ظاهر شود؟

منبع

آخرین ویرایش:
راجب باگ باید بگم بعد یه مدت یه آپدیتی برای بازیهای بتسدا میاد اکثر باگ هارو از بین میبره. من نسخه GOTY فالوت نیو وگاس رو بازی کردم تقریبا باگی ندیدم، درحالی که به هرکی میگفتم فالوت نیو وگاس میگفت باگ هاش رو دیدی؟:dالبته اصلا این موضوع رو نمیتونم رد کنم که تو بازیهای بتسدا باگ بیداد میکنه، من خودم با اسکایریم بدجوری مشکل داشتم خصوصا اینکه باگ تو روند مرحله تاثیر بذاره واقعا اعصاب خوردکنه. حتی این موضوع رو نمیشه با بزرگی بازی به طور کامل توجیه کرد، اما خب شما بازیهای تو این سبک رو نگاه کنین واقعا RPG بدون باگ دیدین؟ صددرصد باگ داره اما شدتش فرق میکنه. راجب متن خبر، من نمیدونم چرا اینقدر بهش گیر میدین:d خب خیلی شرکتا از این حرفا زدن، همین قفستون که خودش معروفه در این زمینه. حالا بتسدا شد بی ادب و خشن و قلدر؟ پ.ن: Safety & Peace@همش تقصیر شماست:|:d تیتری برای اون خبری زدی که اثراتش تو تاپیک های دیگه دیده میشه، تاد هاوارد تو رو نمیبخشه:d

@Red Ѵ : از اونجایی که کلا من منطق ندارم و الان هم بیکار هستم پست شما رو خط به خط جواب میدم.
الان کار اون فن های به اصطلاح تعصبی که گفتی کار شما ها رو توجیح میکنه؟ چرا فکر کردی کار اونا خوبه؟
من ندیدم هیچکدوم از فن‌های Bethesda جواب کسی‌ رو با GIf بدن،اکثر جواب‌های تند به انتقاد هایی‌ هست که طرف عملا هیچ اطلاعی از حرفی‌ که می‌زنه نداره.وقتی‌ میگن bethesda نمیتونه کانتنت جدید ارائه بده طبیعتاً نباید هم انتظار جواب منطقی‌ داشته باشن.
انتقاد به گرافیک این بازی کمترین چیزی هست که میشه تو یه فروم گفت ولی به شخصه خودم دیگه جرات پست دادن تو تاپیک های بتسدا رو ندارم! چه برسه به بقیه کسانی که به این موضوع اشاره میکنن. ماکرو فن ها و سونی فن ها در بدترین حالتشون اینجوری نیستن! تعصبی تر از هیلو برای فن های ماکرو وجود نداره ولی خودشون و همه بخاطر اون قضیه 60 فریم شدن بازی و افت کیفی و کم گرافیک فنی بازی انتقاد میشد ازش!
بازم همین بالایی صدق می‌کنه، بیشتر پست‌های به ظاهر انتقادی یا با هدف "منم آره" زده میشن یا اینکه طرف فکر می‌کنه با گفتن یه چیزی که ازش هیچ اطلاعی نداره پرستیژ بازی مورد علاقه خودش بالاتر میره.شما یه سر به تاپیک بازی‌های RPG بزنین میبینین که در مورد کیفیت بازی‌ها (کلا همه بازی‌های RPG نه تنهاBGS ) تو یه فضای دوستانه بحث می‌شه.ولی‌ بازم،برا یه بحث خوب نیاز هست که هر کدوم از دو طرف چیزی بیشتر از یک عکس دیده باشن.
اگه شما مشکلی‌ با گرافیک بازی دارین هیچ عیبی نداره،مشکل وقتی‌ ایجاد می‌شه که هرجا که رسیدین کسایی‌ که با این گرافیک مشکل ندارن رو Blind Fanboy خطاب کنین و انتظار جواب تند نداشته باشین.البته تو همون تاپیک قبلی‌ یکی‌ از دوستان لطف کرد و کاملا حرفه‌ای توضیح داد که چرا گرافیک F4 نه تنها بد نیست بلکه مناسب هم هست،پیشنهاد می‌کنم اون پست رو بخونین اگه هنوز نخوندین.
تو این تاپیک درست نیست حالا اینو بگم ولی دیدم خیلی رو عنصر داستان پافشاری میکنید، الان واقعا بنظرتون داستان های Fallout 3 و Skyrim خیلی خوب بودند؟ اصلا میشه اسم اون چیزی که داشتن رو داستان گذاشت؟ البته اگه نیاید باز شروع کنید به شکل لشکر شکل بگید بازی های بتسدا همینه و بازی اقتضا میکنه و اپن ورلد هست و بتسدا اصلا داستان بلد نبوده بگه و از قبل همین بوده و ...
بدون هیچ تعارفی،وقتی‌ کسی‌ میگه Fallout 3 داستان نداشت واقعا نباید انتظار چیزی جز جواب Passive Aggressive داشته باشه.
اینی که شما میگین انتقاد نیست،در بهترین حالت یه نظر شخصی‌ هست. اتمسفر و سمبولیسم‌ای که در داستان F3 به کار رفته بود به نظر من هنوز هم یکی‌ از بهترین‌ها هست.بیشترین انتقاد وارد بر F3 همون Oblivion with guns بود نه "داستان ضعیف".
اینا چند ساله کل طرفدار هاشون دارن تو اینترنت و سایت ها و فروم های خودشون در رابطه با باگ ها و گلیچ های بازی هاشون انتقاد میکنن اما کوچکترین بازخوردی به این موضوع من از طرف بتسدا ندیدم. این قضیه باگ و گلیچ به قدری بزرگ و معروفه که تو اینترنت تبدیل به meme شدن!
باگ رو هم هر طرفدار واقعی‌ Bethesda قبول داره که یکی‌ از مشکلات اصلی‌ همه بازی‌های‌ BGS هست،اما باید قبول کرد که در حال حاضر Tool بهتری در دسترس BGS نیست که باهاش بتونه ایده‌هایی‌ که می‌خواد رو پیاده کنه.(حالا بماند که با توجه به چیز‌هایی‌ که نشون دادن و خودشون گفتن شاهد عنوان به مراتب Bug free تری هستیم). شاید با تغییر انجین و استفاده از انجین جدید خودشون کمتر شاهد این باگ‌ها بشیم در آینده.

