بتای بازی Dreams تاریخ خورد

Fenris Wolf

کاربر سایت
پس از گذشت چندین سال از نخستین نمایش «بازی Dreams» که در جریان مراسم معرفی پلی‌استیشن 4 صورت گرفت ؛ سرانجام «استدیوی Media Molecule» از تاریخ برگزاری نخستین بتای این بازی رونمایی کرد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، افرادی که تا پیش از امروز در خبرنامه رسمی استدیوی Media Molecule ثبت نام کرده باشند، از فردا 19 دسامبر 2018 قادر به دریافت کُدهای بتا خواهند بود.

افرادی که این کدها را دریافت می‌کنند باید تعهد بدهند تا در شبکه‌های اجتماعی هیچ نوع عکس و یا ویدئویی از بازی منتشر نکنند.

vlcsnap_2017_12_07_22h52m13s639.jpg

اما برای کسانی که تا پیش از امروز در خبرنامه کذایی شرکت نکرده‌اند هم قرار است یک بتای مخصوص برگزار شود. ثبت نام‌ برای بتا از 4 ژانویه 2019 آغاز می‌شود و خود آن بین تاریخ 8 ژانویه تا 21ـم ماه مذکور قابل بازی خواهد بود.

متاسفانه «مدیامولکول» خطاب به افرادی که تا حالا موفق به ثبت نام در این خبرنامه نشده‌اند و یا از این لحظه اقدام به ثبت نام بکنند اعلام کرد که هیچ نوع کُدی به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد.

شما برای دسترسی به این بتا نیازی به داشتن اشتراک پلاس ندارید اما حتما باید عضو یکی از مناظق آمریکا، کانادا، اروپا، استرالیا، آفریقا و یا خاورمیانه در «شبکه PlayStation Network» باشید تا بتوانید از کدهایی که از طریق ایمیل برای شما ارسال می‌شود استفاده بکنید. همچنین بتا به هیچ عنوان از PlayStation VR پشتیبانی نخواهد کرد و این ویژگی مختص نسخه نهایی است.

بازی Dreams در تاریخی نامعلوم به صورت انحصاری برای کنسول پلی‌استیشن 4 منتشر خواهد شد.

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
#-o
سر هیچی مطمئن نباشم، سر دیزگان مطمئنم اصلا چیز خوب و خفنی از اب در نمیاد. حداکثر متا هم ۶۵ ایناست

بخدا زیاد گفتی ۶۵

من رو زیر ۶۰ حساب میکنم

هرچی گیم پلی ازش میبینم بیشتر ازش بدم میاد اومدن TLOU رو تو محیط سندباکس گزاشتن یه مشت زامبی بی سر ته هم بهش اضافه کردن

از نظر من سونی الان کنسلش کنه به سودشه

خدا کنه اشتباه باشه نظرم

• Like
Reactions: virtual30t
شصت ساله(ضریب شش سال) منتظر بازیم اخرشم میان میگن تعهد راز داری میگیرم ، هر کی ندونه فکر میکنه دارن اخرین نسل سلاح های هسته ای رو میسازن:-j !! این بند و بساطا چیه دیگه ، یه بازی شخمی ساختید عرضه کنید حداقل ملت ببینن چی ساختید ساختید ، بدونن چی میخوان بخرن !! والا فکر کنم خودشونم نمیدونن چی ساختن !!!:D

ناتی داگ با اون همه عظمت هم از این جنگولک بازیا نداره !! در موردtga کدوم ایه یاس خوندن ، هنوزم نظرم همونه ، مسخره بود با وجود اون همه جوایز به رد دد گوتی رو دادن یه بازی دیگه!!!

شما به بزرگی خودتون ببخش نا شکیبایی منو ، نه اخه اخرین بازی مدیا مولکول شش ماه پیش عرضه شد و این دریم هم دو ماه پیش معرفی شده ، خداییش من خیلی عجولم !!;)):|
چون نسخه بتا کامل آماده نیست و احتمالا باگ ماگ زیاد داره ملت اگه برن فیلم تو چیزتیوب آپلود کنن تبلیغات منفی زیادی بر ضدش پیش میاد اینه که دوست ندارن فعلا قشر عظیمی بازی رو ببینن. ترجیحا خصوصی تر برگزار میکنن تا خیالشون از کیفیت نهایی راحتتر شد عمومی منتشرش میکنن. EA هم آنثم رو دقیقا با همین شیوه منتشر کرد بتاشو

چون نسخه بتا کامل آماده نیست و احتمالا باگ ماگ زیاد داره ملت اگه برن فیلم تو چیزتیوب آپلود کنن تبلیغات منفی زیادی بر ضدش پیش میاد اینه که دوست ندارن فعلا قشر عظیمی بازی رو ببینن. ترجیحا خصوصی تر برگزار میکنن تا خیالشون از کیفیت نهایی راحتتر شد عمومی منتشرش میکنن. EA هم آنثم رو دقیقا با همین شیوه منتشر کرد بتاشو
خداییش بعد این همه سال، من چیز دیگه ندارم بگم !!

