بتسدا مشغول ساخت بازی براساس دنیای Game of Thrones؟

robb stark

کاربر سایت
شاید عجیب بنظر برسد ولی پروژه ای تحت عنوان Bethesda: Game of Thrones در وبسایت Target لو رفته است!
hv3h_3279106-capture_(1).png

تصویری که کاربری از Reddit متوجه آن شد و هنوز مشخص نیست که باید منتظر تایید Bethesda باشیم یا فقط یک حقه بوده است!در زمان E3 شایعه ای مبنی بر مشغول بودن این کمپانی برروی چند پروژه پخش شد و Game of Thrones می تواند یکی از عناوین جدیدی باشد که درباره آن صحبت شده بود!
آخرین قسمت از فصل 7 این سریال دیشب پخش شد و اگر Bethesda مشغول ساخت بازی براساس دنیای GOT است چه زمانی بهتر از الان برای معرفی آن؟
منبع

اگ میخان بسازن امیدوارم ی چیز درست حسابی باشه
استراتژیک نباشه اولا دوما خود هنرپیشه ها صداگذاری کاراکتر داشته باشن به صداشون عادت کردیم
یه داستان عالی + کنترل چندین کاراکتر با گرافیک فک برانداز:D
من دنریس میخوام با اژدها >:)

• Like
Reactions: voldmort
شایعات میگن توسعه دهنده های بازی Fallout و Elder ScrollsBethesda Game در حال کار بر روی آن هستند . درسته فهرست چیزی رو تایید نمیکنه ولی میدونیم بتسدا حداقل ۵ پروژه رو تحت پوشش داره ، تد هاوارد کارگردان استودیو در اوائل سال جاری گفت : ما دو پروژه داریم که به صورت کلاسیک اما بزرگ پیش میره .

GoT + تم فانتزی + BGS واییی ...
امیدوارم تیم فال اوت نباشه که افتضاحه :D
مهندس BGS کلا یه تیمه به سرپرستی تاد هاوارد Skyrim و F4 رو کلا یـ تیم 100 نفره ساخته ...
امیدوارم BGS نباشه و بازی رو بدن دست پیمان کار(Obsidian8->).
طبق چیزی که خود تاد گفته که پروژه ی بعدیدشون TES نیست اگه این شایعه واقعا حقیقت داشته باشه 100 درصد خود BGS داره روش کار میکنه ....

GoT + تم فانتزی + BGS واییی ...

مهندس BGS کلا یه تیمه به سرپرستی تاد هاوارد Skyrim و F4 رو کلا یـ تیم 100 نفره ساخته ...

طبق چیزی که خود تاد گفته که پروژه ی بعدیدشون TES نیست اگه این شایعه واقعا حقیقت داشته باشه 100 درصد خود BGS داره روش کار میکنه ....
اولا که مهندس خودتی دوما اگه ادب داشتی اینطور صحبت نمیکردی حالا اشتباه گفتم یا نه از نظر من فالوت اشغالیه(دارم به این فن متعصب میگم) که هر بار همون بازی قبلی میگیرن و یه بازی دیگه با انیمیشن های داغون میسازن هر کسی نظر خودش داره و باید بهش احترام گذاشت اگه بهت فشار میاد بهتره نظر ندی

آخرین ویرایش:
اولا که مهندس خودتی دوما اگه ادب داشتی اینطور صحبت نمیکردی حالا اشتباه گفتم یا نه از نظر من فالوت اشغالیه(دارم به این فن متعصب میگم) که هر بار همون بازی قبلی میگیرن و یه بازی دیگه با انیمیشن های داغون میسازن هر کسی نظر خودش داره و باید بهش احترام گذاشت اگه بهت فشار میاد بهتره نظر ندی
همیکه به یـ بازی با متا 87 میگی آشغال نشون میده کجای این معادله هستی اینکه کل بازی رو به خاطر مشکلات فنیش آشغال خطاب میکنی نشون میده چقدر درک بالایی از بازی مخصوصا RPG ـیش داری بعدم جاله از آواتار و امضام فهمیدی من فن متعصب بتزدا هستم ؟ آفرین ...