@Red Ѵ : از اونجایی که کلا من منطق ندارم و الان هم بیکار هستم پست شما رو خط به خط جواب میدم.

من ندیدم هیچکدوم از فن‌های Bethesda جواب کسی‌ رو با GIf بدن،اکثر جواب‌های تند به انتقاد هایی‌ هست که طرف عملا هیچ اطلاعی از حرفی‌ که می‌زنه نداره.وقتی‌ میگن bethesda نمیتونه کانتنت جدید ارائه بده طبیعتاً نباید هم انتظار جواب منطقی‌ داشته باشن.

بازم همین بالایی صدق می‌کنه، بیشتر پست‌های به ظاهر انتقادی یا با هدف "منم آره" زده میشن یا اینکه طرف فکر می‌کنه با گفتن یه چیزی که ازش هیچ اطلاعی نداره پرستیژ بازی مورد علاقه خودش بالاتر میره.شما یه سر به تاپیک بازی‌های RPG بزنین میبینین که در مورد کیفیت بازی‌ها (کلا همه بازی‌های RPG نه تنهاBGS ) تو یه فضای دوستانه بحث می‌شه.ولی‌ بازم،برا یه بحث خوب نیاز هست که هر کدوم از دو طرف چیزی بیشتر از یک عکس دیده باشن.
اگه شما مشکلی‌ با گرافیک بازی دارین هیچ عیبی نداره،مشکل وقتی‌ ایجاد می‌شه که هرجا که رسیدین کسایی‌ که با این گرافیک مشکل ندارن رو Blind Fanboy خطاب کنین و انتظار جواب تند نداشته باشین.البته تو همون تاپیک قبلی‌ یکی‌ از دوستان لطف کرد و کاملا حرفه‌ای توضیح داد که چرا گرافیک F4 نه تنها بد نیست بلکه مناسب هم هست،پیشنهاد می‌کنم اون پست رو بخونین اگه هنوز نخوندین.

