بتای بازی Dreams تاریخ خورد

Fenris Wolf

کاربر سایت
پس از گذشت چندین سال از نخستین نمایش «بازی Dreams» که در جریان مراسم معرفی پلی‌استیشن 4 صورت گرفت ؛ سرانجام «استدیوی Media Molecule» از تاریخ برگزاری نخستین بتای این بازی رونمایی کرد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، افرادی که تا پیش از امروز در خبرنامه رسمی استدیوی Media Molecule ثبت نام کرده باشند، از فردا 19 دسامبر 2018 قادر به دریافت کُدهای بتا خواهند بود.

افرادی که این کدها را دریافت می‌کنند باید تعهد بدهند تا در شبکه‌های اجتماعی هیچ نوع عکس و یا ویدئویی از بازی منتشر نکنند.

vlcsnap_2017_12_07_22h52m13s639.jpg

اما برای کسانی که تا پیش از امروز در خبرنامه کذایی شرکت نکرده‌اند هم قرار است یک بتای مخصوص برگزار شود. ثبت نام‌ برای بتا از 4 ژانویه 2019 آغاز می‌شود و خود آن بین تاریخ 8 ژانویه تا 21ـم ماه مذکور قابل بازی خواهد بود.

متاسفانه «مدیامولکول» خطاب به افرادی که تا حالا موفق به ثبت نام در این خبرنامه نشده‌اند و یا از این لحظه اقدام به ثبت نام بکنند اعلام کرد که هیچ نوع کُدی به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد.

شما برای دسترسی به این بتا نیازی به داشتن اشتراک پلاس ندارید اما حتما باید عضو یکی از مناظق آمریکا، کانادا، اروپا، استرالیا، آفریقا و یا خاورمیانه در «شبکه PlayStation Network» باشید تا بتوانید از کدهایی که از طریق ایمیل برای شما ارسال می‌شود استفاده بکنید. همچنین بتا به هیچ عنوان از PlayStation VR پشتیبانی نخواهد کرد و این ویژگی مختص نسخه نهایی است.

بازی Dreams در تاریخی نامعلوم به صورت انحصاری برای کنسول پلی‌استیشن 4 منتشر خواهد شد.

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
دریمز متای ۹۹ هم بگیره تا وقتی بخش سینگل پلیر حسابی نداشته باشه برای من فرقی نمیکنه چون هیچ علاقه ای به ادیت و ساخت مراحل ویا ساخت بازی ندارم و اخرین چیزی که از بازی میاد در در ویژه نامه گیم اینفورمر
Dreams has a short single player campaign

بعد هنوز یه نمایش درست حسابی از بازی نداشتن که ببینیم واقعا بازی چیه ، گفتیم بتا میاد اونجا سر در میاریم ، نسخه کامل بتا رو که خصوصی کردن !! ورژن معمولیش مشخص نکردن برای همه دارندگانps4 در دسترسه یا یه عده معدودی رو کد برای ایمیلشون میفرستن، و فکر میکنم این کاملا طبیعیه که مخاطبینشون از دستشون عصبانی بشن
.....
بحث ،موفقیت تجاری بازیه و اینده ای که تحت تاثیر این بازی برای این استودیو رقم میزنه، نه مسئله کیفی !!! دیگه ادم باید کور باشه تا خبر از کیفیت و توانایی های مدیامولکول نداشته باشه !!! دریمز تهش یه بازیه که میاد و عرضه میشه میره ، هر چند یک نسل از پتانسیل استودیویی که دو سه تا تیراوی ازش میتونست بیاد بیرون رو تباه کرد !! به شخصه دریم رو با وضعیتی که داره امتحانشم نمیکنم !

ضمن اینکه با توجه به سبک و سیاق و اهدافی که بازی داره که نیازمند یه کامیونیتی بزرگ و قویه از بازه زمانی مناسب عرضه روی ps4 عبور کرده !! سیاست های سونی در مورد ps5 و بکوارد و حضور این بازی هم روی اینستال بیس ps4 و هم از ابتدا بودن رو ps5 خیلی روی موفقیتش تاثیر گذاره !!

پنج دقیقه اول این ویدیو بی نظیره ، ولی ده دقیقه بعدش ، ملال اور ترین چیزی که تو زندگیم دیدم!

اتفاقا نکته جالبی اشاره کردید ، من خیلی دوست دارم بدونم کسایی که حرف از بوکمارک میزنن کدومشون d1 بازی رو میخرن !!:-j
چيزي كه داخل ويديو بالا خيلي جالب بود عشقش به اين بازي بود. واقعا شور و شوق ازش ميباريد
حالا من با این سبک بازیا زیاد حال نمیکنم و احتمال 99 درصد هم بازی تجربه نخواهم کرد ولی این مدل اطلاعات بیرون دادن و نشون ندادن درست حسابی گیم پلی و ... بیشتر به من این اطمینان میده که بازی کیفیت مطلوبی نداره وگرنه باید سازنده با افتخار اطلاعات و تریلر از بازی بیرون میداد:Smoke1:

بنده خداها هر هفته استريم ميذارن ديگه چيكار كنن :D ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or