شایدم بازی حالا حالا قرار نیست بیاد (تا اخر ۲۰۱۹) و این کار رو برای کش نرفتن ایده هاشون میکنن

دیز گان متاش 75-85 میشه ، خواستید بوکمارک کنید !! در بدترین حالت زیر ۷۵ نمیاد ، دارید در مورد bend حرف میزنید

• Like
Reactions: benjohn
خداییش بعد این همه سال، من چیز دیگه ندارم بگم !!

شایدم بازی حالا حالا قرار نیست بیاد (تا اخر ۲۰۱۹) و این کار رو برای کش نرفتن ایده هاشون میکنن

دیز گان متاش 75-85 میشه ، خواستید بوکمارک کنید !! در بدترین حالت زیر ۷۵ نمیاد ، دارید در مورد bend حرف میزنید
احتمالا پروژه به مشکل خورده بوده. و احتمالا توی جاهایی بازی رو مجبور شدن از ابتدا طراحی مجدد کنن. یادمه اولین نمایش بازی بازخوردای بدی داشت. الان خیلی تغییر کرده

• Like
Reactions: vaan 2
دریمز از لحاظ فروش که فیله خیالت راحت
تنها شانسی که بیاره اینه که منتقد ها جو روشن فکری برشون داره متا خوب بگیره :D

به نظر من فروش خوبی میکنه. البته از اون بازی هایی نیست که یهو بیاد بترکونه و هفته اول یا ماه اول خفنی داشته باشه اما به تدریج میتونه مخاطب خودش رو بدست بیاره. و خیلی بستگی به این داره که فن ها باهاش چه بازی هایی بسازن و بتونن بقیه رو ترقیب کنن بیان سمتش و محتوای خودشون رو بسازن. در نتیجه فکر میکنم به مرور تبدیل میشه به یک پلتفرم برای بازی سازی و به همین دلیل هم معتقدم بین نسلی هست. در بهترین حالت اگه 2019 بیاد، با توجه به اینکه نیاز به زمان زیادی داره تا خود طرفدارها با ساخت چیزهای مختلف سایر گیمرها رو تشویق کنن بیان سمتش پس باید رو PS5 هم باشه.

برای گرفتن نمرات خوب هم نیازی به فاز روشنفکری منتقدین نیست:دی چون واقعا چیز خفنیه و همه از نمایش هاش به شدت راضی بودن. قطعا تو متا میترکونه.

این DS اصلا هیچیش با هم جور در نمیاد.هنوز موتور بازیشو انتخاب نکرده بود تریلر داد بیرون! پس از 2-3تا تریلر یه بخش از گیم پلی رو به نمایش گذاشت که هیچ معنی ایی واسه هیچکس نداشت!حتی بازیگراشم گفتن خودمونم نمیدونیم دقیقا جریان چیه!شوربختانه نمایشا جوریه که اصلا نمیشه چیزی رو برای مخالفت یا موافقت کردن تجزیه تحلیل کنی!با اینهمه تبلیغات و هیاهو بهتره که یه چیز درست حسابی تحویل بده چون اگه اینجور نشه, دشنام ناموسی کمترین چیزیه که در فضای مجازی در انتظار کوجیماست:D

به نظر من نکته در مارکتینگ عجیب کوجیماست. یعنی پورسه ساخت داره خوب پیش میره، وقتی کل بازی رو ساختن و دارن پالیش میکنن یعنی قاعدتا باید چیزهای زیادی برای نمایش داشته باشن اما اینکه چرا چیزی نشون نمیدن؟ چون کوجیما دوست داره با این روش های مرموز کارش رو جلو ببره. وگرنه یعنی بعد سه سال نمیتونن یه تریلر بدن ملت ببینن حداقل بازی چیه و چه سبکیه؟:دی آبویسلی دلیل اصلی این گنگی بد پیش رفتن پروژه نیست، بلکه علاقه عجیب و وافر کوجیما به سرکار گذاشتن ملته:دی

به نظر من فروش خوبی میکنه. البته از اون بازی هایی نیست که یهو بیاد بترکونه و هفته اول یا ماه اول خفنی داشته باشه اما به تدریج میتونه مخاطب خودش رو بدست بیاره. و خیلی بستگی به این داره که فن ها باهاش چه بازی هایی بسازن و بتونن بقیه رو ترقیب کنن بیان سمتش و محتوای خودشون رو بسازن. در نتیجه فکر میکنم به مرور تبدیل میشه به یک پلتفرم برای بازی سازی و به همین دلیل هم معتقدم بین نسلی هست. در بهترین حالت اگه 2019 بیاد، با توجه به اینکه نیاز به زمان زیادی داره تا خود طرفدارها با ساخت چیزهای مختلف سایر گیمرها رو تشویق کنن بیان سمتش پس باید رو PS5 هم باشه.

