بتسدا: Fallout 4 میتواند از نظر میزان فروش از Skyrim پیشی بگیرد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
fallout_4_new_header_2.jpg

درود

تا کمتر از 3 ماه دیگر به عرضه ی عنوان بزرگ Fallout 4 مانده است. در همین راستا اقای Pete Hines در صحابه ای با MCV اشاره کرده است که عنوان Fallout 4 میتواند از نظر میزان فروش اسکایریم را پشت سر بگذارد و حتی تبدیل به بزرگترین انتشار ما بشود.
"میزان فروش Fallout 4 می تواند از Skyrim پیشی بگیرد؛ حتی می تواند بزرگ ترین انتشار ما باشد"

البته علاوه بر اقای Pete Hines ، سایت GAME UK هم چنین نظری دارد و انتظار دارد فروش Fallout 4 از اسکایریم بیشتر باشد.

نکته مهم این هست که فروش قسمت سوم Fallout مشخص نیست. فقط همان قدر میدانیم که از این عنوان در سه ماه اول عرضه، حدود 4.7 میلیون نسخه به فروش رسیده است. بله، این رقم حیرت انگیز است اما از عنوان Skyrim در هفته اول 7 میلیون نسخه به فروش رفت و فروش کلی ان به بیش از 20 میلیون نسخه رسید.

نظر شما چیست؟ Skyrim رکورد های زیادی از جمله "سریع ترین فروش" را کسب کرده است. آیا Fallout 4 می تواند موفق تر از آن ظاهر شود؟

منبع

آخرین ویرایش:
بیخیال اون از خبر قبلی که امد درباره بازی این هم از ای یکی خبر اگه معنی این 2 خبر هایپ نیست از نظر شما که هیچ !
درباره له شدن هم نمی خوام اسم هیچ بازی بیام فقط 10 شهریور همه چی را مشخص می کنه !
معنی هایپ چیه؟ من حالم از کلماتی که باب میشه اما 90% افراد با معنیش آشنا نیستند بهم می خوره!
با این حال اگر خواست دوست داره هایپ کنه، دلش میخواد مشکلی هست؟
10 شهریور چه بازی ای قرار عرضه بشه؟

مصاحبه یعنی سوال می کنند و در اون مورد جواب میدی....

چقدر داره هایپ را می اندازه بتسدا این همه بازی با متای بالا بی صر صدا امد و بهترین فروش کردن ظاهرا قطار هایپشون حالا حالا ها ادامه دارن اینده مشخص می کنه فروش و امتیاز بازی را
دو تا دونه از این بازی های با متای بالا که بی صر و صدا اومدن رو بهمون معرفی میکنی؟
اصن سگ خور، یکی معرفی کن که موقع گوگل کردن زیاد وقتت گرفته نشه. فقط یادت باشه عامل "سر و صدا نکردن" و "متای بالا" رو توی سرچ کردنت اعمال کنی تا دامنه سرچت محدود تر بشه و زودتر به جواب برسی.

چقدر داره هایپ را می اندازه بتسدا این همه بازی با متای بالا بی صر صدا امد و بهترین فروش کردن ظاهرا قطار هایپشون حالا حالا ها ادامه دارن اینده مشخص می کنه فروش و امتیاز بازی را
این بازی فقط اسمش خودش هایپه خیلی هایپ تر از بازیهایی که دیدی و بهش علاقه داری هر وقت هم اومده تو هر شماره خیلی نمره ها و استانداردهارو جابجا کرده تنها بازیی هم که میتونه باهاش رقابت کنه فقط و فقط half life جدید خواهد بود و بس نه این بازی های تینیجری موجود

شما مخصوصا ps4 دراها تو این شرایط که تو فلاکت بازی بسر می برید که حداقل باید خوشحال باشید و خودتون رو سرگرم کنید تا یه چند سال دیگه بازی خوبتون (البته از نظر شما) بیاد!!!

آخرین ویرایش:
بیخیال اون از خبر قبلی که امد درباره بازی این هم از ای یکی خبر اگه معنی این 2 خبر هایپ نیست از نظر شما که هیچ !
درباره له شدن هم نمی خوام اسم هیچ بازی بیام فقط 10 شهریور همه چی را مشخص می کنه !
یه سوال؟!چرا انقد با bethesda لجی؟!!:-/میشه دلیل ـت رو بگی؟!خیلی مشتاقم بدونم چرا با یکی از بهترین کمپانی ها تو زمینه ی گیم لجی!