بدون هیچ تعارفی،وقتی‌ کسی‌ میگه Fallout 3 داستان نداشت واقعا نباید انتظار چیزی جز جواب Passive Aggressive داشته باشه.
اینی که شما میگین انتقاد نیست،در بهترین حالت یه نظر شخصی‌ هست. اتمسفر و سمبولیسم‌ای که در داستان F3 به کار رفته بود به نظر من هنوز هم یکی‌ از بهترین‌ها هست.بیشترین انتقاد وارد بر F3 همون Oblivion with guns بود نه "داستان ضعیف".

باگ رو هم هر طرفدار واقعی‌ Bethesda قبول داره که یکی‌ از مشکلات اصلی‌ همه بازی‌های‌ BGS هست،اما باید قبول کرد که در حال حاضر Tool بهتری در دسترس BGS نیست که باهاش بتونه ایده‌هایی‌ که می‌خواد رو پیاده کنه.(حالا بماند که با توجه به چیز‌هایی‌ که نشون دادن و خودشون گفتن شاهد عنوان به مراتب Bug free تری هستیم). شاید با تغییر انجین و استفاده از انجین جدید خودشون کمتر شاهد این باگ‌ها بشیم در آینده.

این شد جواب درست! نمیدونم چرا از قبل و همون ابتدا اینجوری جواب نمیدید!

به شخصه نه خودم و نه کسایی رو که پستشون رو خوندم ندیدم وقتی انتقاد از گرافیک میکنن به فن های بازی بگن Blind !! بحث سر این بود که چرا قبول ندارین گرافیک این بازی با هر وسعتی که داره میشد خیلی بهتر از این باشه! خیلی خیلی بهتر از این! چرا دوست ندارین اون گیم پلی زیبا و درگیر کننده با یه گرافیک خفن باشه! چرا دوست ندارید گرافیک بازی شبیه رقبای هم سبک دیگه مثل Dragon Age و Witcher باشه؟ یعنی اگه واقعا گرافیک بازی عالی بود بازم حاضر میشدید بیاید اینجا بگید با گرافیک فنی کمتر هم مشکلی نداشتیم؟
خیلی جالبه و الان احساس میکنم یکی مثل من رو که از گرافیک انتقاد میکنه متهم به دیدن فقط از طریق عکس میکنید! در حالی که اگه قرار بود برام بازی مهم نباشه که حتی یه تریلر هم ببینم انقدر اینجا خودم رو برای بازی خفه نمیکردم که فقط سر عکس دیدن بیام مثلا گیر بدم!

FO3 و اسکایریم برای منی که عاشق قسمت های قبلی هر دو عنوان بودم تو مبحث داستان شدید نا امید کننده و ضعیف بودن. ابلیویون رو میزارم سر اینکه سنم کمی پایین بود و شاید اون داستان برام راضی کننده بوده اما داستان های اسکایریم و فالوت 3 واقعا برام غیر قابل تحمل بود.
اتمسفر یه بازی ( که خب این مورد حداقل تو فالوت 3 عالی بود) هیچ ربطی به داستان نداره! یه بازی مثل Order 1886 هم اتمسفر عالی و پر پتانسیل و بی نظیری ارائه میده ولی داستان مثل فحش به بازیکن بازی هست!

در مورد اون قضیه باگ هم نمیتونم باور کنم تو این نسل بازی های اپن ورلد زیادی بازی کردم که واقعا نسبت به وسعتشون باگ نداشتن! بازی هایی مثل Infamous و Dragon Age (اون وسعت و عظمت بازی با این وجود برای من پولیش شده ترین بازی نسل بود) و حتی ویچر به مراتب کمتر از ساخته های قبلی بتسدا باگ داشت. حالا چرا بتسدا با اون تیم بزرگ و پر تعداد و عظیم نمیتونه یه چنین مشکلی رو که فقط با صرف وقت بیشتر حل میشه پیگیری نمیکنه. چون واقعا مقایسه تعداد نفرات استدیو هایی مثل بایوویر و سی دی پراجکت رد و ساکر پانچ و حتی مونولیث و فرام سافت ویر و حتی یوبیسافت برای فارکرای 4 با استدیویی مثل بتسدا شوخی هست.