برای گرفتن نمرات خوب هم نیازی به فاز روشنفکری منتقدین نیست:D چون واقعا چیز خفنیه و همه از نمایش هاش به شدت راضی بودن. قطعا تو متا میترکونه.

اتفاقا دقیقا قمار روی برگ بازنده مدیا مولکول همین جاست ! خود مدیا مولکول اگه بخش داستانی شدیدا خفن و مجذوب کننده و طولانی نساخته باشه ، بازی همون جوری نابود میشه که کوه اتشفشان موردور نابود شد!!!

هر چقدر بازی خوش ساخت باشه ، ابزار و امکانات ارائه داده باشه ، کار باهاش راحت تر از هلو بپر تو گلو باشه !!! اخرش کسی که میشینه پای بازی مرحله بسازه یک نفره ، با زمان و حوصله و خلاقیت محدود ، خیلی متفاوته با کاری که یه استودیو با ده ها نفر افراد حرفه ای با دو سه سال زمان و امکانات و شرایط متفاوت انجام میدن ! یعنی یکی باید بره شصت دلار پول بده تا مراحل چند دقیقه ای و بی کیفیت باقی گیمر ها رو بازی کنه !؟

اتفاقا دقیقا قمار روی برگ بازنده مدیا مولکول همین جاست ! خود مدیا مولکول اگه بخش داستانی شدیدا خفن و مجذوب کننده و طولانی نساخته باشه ، بازی همون جوری نابود میشه که کوه اتشفشان موردور نابود شد!!!

هر چقدر بازی خوش ساخت باشه ، ابزار و امکانات ارائه داده باشه ، کار باهاش راحت تر از هلو بپر تو گلو باشه !!! اخرش کسی که میشینه پای بازی مرحله بسازه یک نفره ، با زمان و حوصله و خلاقیت محدود ، خیلی متفاوته با کاری که یه استودیو با ده ها نفر افراد حرفه ای با دو سه سال زمان و امکانات و شرایط متفاوت انجام میدن ! یعنی یکی باید بره شصت دلار پول بده تا مراحل چند دقیقه ای و بی کیفیت باقی گیمر ها رو بازی کنه !؟
نگوووو :D

شما اگه مراحلي رو كه پلير ها داخل lbp ميساختن رو ميديدي ، كاملا حرفت رو پس ميگرفتي.
كاري كرده بودن كه خود Mm اضعان كرد خارج از تصور ما بود. ( تريلر رونمايي lbp 2 اولش مينويسه)

من اينقدري كه دوست دارم ببينم پليرها چي ميسازن با امكاناتي كه بازي داخل دستشون ميذاره كه اصلا حد نداره .

Ps:اون بازي مضخرف project spark رو تورو خدا اسمش رو اينجا نياريد كه اصلا كسر شانه

Porject نابود شد بخاطر اينكه هر ايتم باحالي كه داخل بازي بود رو بايد با پول واقعي ميخريدي.
بعد هم كه كاملاا free شد ديگه كار از كار گذشته بود.

نگوووو :D

شما اگه مراحلي رو كه پلير ها داخل lbp ميساختن رو ميديدي ، كاملا حرفت رو پس ميگرفتي.
.

:-?:-?:-?:|

من با علم همون چیزی که پلیر ها تو لیتل بیگ پلنت میساختن دقیقا دارم این حرف رو میزنم !!

بازی اگه free to play بود اره هیچ کس ایرادی بهش نمیگرفت !!!
فکر کن ما بازی میساختیم بعد تایید کنترل کیفی مدیا مولکول قیمت گذاری میشد ، اپ میشد تو بازی ، نصفشم سهم خود مدیا مولکول !!! ابنطوری کلی حال میداد ، کلی ادم وقت و زمان و تمام توانشون رو میزاشتن سر بازی !

