شاید عجیب بنظر برسد ولی پروژه ای تحت عنوان Bethesda: Game of Thrones در وبسایت Target لو رفته است!
تصویری که کاربری از Reddit متوجه آن شد و هنوز مشخص نیست که باید منتظر تایید Bethesda باشیم یا فقط یک حقه بوده است!در زمان E3 شایعه ای مبنی بر مشغول بودن این کمپانی برروی چند پروژه پخش شد و Game of Thrones می تواند یکی از عناوین جدیدی باشد که درباره آن صحبت شده بود!
آخرین قسمت از فصل 7 این سریال دیشب پخش شد و اگر Bethesda مشغول ساخت بازی براساس دنیای GOT است چه زمانی بهتر از الان برای معرفی آن؟
منبع
تصویری که کاربری از Reddit متوجه آن شد و هنوز مشخص نیست که باید منتظر تایید Bethesda باشیم یا فقط یک حقه بوده است!در زمان E3 شایعه ای مبنی بر مشغول بودن این کمپانی برروی چند پروژه پخش شد و Game of Thrones می تواند یکی از عناوین جدیدی باشد که درباره آن صحبت شده بود!
آخرین قسمت از فصل 7 این سریال دیشب پخش شد و اگر Bethesda مشغول ساخت بازی براساس دنیای GOT است چه زمانی بهتر از الان برای معرفی آن؟
منبع

).
اتفاقا تو هیچ درک بالایی از بازی نداری.... متاش 87 به من چه من از این بازی خوشم نمیاد و تو باید به نظر دیگران احترام بزاری پسرجان نه اینکه بگی فالوت خداس تو داری چرت میگی این کار درستی نیست خودمم بازیش کردم در برابر 3 حرفی برای گفتن نداشت از اواتارت نفهمیدم از اون
الانم علاقه ای به بحث با کسی که قدرت درک نظرات دیگرات نداره ندارم بازم خوب میشی نگران نباش