----

در کل میخوام بگم در حال حاضر بنظرم 3 تا مشکل اساسی فالوت 4 رو تهدید میکنه و بازی نباید برای فن هاش باشه باید در کنار فن ها بقیه رو هم جذب کنه، یکی مثل من که قبلا فن بود اما الان دیگه نیست.

- - -ویرایش - - -

وحید تو خودت از اونایی بودی که اگه کسی به DA: I چیزی میگفت سریع جبهه میگرفتی و همینجوری پست میدادی. نکنه یادت رفته؟ چی شده که وقتی بقیه همین کارو میکنن، خوشت نمیاد؟ نکنه فقط تو حق داری از بازی مورد علاقه-ت طرفداری کنی؟
علی درست نیست اینجوری نا عادلانه در مورد من نظر بدی، تو چند سالیه منو میشناسی و میدونی که عمرا همچین اخلاقی رو ندارم! کلا برو ببین پست های من تو همون تاپیک دراگون ایج چندتاست، تو همون تاپیک دراگون ایج کاربر NactisSasuke و خود احسان گفتن بازی پر باگ و گلیج هست و سر جمع نهایت کار من شد 2 الی 3 تا پست که گفتم اینجوری نیست و تمام در حالی که بعدش خیلیا اومدن گفتن بازی پر باگ و گلیچ هست و به نظرشون احترام گذاشتم.

از اینا بگذریم اگه اینکار رو هم من کردم اشتباه بوده و نباید میکردم. بازم علی بنظرت این طرز نتیجه گیری درسته؟ من اشتباه کردم،یعنی شما هم باید کار یکی مثل من تکرار کنید فرضا؟

وحید من نگفتم کار اشتباهی میکردی. از بازی مورد علاقه-ت طرفداری کردی، کاری که همه میکنن. منظورم من این بود که بقیه هم دارن همینکارو میکنن و کار اشتباهی هم نمیکنن. قبل از اینکه جبهه گیری کنیم، اول ببینیم طرف چی میگه.
یه سری هم این وسط طبیعتشون حکم میکنه هذیون بگن و بقیه هم درست مثل خودش باهاش برخورد میکنن. نباید به خاطر مقابله به مثل کردن، ازشون ناراحت بشیم.

در مورد داستان هم سری TES پیش زمینه ها رو دونست تا عظمتش رو درک کرد. TES بر خلاف بازی های دیگه داستانش متمرکز نیست و باید خود بازیکن جستجو کنه و پازل وار کنار هم بچینه تا بفهمه چه چیزهایی باعث شدن این خط داستانی اصلی به وجود بیاد. اون موقع هست که میفهمی چقدر داستان بازی بزرگ هست زیر پوست بازی چه خبره. داستان اسکایریم در مورد روابط شخصیت ها نیست. داستانش بیشتر تاریخی و حماسیه به خاطر همین ممکنه به ظاهر عمیق به نظر نیاد ولی اصل قضیه یه چیز دیگه-ست. یه بار دیگه امتحانش کن و سعی کن متون گذاشته شده توی بازی رو بخونی و ساختار دنیاشو درک کنی. اون موقع لذت کامل میبری از دنیایی که خلق کردن و نه فقط داستان اصلی، بلکه وقایعی توی سرزمین در حال وقوع هست ولی ما نمیبینیمشون.

این شد جواب درست! نمیدونم چرا از قبل و همون ابتدا اینجوری جواب نمیدید!