همیکه به یـ بازی با متا 87 میگی آشغال نشون میده کجای این معادله هستی اینکه کل بازی رو به خاطر مشکلات فنیش آشغال خطاب میکنی نشون میده چقدر درک بالایی از بازی مخصوصا RPG ـیش داری بعدم جاله از آواتار و امضام فهمیدی من فن متعصب بتزدا هستم ؟ آفرین ...
مشکل فالوت 4 اصلا و ابدا فنی نبود، بیشتر مشکل از این بود که یه سری میمون شانسی رو کیبورد می زدن داستان و دیالوگ های به مراتب جالب تری از F4 درست می کردن. حالا خوشبختانه گفتن اون مسخره بازی های دیالوگ رو دیگه استفاده نمی کنیم، ولی F4 اینجوری بود:
1- اره
2- اره (حالت شوخی)
3- ای بابا، حال ندارم ولی اره
4- کنسل کردن کوئست
و عملا نصف Role Playing رو دیالوگ ها نابود می کردن.

فشار نیار خوب میشی =)) اتفاقا تو هیچ درک بالایی از بازی نداری.... متاش 87 به من چه من از این بازی خوشم نمیاد و تو باید به نظر دیگران احترام بزاری پسرجان نه اینکه بگی فالوت خداس تو داری چرت میگی این کار درستی نیست خودمم بازیش کردم در برابر 3 حرفی برای گفتن نداشت از اواتارت نفهمیدم از اون لاو ترکوندنات برای بتسدا فهمیدم خوشگل...:-@ الانم علاقه ای به بحث با کسی که قدرت درک نظرات دیگرات نداره ندارم بازم خوب میشی نگران نباش:))

آخرین ویرایش:
جالبه یه عده هیچ شناختی از سری فالوت و اطلاعاتی از سازندگانش ندارن بعد میان خیلی حق به جانب اظهار نظر هم میکنن، چه قبول کنید چه نکنید، با هر نظری که دارین فالوت ۴ یکی از بهترین بازی های ساخته شده تو سال های اخیره، ضمن این که خیلی مواقع بهترین کار اینه که نظر شخصیتون رو واسه خودتون نگه دارین و یه چیزی نگین که بعدا نتونین جمعش کنید!

مشکل فالوت 4 اصلا و ابدا فنی نبود، بیشتر مشکل از این بود که یه سری میمون شانسی رو کیبورد می زدن داستان و دیالوگ های به مراتب جالب تری از F4 درست می کردن. حالا خوشبختانه گفتن اون مسخره بازی های دیالوگ رو دیگه استفاده نمی کنیم، ولی F4 اینجوری بود:
1- اره
2- اره (حالت شوخی)
3- ای بابا، حال ندارم ولی اره
4- کنسل کردن کوئست
و عملا نصف Role Playing رو دیالوگ ها نابود می کردن.
سیستم انتخاب دیالوگ بازی مشکل داشت قبول ولی به هیچ وجه خود دیالوگ های بازی سطحی نبود ویچر 3 هم حتی یـ همچین سیستم مشابهی داشت ولی نه به این صورت (چهار گزینه ای) انتخاب اول مثبت ترین انتخاب انتخاب دوم انخاب منفی یا بد انتخاب سوم و چهارم هم کاربرد های متفاوت داشت نسبت به شرایط (فقط چهت مثال عرض کردم) در مورد داستان هم قابل قبول بود و به هیچ وجه نمیشه گفت که ضعیف بود داستان قسمت فرعی بازی و شخصیت پردازی همراه ها هم که دیگه حرفی واسه گفتن نمیزاره این که هر کاراکتر خلق و خوی متفاوت داشت اینکه هر کردوم سمت یـ جبه بودن و انتخابایی که میکردم تاثیر مستقیم تو ایجاد روابط با همراه ها میکرد و از این دست ریزه کاریا که بدسدا تو بازی گذاشته بود . بازی کلا دو تا مشکل داشت که زمان لانچ بازی بازی رو زمین زد از نظر من یکی مشکلات فنی و گرافیک متوسط بازی یکی دیگه هم اینکه بازیی به نام ویچر 3 صد درصد اگه ویچر 3 اون سال منتشر نمیشد نگاه منتقدا به F4 یـ جور دیگه ای بود الان مطمعن باشید بتزدا همیجوری دست رو دست نمیزاره و موفقیت ها CDP رو فقط تماشا کنه طبق گفته خود تاد هاورد مشکلات بازیشون رو پذیرفتن و تو بازی بعدیشون قول برطرف کردنشو رو داده ....
فشار نیار خوب میشی =)) اتفاقا تو هیچ درک بالایی از بازی نداری.... متاش 87 به من چه من از این بازی خوشم نمیاد و تو باید به نظر دیگران احترام بزاری پسرجان نه اینکه بگی فالوت خداس تو داری چرت میگی این کار درستی نیست خودمم بازیش کردم در برابر 3 حرفی برای گفتن نداشت از اواتارت نفهمیدم از اون لاو ترکوندنات برای بتسدا فهمیدم خوشگل...:-@ الانم علاقه ای به بحث با کسی که قدرت درک نظرات دیگرات نداره ندارم بازم خوب میشی نگران نباش:))
لول من کی گفتم فال اوت خداست در کل زیادی جوش نزن و یـ لیوان آب خنک بنوش بعدشم خوب آره با کسی که میگه از بازی خوشم نمیاد نباید بحث کرد چون وقت تلف کردنه ....

