@
Red Ѵ : از اونجایی که کلا من منطق ندارم و الان هم بیکار هستم پست شما رو خط به خط جواب میدم.
من ندیدم هیچکدوم از فنهای Bethesda جواب کسی رو با GIf بدن،اکثر جوابهای تند به انتقاد هایی هست که طرف عملا هیچ اطلاعی از حرفی که میزنه نداره.وقتی میگن bethesda نمیتونه کانتنت جدید ارائه بده طبیعتاً نباید هم انتظار جواب منطقی داشته باشن.
بازم همین بالایی صدق میکنه، بیشتر پستهای به ظاهر انتقادی یا با هدف "منم آره" زده میشن یا اینکه طرف فکر میکنه با گفتن یه چیزی که ازش هیچ اطلاعی نداره پرستیژ بازی مورد علاقه خودش بالاتر میره.شما یه سر به تاپیک بازیهای RPG بزنین میبینین که در مورد کیفیت بازیها (کلا همه بازیهای RPG نه تنهاBGS ) تو یه فضای دوستانه بحث میشه.ولی بازم،برا یه بحث خوب نیاز هست که هر کدوم از دو طرف چیزی بیشتر از یک عکس دیده باشن.
اگه شما مشکلی با گرافیک بازی دارین هیچ عیبی نداره،مشکل وقتی ایجاد میشه که هرجا که رسیدین کسایی که با این گرافیک مشکل ندارن رو Blind Fanboy خطاب کنین و انتظار جواب تند نداشته باشین.البته تو همون تاپیک قبلی یکی از دوستان لطف کرد و کاملا حرفهای توضیح داد که چرا گرافیک F4 نه تنها بد نیست بلکه مناسب هم هست،پیشنهاد میکنم اون پست رو بخونین اگه هنوز نخوندین.
بدون هیچ تعارفی،وقتی کسی میگه Fallout 3 داستان نداشت واقعا نباید انتظار چیزی جز جواب Passive Aggressive داشته باشه.
اینی که شما میگین انتقاد نیست،در بهترین حالت یه نظر شخصی هست. اتمسفر و سمبولیسمای که در داستان F3 به کار رفته بود به نظر من هنوز هم یکی از بهترینها هست.بیشترین انتقاد وارد بر F3 همون Oblivion with guns بود نه "داستان ضعیف".
باگ رو هم هر طرفدار واقعی Bethesda قبول داره که یکی از مشکلات اصلی همه بازیهای BGS هست،اما باید قبول کرد که در حال حاضر Tool بهتری در دسترس BGS نیست که باهاش بتونه ایدههایی که میخواد رو پیاده کنه.(حالا بماند که با توجه به چیزهایی که نشون دادن و خودشون گفتن شاهد عنوان به مراتب Bug free تری هستیم). شاید با تغییر انجین و استفاده از انجین جدید خودشون کمتر شاهد این باگها بشیم در آینده.