به شخصه نه خودم و نه کسایی رو که پستشون رو خوندم ندیدم وقتی انتقاد از گرافیک میکنن به فن های بازی بگن Blind !! بحث سر این بود که چرا قبول ندارین گرافیک این بازی با هر وسعتی که داره میشد خیلی بهتر از این باشه! خیلی خیلی بهتر از این! چرا دوست ندارین اون گیم پلی زیبا و درگیر کننده با یه گرافیک خفن باشه! چرا دوست ندارید گرافیک بازی شبیه رقبای هم سبک دیگه مثل Dragon Age و Witcher باشه؟ یعنی اگه واقعا گرافیک بازی عالی بود بازم حاضر میشدید بیاید اینجا بگید با گرافیک فنی کمتر هم مشکلی نداشتیم؟
خیلی جالبه و الان احساس میکنم یکی مثل من رو که از گرافیک انتقاد میکنه متهم به دیدن فقط از طریق عکس میکنید! در حالی که اگه قرار بود برام بازی مهم نباشه که حتی یه تریلر هم ببینم انقدر اینجا خودم رو برای بازی خفه نمیکردم که فقط سر عکس دیدن بیام مثلا گیر بدم!

FO3 و اسکایریم برای منی که عاشق قسمت های قبلی هر دو عنوان بودم تو مبحث داستان شدید نا امید کننده و ضعیف بودن. ابلیویون رو میزارم سر اینکه سنم کمی پایین بود و شاید اون داستان برام راضی کننده بوده اما داستان های اسکایریم و فالوت 3 واقعا برام غیر قابل تحمل بود.
اتمسفر یه بازی ( که خب این مورد حداقل تو فالوت 3 عالی بود) هیچ ربطی به داستان نداره! یه بازی مثل Order 1886 هم اتمسفر عالی و پر پتانسیل و بی نظیری ارائه میده ولی داستان مثل فحش به بازیکن بازی هست!

در مورد اون قضیه باگ هم نمیتونم باور کنم تو این نسل بازی های اپن ورلد زیادی بازی کردم که واقعا نسبت به وسعتشون باگ نداشتن! بازی هایی مثل Infamous و Dragon Age (اون وسعت و عظمت بازی با این وجود برای من پولیش شده ترین بازی نسل بود) و حتی ویچر به مراتب کمتر از ساخته های قبلی بتسدا باگ داشت. حالا چرا بتسدا با اون تیم بزرگ و پر تعداد و عظیم نمیتونه یه چنین مشکلی رو که فقط با صرف وقت بیشتر حل میشه پیگیری نمیکنه. چون واقعا مقایسه تعداد نفرات استدیو هایی مثل بایوویر و سی دی پراجکت رد و ساکر پانچ و حتی مونولیث و فرام سافت ویر و حتی یوبیسافت برای فارکرای 4 با استدیویی مثل بتسدا شوخی هست.

----

در کل میخوام بگم در حال حاضر بنظرم 3 تا مشکل اساسی فالوت 4 رو تهدید میکنه و بازی نباید برای فن هاش باشه باید در کنار فن ها بقیه رو هم جذب کنه، یکی مثل من که قبلا فن بود اما الان دیگه نیست.
رفتار اکثر کسایی‌ که در این مورد پست میدن به طوری هست که انگار طرفدار‌های Bethesda فقط برا اینکه کم نیارن بحث رو کش میدن و در واقع هیچ بحث قابل دفاع‌ای ندارن.به نظرم اگه پست‌ها یکمی از حالت "اینی که من میگم فکت هست" خارج بشن بحث‌ها خیلی‌ بهتر دنبال میشن.
در مورد اینکه اگه F4 یه گرافیک در حد ویچر داشت بهتر میشد یا نه که باید بگم 100% بهتر میشد،اما اینکه گرافیک بازی کمی‌ پایین تر از ویچر هست (به نظرم فضا سازی و نور پردازی خیلی‌ بهتر از DA هست نسبت به چیز‌هایی‌ که دیدم) به نظر من و خیلی‌‌های دیگه ایراد نیست.چیزی هست که می‌تونست بهتر باشه اما تا جایی‌ که به تجربه بازی آسیب نزنه ایراد نیست.(این دقیقا حرفی‌ هست که Bethesda دیروز گفت).اینو هم در نظر بگیرید که CE هنوز به طور کامل به نسخه نسل بعدی آپگرید نشده و به احتمال خیلی‌ خیلی‌ زیاد براF4 یه HD pack خواهیم داشت.