آخرین ویرایش:
سیستم انتخاب دیالوگ بازی مشکل داشت قبول ولی به هیچ وجه خود دیالوگ های بازی سطحی نبود ویچر 3 هم حتی یـ همچین سیستم مشابهی داشت ولی نه به این صورت (چهار گزینه ای) انتخاب اول مثبت ترین انتخاب انتخاب دوم انخاب منفی یا بد انتخاب سوم و چهارم هم کاربرد های متفاوت داشت نسبت به شرایط (فقط چهت مثال عرض کردم) در مورد داستان هم قابل قبول بود و به هیچ وجه نمیشه گفت که ضعیف بود داستان قسمت فرعی بازی و شخصیت پردازی همراه ها هم که دیگه حرفی واسه گفتن نمیزاره این که هر کاراکتر خلق و خوی متفاوت داشت اینکه هر کردوم سمت یـ جبه بودن و انتخابایی که میکردم تاثیر مستقیم تو ایجاد روابط با همراه ها میکرد و از این دست ریزه کاریا که بدسدا تو بازی گذاشته بود . بازی کلا دو تا مشکل داشت که زمان لانچ بازی بازی رو زمین زد از نظر من یکی مشکلات فنی و گرافیک متوسط بازی یکی دیگه هم اینکه بازیی به نام ویچر 3 صد درصد اگه ویچر 3 اون سال منتشر نمیشد نگاه منتقدا به F4 یـ جور دیگه ای بود الان مطمعن باشید بتزدا همیجوری دست رو دست نمیزاره و موفقیت ها CDP رو فقط تماشا کنه طبق گفته خود تاد هاورد مشکلات بازیشون رو پذیرفتن و تو بازی بعدیشون قول برطرف کردنشو رو داده ....

لول من کی گفتم فال اوت خداست در کل زیادی جوش نزن و یـ لیولن آب خنک بنوش بعدشم خوب آره با کسی که میگه از بازی خوشم نمیاد نباید بحث کردن چون وقت تلف کردنه ....
منم از اول همین گفتم ولی اسکی نرو اب باید شما بخوری چون پست محالف با بتسدا میبینی الکی جوش میزنی

جالبه یه عده هیچ شناختی از سری فالوت و اطلاعاتی از سازندگانش ندارن بعد میان خیلی حق به جانب اظهار نظر هم میکنن، چه قبول کنید چه نکنید، با هر نظری که دارین فالوت ۴ یکی از بهترین بازی های ساخته شده تو سال های اخیره، ضمن این که خیلی مواقع بهترین کار اینه که نظر شخصیتون رو واسه خودتون نگه دارین و یه چیزی نگین که بعدا نتونین جمعش کنید!
منم نخواستم اظهار نظر کنم نظر هرکی برای خودش این دوستمون خودش شروع کرد بعدشم خیلی ها هستن که طرفدار سرین ولی اصلا از 4 خوششون نیومده شما از کجا میدونی من اطلاعی از سری ندارم؟ من فقط چندساعتی بازیش کردم برای چی باید بدونم تیم es با فالوت یکیه؟!حرفتون با عقل جور در نمیاد