امان نمیدید به کسی کلا!! عملا انتقاد کردن و نظرمخالف دادن نسبت به بتسدا و هرچی در ارتباط با این کمپانی هست شده کفر و لعن و نفرین!

یکی یه چیزی میگه، 100 نفر جوابش رو میدن!! :| :d

کلا به شرکت هایی مثل راک استار و بتسدا و ناتی داگ و ... که اکثر بازی هاشون موفق بوده، چه از نظر متا و چه از نظر گیمر ها نباید شک کرد. انتقاد هم خوبه اما اگه بیاید اینجا به این و اون انتقاد بکنید به هیچ دردی نمیخوره. برید به فروم سازنده بازی و اونجا درباره بازی ازشون بپرسید و نظرات خودتون رو بگید. یا امضا جمع کنید.

البته هایپ هم 2 طرف داره. یک طرفش وقتی هست که سازنده یدونه تریلر یا خبر عالی منتشر میکنه و همه طرفدارای بازی حال میکنن. یک طرفش هم مثل بازی های GTA V و Fallout 4 و DS3 و ... که تریلر و اخبار آنچنانی ازشون بیرون نمیاد ولی اونقدر خود سازنده و طرفداراش مطمئنن که بازی عالی میشه که اتوماتیک قطار هایپ!! راه میوفته. :d

ولی انصافا اونایی که دوست ندارن یک بازی موفق نشه، خداییش فازشون چیه؟! ما که از خدامونه همه بازی ها از هر لحاظ عالی طراحی بشن و بگیریم بازی کنیم و لذت ببریم. :d

اونایی هم که میگن گرافیک بازی نسل هفتمی هست، یا کلا نسل 7 رو تجربه نکردن یا خودشون رو زدن به اون راه!! گرافیک بازی عالی نیست، بد هم نیست. میتونست یکم بهتر باشه ولی بجاش اگه سازنده روی گیم پلی و داستان بازی بیشتر کار کنه بهتره تا وقتش رو فقط با گرافیک طلف کنه. نتیجه گرافیک بالا و گیم پلی و داستان نسبتا بد: TO:1886 (نظر شخصی :| :d)

ایشون با همه چی لجه غیر از اساتید کوجیما، کیج و جواد!
طرفدار اونها هم نیست، همه ظاهر سازی هست برای متشنج کردن جو و به هم انداختن کاربرها، سابقه خوبی تو اینکارها دارند ....

امان نمیدید به کسی کلا!! عملا انتقاد کردن و نظرمخالف دادن نسبت به بتسدا و هرچی در ارتباط با این کمپانی هست شده کفر و لعن و نفرین!
خداوکیلی، به دور از فن بازی و این حرف ها چیزی که این آقا گفت اسمش انتقاد هست؟

اینکه بعنوان مثال من بیام تو مصاحبه ای که معاون یه کمپانی در مورد بازی هاشون انجام داده بگم هایپ داره میکنه این چه کاریه نباید انجام بده، سر و صدا نکنه و .... و بعد این رو ربط بدم به له شدن بازی های اون کمپانی و .... اسمش انتقاد هست؟

هدف این پست از نظر من کاملا مشخصه، شخصا تا جایی که از این پست ها ببینم همونطور که شایسته هست پاسخ می دم برام هم فرقی نداره (اینکار رو در مورد خیلی از بازی ها انجام دادم، جدا از بحث فن بودن و...)

چیزی به اسم انتقاد و نظر ندیدیم ! بیشتر هیت و من cool ام بوده ! انتقاد و نظر هم اینجا اگه عمومیه باید با دلیل باشه. نه یکی بیاد یه کلمه بپرونه بعد هرچی بگی توضیح بده بگه همینه که هست
دیگه استودیو اجازه تبلیغ هم نداره ظاهرا از نظر دوستان !

Bethesda اخه یا آدم خوار؟ناوتی داگ فن داره،کوجیما فن داره،سانتا مونیکا فن داره و ... خیلی هاشون فن های تعصبی تری هستن و یک کلمه علیه کمپانی مورد علاقشون حرف بزنی با هزار تا گیف و ... جوابتو میدن.بعد فن هایBethesda نمیتونن از کمپانی مورد علاقشون دفاع کنن؟

آخرین ویرایش:
یه سوال؟!چرا انقد با bethesda لجی؟!!:-/میشه دلیل ـت رو بگی؟!خیلی مشتاقم بدونم چرا با یکی از بهترین کمپانی ها تو زمینه ی گیم لجی!