به نظر من دلیل اصلی‌‌ای که BGS انجین خودش رو ول نمی‌کنه و نمیره دنبال یه Engine خیلی‌ قوی تر, انعطاف پذیری فوق‌العاده‌ CE تو ساخت و تغییر Content هست.BGS از اول هم استودیو‌ ای بوده که دوست داشته به کمک Community بازی‌های خودش رو بی‌ نقص کنه،آپدیت مرحله به مرحله خیلی‌ کم ریسک تر از تغییر انجین برا یه گرافیک بهتر هست.
مطمئن باشین اگه احساس می‌کردم فقط برا ترول پست می‌زنین از همون پست‌های یه خطی‌ میزدم در جواب :دی اما خیلی‌ از کسایی‌ که فعلا از F4 انتقاد می‌کنن فقط به قصد عقب نموندن از Bandwagon دارن این کار رو انجام میدن.

در مورد داستان هم من فکر می‌کنم داستان جزو سلیقه ای‌ترین بخش‌های یه بازی هست،خیلی‌ از گیمر‌ها حتا داستان Bioshock رو ضعیف میدونن،فکر می‌کنم بازم همون بحث ترجیح کلیات به جزئیات BGS هست که باعث می‌شه خیلی‌‌ها از داستان غیر شخصی‌ بازی‌های BGS برنجن.اینکه در همه‌Falloutها صرفاً دارین یه زندگی‌ که بهتر از مردن نیست رو برا مردم قابل تحمل تر می‌کنین به نظر من خودش جای خیلی‌ تفکر رو داره،من حتا ادعا می‌کنم که Minimalistic Setting هم کاملا عمدی هست.اما اینکه یکی‌ خوشش نیاد و دنبال داستان پیچیده تری باشه به نظرم نظر شخصی‌ هست.با اینکه نسبتا قبول دارم که اسکایریم با وجود Setting خیلی‌ سنگینی‌ که داشت می‌تونست داستان بهتری سوار کنه , ولی‌ در موردFallout کاملا طرف BGS رو میگیرم :دی

در مورد باگ هم که بازم میگم که ظاهراً عنوان بسیار Bug free تری رو قرار هست تجربه کنیم،همون modify پذیری شدید CE هست که باعث ایجاد باگ می‌شه.من به شخص خیلی‌ امید دارم که این CE نسل جدید بتونه خیلی‌ باگ کمتری داشته باشه.

آخرین ویرایش:
نه دیگه نشد!
به هیچ وجه اینطور که شما میگی نیست، کاری نداره، همین الان یا هر وقت خواستی امتحان کن، برو تو تاپیک U4 بگو فلان جای تریلر سلاح رفت تو بدن شخصیت اصلی، همین کافیه، یا بگو گرافیک تریلر آخر بازی با نمایش اول فرق داشت!
من قول میدم (به عینه بارها دیدم) سر 5 دقیقه، رسما ترور میشی (منظورم شما نیستی کاربری که اینکار رو انجام میده!)، من دیدم بخاطر همین مسئله انقدر برخورد شدید بوده که به بن شدن چند نفر از جمله همون کاربر بنده خدا منجر شده...
اینجا حداقلش اینه که به کسی حداقل توهین نمیشه، طرف میاد میگه خواهیم دید بازی له میشه، کسی بهش توهین نمیکنه، اما اینکه شما تو این وضعیت انتظار داری فن های بازی پست چنین فردی رو نقل قول کنند و ازش تشکر کنند و بهش لایک بدند، انتظار بی جا هست! این اتفاق هیچوقت نمیوفته! حق فن های بازی هست که چنین خزعبلاتی رو قبول نکنند!