حالا که همه خوراک بوکمارک کامنت میدن و جو بوکمارکی هست منم یه چند کلمه بگم

خدایی Days Gone و متای ۷۰ ؟!! ۷۰ هم نه ۶۵ !! از اونجایی که تو پیش بینی متا و فروش بازی همیشه دقیق بودم متای این بازی قطعا بالای ۸۰ هست :D

اما بازی Dreams , با اعتمادی که به سازنده اش دارم ، فروشش از همه LBG ها بیشتر میشه و متاش هم میانگینی از مجموعه LBP ها :D

:-?:-?:-?:|

من با علم همون چیزی که پلیر ها تو لیتل بیگ پلنت میساختن دقیقا دارم این حرف رو میزنم !!

بازی اگه free to play بود اره هیچ کس ایرادی بهش نمیگرفت !!!
فکر کن ما بازی میساختیم بعد تایید کنترل کیفی مدیا مولکول قیمت گذاری میشد ، اپ میشد تو بازی ، نصفشم سهم خود مدیا مولکول !!! ابنطوری کلی حال میداد ، کلی ادم وقت و زمان و تمام توانشون رو میزاشتن سر بازی !
اتفاقا شايعش بود و البته هنوزم هست كه بشه بازي رو روي psn واسه فروش گذاشت.

ويرايش:
PS4 Exclusive Dreams May Potentially Allow Players To Create And Sell PSN Games

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
  • Like
Reactions: esm nadaram
ip مثل Dreams به زمان نیاز داره تا موفق شه که سونی داره اینو براش فراهم میکنه.
منتظر با سر زمین خوردن هیچ بازی ای نباشید بعد :دی (مگه اینکه چقدر داغون باشه) یهو دیدید اومد و متای آنچنانی و شما موندید و پست های بوکمارک شده :دی

• Like
Reactions: g4mer
ip مثل Dreams به زمان نیاز داره تا موفق شه که سونی داره اینو براش فراهم میکنه.
منتظر با سر زمین خوردن هیچ بازی ای نباشید بعد :D (مگه اینکه چقدر داغون باشه) یهو دیدید اومد و متای آنچنانی و شما موندید و پست های بوکمارک شده :D
دریمز متای ۹۹ هم بگیره تا وقتی بخش سینگل پلیر حسابی نداشته باشه برای من فرقی نمیکنه چون هیچ علاقه ای به ادیت و ساخت مراحل ویا ساخت بازی ندارم و اخرین چیزی که از بازی میاد در در ویژه نامه گیم اینفورمر
Dreams has a short single player campaign

بعد هنوز یه نمایش درست حسابی از بازی نداشتن که ببینیم واقعا بازی چیه ، گفتیم بتا میاد اونجا سر در میاریم ، نسخه کامل بتا رو که خصوصی کردن !! ورژن معمولیش مشخص نکردن برای همه دارندگانps4 در دسترسه یا یه عده معدودی رو کد برای ایمیلشون میفرستن، و فکر میکنم این کاملا طبیعیه که مخاطبینشون از دستشون عصبانی بشن
.....
بحث ،موفقیت تجاری بازیه و اینده ای که تحت تاثیر این بازی برای این استودیو رقم میزنه، نه مسئله کیفی !!! دیگه ادم باید کور باشه تا خبر از کیفیت و توانایی های مدیامولکول نداشته باشه !!! دریمز تهش یه بازیه که میاد و عرضه میشه میره ، هر چند یک نسل از پتانسیل استودیویی که دو سه تا تیراوی ازش میتونست بیاد بیرون رو تباه کرد !! به شخصه دریم رو با وضعیتی که داره امتحانشم نمیکنم !

ضمن اینکه با توجه به سبک و سیاق و اهدافی که بازی داره که نیازمند یه کامیونیتی بزرگ و قویه از بازه زمانی مناسب عرضه روی ps4 عبور کرده !! سیاست های سونی در مورد ps5 و بکوارد و حضور این بازی هم روی اینستال بیس ps4 و هم از ابتدا بودن رو ps5 خیلی روی موفقیتش تاثیر گذاره !!

پنج دقیقه اول این ویدیو بی نظیره ، ولی ده دقیقه بعدش ، ملال اور ترین چیزی که تو زندگیم دیدم!

اتفاقا نکته جالبی اشاره کردید ، من خیلی دوست دارم بدونم کسایی که حرف از بوکمارک میزنن کدومشون d1 بازی رو میخرن !!:-j

آخرین ویرایش:
حالا من با این سبک بازیا زیاد حال نمیکنم و احتمال 99 درصد هم بازی تجربه نخواهم کرد ولی این مدل اطلاعات بیرون دادن و نشون ندادن درست حسابی گیم پلی و ... بیشتر به من این اطمینان میده که بازی کیفیت مطلوبی نداره وگرنه باید سازنده با افتخار اطلاعات و تریلر از بازی بیرون میداد:Smoke1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or