من لجم !
Skyrim و The Elder Scrolls IV: Oblivion جز بهترین بازی های بود که تا حالا رفتم
من فقط با لحن حرف زدنشان مشکل دارم !

Bethesda اخه یا آدم خوار؟ناوتی داگ فن داره،کوجیما فن داره،سانتا مونیکا فن داره و ... خیلی هاشون از فن های تعصبی تری هستن و یک کلمه علیه کمپانی مورد علاقشون حرف بزنی با هزار تا گیف و ... جوابتو میدن.بعد فن هایBethesda نمیتونن از کمپانی مورد علاقشون دفاع کنن؟

الان کار اون فن های به اصطلاح تعصبی که گفتی کار شما ها رو توجیح میکنه؟ چرا فکر کردی کار اونا خوبه؟

انتقاد به گرافیک این بازی کمترین چیزی هست که میشه تو یه فروم گفت ولی به شخصه خودم دیگه جرات پست دادن تو تاپیک های بتسدا رو ندارم! چه برسه به بقیه کسانی که به این موضوع اشاره میکنن. ماکرو فن ها و سونی فن ها در بدترین حالتشون اینجوری نیستن! تعصبی تر از هیلو برای فن های ماکرو وجود نداره ولی خودشون و همه بخاطر اون قضیه 60 فریم شدن بازی و افت کیفی و کم گرافیک فنی بازی انتقاد میشد ازش!

تو این تاپیک درست نیست حالا اینو بگم ولی دیدم خیلی رو عنصر داستان پافشاری میکنید، الان واقعا بنظرتون داستان های Fallout 3 و Skyrim خیلی خوب بودند؟ اصلا میشه اسم اون چیزی که داشتن رو داستان گذاشت؟ البته اگه نیاید باز شروع کنید به شکل لشکر شکل بگید بازی های بتسدا همینه و بازی اقتضا میکنه و اپن ورلد هست و بتسدا اصلا داستان بلد نبوده بگه و از قبل همین بوده و ...

اینا چند ساله کل طرفدار هاشون دارن تو اینترنت و سایت ها و فروم های خودشون در رابطه با باگ ها و گلیچ های بازی هاشون انتقاد میکنن اما کوچکترین بازخوردی به این موضوع من از طرف بتسدا ندیدم. این قضیه باگ و گلیچ به قدری بزرگ و معروفه که تو اینترنت تبدیل به meme شدن!

وحید تو خودت از اونایی بودی که اگه کسی به DA: I چیزی میگفت سریع جبهه میگرفتی و همینجوری پست میدادی. نکنه یادت رفته؟ چی شده که وقتی بقیه همین کارو میکنن، خوشت نمیاد؟ نکنه فقط تو حق داری از بازی مورد علاقه-ت طرفداری کنی؟

ماکرو فن ها و سونی فن ها در بدترین حالتشون اینجوری نیستن! تعصبی تر از هیلو برای فن های ماکرو وجود نداره ولی خودشون و همه بخاطر اون قضیه 60 فریم شدن بازی و افت کیفی و کم گرافیک فنی بازی انتقاد میشد ازش!
نه دیگه نشد!
به هیچ وجه اینطور که شما میگی نیست، کاری نداره، همین الان یا هر وقت خواستی امتحان کن، برو تو تاپیک U4 بگو فلان جای تریلر سلاح رفت تو بدن شخصیت اصلی، همین کافیه، یا بگو گرافیک تریلر آخر بازی با نمایش اول فرق داشت!
من قول میدم (به عینه بارها دیدم) سر 5 دقیقه، رسما ترور میشی (منظورم شما نیستی کاربری که اینکار رو انجام میده!)، من دیدم بخاطر همین مسئله انقدر برخورد شدید بوده که به بن شدن چند نفر از جمله همون کاربر بنده خدا منجر شده...
اینجا حداقلش اینه که به کسی حداقل توهین نمیشه، طرف میاد میگه خواهیم دید بازی له میشه، کسی بهش توهین نمیکنه، اما اینکه شما تو این وضعیت انتظار داری فن های بازی پست چنین فردی رو نقل قول کنند و ازش تشکر کنند و بهش لایک بدند، انتظار بی جا هست! این اتفاق هیچوقت نمیوفته! حق فن های بازی هست که چنین خزعبلاتی رو قبول نکنند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or