حرف شما در مورد طرفدارای سونی و ... درسته و خودمم بارها شاهدش بودم (حتی در واکنش به خودم) ولی این پستی که خود شما ازش تشکر کردین بنظرتون توهین نیست ؟

این بازی فقط اسمش خودش هایپه خیلی هایپ تر از بازیهایی که دیدی و بهش علاقه داری هر وقت هم اومده تو هر شماره خیلی نمره ها و استانداردهارو جابجا کرده تنها بازیی هم که میتونه باهاش رقابت کنه فقط و فقط half life جدید خواهد بود و بس نه این بازی های تینیجری موجود

شما مخصوصا ps4 دراها تو این شرایط که تو فلاکت بازی بسر می برید که حداقل باید خوشحال باشید و خودتون رو سرگرم کنید تا یه چند سال دیگه بازی خوبتون (البته از نظر شما) بیاد!!!

نه فقط توهینه بلکه دروغ هم هست. سری Fallout کی هروقت اومده نمره جابجا کرده ؟ کی گفته بازی هایی مثل Bloodborne یا Witcher "تینیجری" هستن و بالاتر از اونها کی گفته استانداردها رو فقط و فقط fallout و half life تعیین میکنن ؟

سو تفاهم نشه من شخصا عاشق سری HL هستم (جزو بهترین بازی های زندگیم هستن) و F3 رو هم خیلی خیلی دوست دارم (شماره های قبل از اون رو بازی نکردم) ولی هرچیزی حدی داره. همچنین خوشحال میشم F4 از BB و W3 بهتر باشه و GOTY ها رو درو کنه چون معنیش این میشه که با یه بازی شاهکار طرف میشم و ازش بی اندازه لذت میبرم. و اتفاقا جالبی قضیه اینجاست که طرفدار سری uncharted نیستم و حتی TLoU بنظرم مشکل گیم پلی داشت تا حدی. خواهشا "PS4 دارها" رو اینطوری کورکورانه گروه بندی نکنین. درضمن Bloodborne به معنای واقعی کلمه "عالیه" و این جمله "البته از نظر شما" بیشتر شبیه یه حرف بچگونست.

اون خط های آخرتون هم اگر خطاب به منه که کلا قضاوت بی اساس هست یه جور توهین به منه، من اصلا در حدی نیستم که در مورد جمع قضاوت کنم ولی شما در مورد من قضاوت کردید!

نه خطاب به شما نبود. کلا قسمت پایینی خطاب به همون پست قبلی بود.

آخرین ویرایش:
حرف شما در مورد طرفدارای سونی و ... درسته و خودمم بارها شاهدش بودم (حتی در واکنش به خودم) ولی این پستی که خود شما ازش تشکر کردین بنظرتون توهین نیست ؟

نه فقط توهینه بلکه دروغ هم هست. سری Fallout کی هروقت اومده نمره جابجا کرده ؟ کی گفته بازی هایی مثل Bloodborne یا Witcher "تینیجری" هستن و بالاتر از اونها کی گفته استانداردها رو فقط و فقط fallout و half life تعیین میکنن ؟

سو تفاهم نشه من شخصا عاشق سری HL هستم (جزو بهترین بازی های زندگیم هستن) و F3 رو هم خیلی خیلی دوست دارم (شماره های قبلی رو بازی نکردم) ولی هرچیزی حدی داره. همچنین خوشحال میشم F4 از BB و W3 بهتر باشه و GOTY ها رو درو کنه چون معنیش این میشه که با یه بازی شاهکار طرف میشم و ازش بی اندازه لذت میبرم. و اتفاقا جالبی قضیه اینجاست که طرفدار سری uncharted نیستم و حتی TLoU بنظرم مشکل گیم پلی داشت تا حدی. خواهشا "PS4 دارها" رو اینطوری کورکورانه گروه بندی نکنین. درضمن Bloodborne به معنای واقعی کلمه "عالیه" و این جمله "البته از نظر شما" بیشتر شبیه یه حرف بچگونست.