آخرین ویرایش:
نه اخه فالوت 4 رو با بازی های قبلی خود بتسدا هم مقایسه کنی دیالوگ ها و داستانش باز افتضاحه. هدف بازی از وسطای بازی کلا حذف می شه. خوب باشه من پسرمو پیدا کردم، دیگه براچی درگیر کنم خودمو اینقدر؟ انستیتو چرا اینقدر الکی الکی شیطانیه؟ فالوت 4، چهار تا فکشن داشت که صرفا اومده بودن یه نمودار از "کاملا شیطانی" تا "کاملا خوب" رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده بودن و روی 4 تا نقطه تقسیم اومده بودن فکشن ساخته بودن، هیچ عمقی وجود نداره توی فکشن ها. برادرهود خوشش نمیاد از تکنولوژی(غیر از وقتی که توی فالوت 3 اومدن یه روبات خیلی خفن و با تکنولوژی بالا ساختن) و می خواد همشو نابود کنه. Minutemen هم پسر خوب داستانه و هیچ کار منفی ازشون سر نمی زنه. انستیتو نقطه برعکس Minutemenـه و همه چیش شیطانیه و 1 کار خوب هم نمی کنه. Railroad هم اون Tropeـه فکشن زیر زمینی مبارز با فکشن بزرگ دیکتاتور رو ایفا می کنه صرفا.

یکی دیگه از مشکلات دیگه F4 آزادی زیادی بازی بود. این سیستم نداشتن Main Quest شاید روی کاغذ جالب باشه ولی اصلا جواب نمی ده. شما RPG های برتر تاریخ (اصلا اونم نه، بازی های برتر تاریخ) رو نگاه کن، هیچکدوم آزادی کامل نمی دن بهت، اصلا توی گیم دیزاین آزادی کامل چیز بدیه، صرفا باید توهم آزادی وجود داشته باشه. توی ویچر موقع بازی کلی دیالوگ انتخاب می کنی و فکر می کنی کلی آزادی داری و ... و بازی توهم آزادی بهت می ده ولی در واقع آزادی به شدت کمه و بازی به صورت مستقیم و غیر مستقیم به سمت چیزی که می خواد هدایتت می کنه؛ اشتباه هم نکنید، این چیز خیلی خوبیه، چون بازی قراره احساس رو منتقل کنه و اگه قرار باشه آزادی کامل داشته باشی دیگه دیزاینر کنترلی روی احساساتت نداره که بخواد چیزی منتقل کنه، از اونور همزمان با ایجاد توهم آزادی حس آزادی هم بهتون می ده. همه بازی ها همینطورن در واقع، خطی یا غیر خطی. توی GTA V چقدر آزادی داری واقعا؟ توی TLOU چی؟ Mass Effect ها؟ حتی توی Minecraft که دیگه آزاد ترین چیزیه که وجود داره با گذاشتن موجودات وحشی توی شب مجبورت می کنه که خونه بسازی و به سمت ساخت و ساز و معدن کاوی هدایتت می کنه. همه بازی ها یه طوری تو رو هدایت می کنن به سمت چیزی که قراره هدایت بشی، فالوت 4 از اونور میندازتت وسط یه محیط بزرگ، چند تا کوئست که معلوم نیست کدومشون اصلیه رو می زاره جلوت و عملا دیزانر هیچ کنترلی روی تو نداره.

اینکه "خوب وقتی کوئست ها همه یکی باشن می تونی خودت داستان خودتو بسازی!" اصلا چیز جالبی نیست، دلیلشم همون بالایی و اینکه قطعا کوئست های اصلی کیفیتشون بسیار بیشتر از کوئست های فرعیه و واسه این ساخته شدن که پشت سر هم بازی بشن، نه اینکه یهو گیر Fetch Quest های فلان فکشن بیفتی و خودتم نفهمی بازی اصلی این نیست!. توی D&D که اوج "ساختن داستان خودت" توی بازی های RPGـه هم یه Dungeon Master هست که لحظه به لحظه باهاته و اون آزادی اضافی رو ازت می گیره و به قولی نمی زاره از کنترل "دیزاینر" خارج بشی و لذت بازی از بین بره. فالوت 4 DM نداره، و آزادی توی بازی زیادی می شه. BGS از بهترین های این صنعته و بازی هاشون شاهکارن و مستحق متایی که گرفتن، اما شدیدا معتقدم اگه BGS نساخته بود فالوت 4 رو متاش از اینم کمتر می شد.

پ.ن: در باب D&D، توی D&D آزادی به این خاطر جواب می ده که دیزاینر (DM) کنار دستت نشسته همش، توی بازی های رایانه ای نمی شه و نباید تلاش کرد به اون سطح از آزادی رسید.
پ.ن: شخصا هیچ مشکلی با گرافیک و گیم پلی و قضیه فنی فالوت 4 نداشتم.

• Like
Reactions: Justiciar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or