من متن پنهان اون پست رو باز نکردم، لایک کردنم به این معنی نبود که با تمام پست موافق هستم، من بخاطر کلیت پست که مخالفت با اون دوست عزیز بود لایک کردم، چون به نظرم اون پست توهین محض بود و دقیقا با قصد و قرض ارسال شده بود (با اینکار شاید دیگه از این دست پست ها نبینیم؟)....
نمی دونم چرا تو تمام تاپیک های این بازی باید اسم ویچر باشه، اصلا این مورد رو نادیده میگیرم، حداقل اسم این بازی دیگه تو این تاپیک نیاد (من نظری در مورد این بازی ندارم و چیزی هم در موردش نگفتم و پست اون دوست عزیز رو که الان خوندم هم چیزی از این بازی پیدا نکردم پس در موردش صحبت نمیکنم شما هم چیزی نگو)...
در مورد بازی های دیگه والا من خودم فن تعصبی بازی های میازاکی هستم (DS3 یکی از مورد انتظارترین بازی های 2016 برای بنده هست)، تو تاپیک بازی هاش هم سعی میکنم فعال باشم، جای دیگه هم گفتم همیشه حسرت Bloodborne رو میخورم و خواهم خورد (فوق العاده قابل احترام هست).... در کل فک نکنم نیاز به توضیح باشه فقط بگم که باور کنید من اصلا در مورد PS4 دارها قضاوت نکردم و نمیکنم، یکی از دوستان گفتند فن های بتزدا تعصبی هستند و برخورد بد دارند و هیچ جا اینطور برخورد نمیشه، من گفتم به فلان دلیل اینطور نیست (دلیلی که گفتم به عینه دیدم)....
اون خط های آخرتون هم اگر خطاب به منه که کلا قضاوت بی اساس هست یه جور توهین به منه، من اصلا در حدی نیستم که در مورد جمع قضاوت کنم ولی شما در مورد من قضاوت کردید!

احتمالا F4 به خاطر تغییراتی که توی بخش کارکتر سازی و صداگذاری که روش انجام شده دادن داستان رو بشه بیشتر باهاش خو گرفت.نیازی نبود ولی تجربه بازی رو خیلی زیبا میکنه.

از لحاظ باگ هم خودمم به BGS انتفاد دارم ولی خدایی باگهای اسکایریم بجز اون اوایل انتشار اصلا آزاردهنده نبودن.حتی از بعد گرافیکی هم با انتشار HD Texture pack بازی گرافیک خوبی داشت.هم انیمیشن ها مناسب بودن و هم جزئیات محیط و سایه ها و نورپردازی هم خوب بود.با مادهای بازی هم که خب بهتر شد.

در کل PC گیمرها بعیده اهمیتی به گرافیک فعلی F4 بدن ولی با پشتیبانی بازی از ماد بر روی Ps4 حتی کنسول گیمرها هم از این نعمت قراره برخوردار بشن :d قول میدم بعد نصب ماد بازی براتون 10/10 بشه.کلا مادینگ دنیای عجیبیه باید واردش بشید تا بفمید چی میگم.

این بازی فقط اسمش خودش هایپه خیلی هایپ تر از بازیهایی که دیدی و بهش علاقه داری هر وقت هم اومده تو هر شماره خیلی نمره ها و استانداردهارو جابجا کرده تنها بازیی هم که میتونه باهاش رقابت کنه فقط و فقط half life جدید خواهد بود و بس نه این بازی های تینیجری موجود

شما مخصوصا ps4 دراها تو این شرایط که تو فلاکت بازی بسر می برید که حداقل باید خوشحال باشید و خودتون رو سرگرم کنید تا یه چند سال دیگه بازی خوبتون (البته از نظر شما) بیاد!!!
من فقط خواستم با این نقل قول از تیم moderatorهای اینجا تشکر کنم که همیشه بی طرف پست ها رو مورد برسی و پاک کردن قرار میدن

نگران باگ ها نباشید. 19 ـمین ماد اسکایریم توی نکسوز اینه:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/19/?
رسما 90 درصد باگ ها رو نابود می کنه. من الان کلا یه باگ داره بازیم اونم موقع این پازل های Claw دار کاراکتر می چسبه به دیوار هی باید خودت بیای عقب:| و اینکه این 19ـمین بودن یعنی خیلی زود میاد. تازه فقط این هم نیست، 2000 تا ماد باگ فیکس دیگه هم هست(که البته اکثرشون رو این شامل میشه):
Mods Made Obsolete by Unofficial Patches - Unofficial Skyrim Patches - AFK Mods

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or