با Assassin’s Creed های شماره دار خداحافظی کنید

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
Ubisoft می گوید دیگر خبری از عناوین شماره دارد در سری Assassin’s Creed نیست و به جای آن از عنوان های مناسب استفاده خواهند کرد.

sd7awut15b0vs176re78.jpg

با توجه به صحبت های آقای Arnaud Jamin توسعه دهنده عنوان Assassin’s Creed: Unity، بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag آخرین عنوان شماره دار تمام این سری هست و همراه با Unity روند جدیدی آغاز می شود. او در ادامه گفت ما عنوان هایی برای بازی های خود انتخاب میکنیم که با آن همخونی داشته باشد.

این تغییر می تواند به امید این باشد که افراد بیشتری بازی های آینده این فرانچایز رو بازی کنند، کسانی که تا به حال هیچ از کدام از عنوان های این سری را بازی نکرده اند.

Assassin’s Creed: Unity در تاریخ 11 نوامبر برای PC , XBOX ONE , PS4 منتشر خواهد شد.

source

آقا بیاین منطقی بحث کنیم :)
الان دقیقا 3 تا رو یکی به من نشون بده!
یکی Unity یکی Rogue بعد اون 2.5 بعدیه هم AC محسوب میشه یعنی؟؟!؟!؟! حتی اینا رو 2 تا هم نمیشه محسوب کرد چه برسه به 3 تا!
AC Rogue یک نسخه هست که قرار واسه نسل قبلی بیاد و اصلا قرار نیست روی کنسولای نسل بعدی بیاد! خیلی که بیاد روی PC میاد و AC Unity هم که فقط واسه نسل بعد و PC میاد و هیچ زمانی هم برای کنسول های نسل قبلی منتشر نمیشه! الان شما چطور میتونین اینا رو 2-3 تا AC توی یک سال حساب کنید؟؟؟ اگه هردوتاش توی یک سال برای همه پلتفورما میومد اون موقع بنده هم به جمع شما میپوستم :biggrin1:

در واقع AC Rogue برای تمام گیمرای جهان سود داره! به چه دلیل؟
1- کسی که کنسول نسل جدید یا یک پی سی مناسب نداره تا نسخه اصلی Unity رو بازی کنه میتونه یک AC جدید رو تجربه کنه!
2- این AC توسط Ubisoft Sofia ساخته میشه و هیچ دخالتی توی نسخه اصلی نداره که بخواد باعث افت کیفیت اون نسخه بشه!
3- اگه قرار بود Rogue در کار نباشه و همین Unity برای نسل قبل منتشر بشه یک فاجعه پورتی مثل واچ داگز پیش میومد که هم روی PC افت فریم و لگ وحشتناکی داشت و هم افت گرافیک روی کنسول نسبت به تریلرا خیلی زیاد بود و دلیلشم این بود که یک بازی کراس جن بود که برای تمام پلتفورمای بازی عالم ریلیز میشد :biggrin1:
4- برای خود یوبی هم سود داره چون اگه روی نسل قبل نمیداد سودشو از دست میداد و هم طرفداران نسل قبلی AC ـی که هر سال بهش دل بستن رو نداشتن! ولی الان این نسخه ادامه خوبی بر ACIV میشه!
اتفاقا بنده اهل بحثم. :)
1. AC: Rogue
2. AC: Unity
3. AC: Identity
4. AC Chronicles: China
این از چهارتا! :) (البته معلوم نیست چندتای دیگه می خواد امسال معرفی بشه! :d)
در این قسمت که می گید دوبعدیه رو بازی حساب نکنیم، نمی دونم چی بگم. :| به هر حال بازیه و جز عناوین ویدیویی محسوب میشه. الآن ما تعداد زیادی عنوان 2.5 بعدی داریم که متاشون خیلی خیلی بهتر از یه بازی شوتره. :| به هر حال امسال چهارتا AC میاد و نمیشه از این تعداد و چشم پوشی کرد. قصد توهین به هیچ وجه ندارم، ولی فکر نمی کنید دلیل تعداد بالای این عناوین چیزی دیگه ای باشه؟ :-/ مسائلی مثل درآمد و...؟ :-/

در مورد این نکات مثبت انتشار هم باید بگم که تا حدودی حق با شما است. :) ولی این طوری که یوبی AC میده بیرون، طرز فکر من درباره Ubisoft کاملاً تغییر کرده. حس می کنم یوبی گیمرها رو افرادی خنگ فرض کرده (در صورتی که خیلی هم باهوشیم! :>:d)که فقط می خواد جیباشون رو خالی کنه. :| حداقل طرز فکر بنده این طوریه، ولی نظر شما هم بدون شک مورد احترام قرار می گیره. ;)

در این قسمت که می گید دوبعدیه رو بازی حساب نکنیم، نمی دونم چی بگم. :| به هر حال بازیه و جز عناوین ویدیویی محسوب میشه. الآن ما تعداد زیادی عنوان 2.5 بعدی داریم که متاشون خیلی خیلی بهتر از یه بازی شوتره. :| به هر حال امسال چهارتا AC میاد و نمیشه از این تعداد و چشم پوشی کرد. قصد توهین به هیچ وجه ندارم، ولی فکر نمی کنید دلیل تعداد بالای این عناوین چیزی دیگه ای باشه؟ :-/ مسائلی مثل درآمد و...؟ :-/

در مورد این نکات مثبت انتشار هم باید بگم که تا حدودی حق با شما است. :) ولی این طوری که یوبی AC میده بیرون، طرز فکر من درباره Ubisoft کاملاً تغییر کرده. حس می کنم یوبی گیمرها رو افرادی خنگ فرض کرده (در صورتی که خیلی هم باهوشیم! :>:d)که فقط می خواد جیباشون رو خالی کنه. :| حداقل طرز فکر بنده این طوریه، ولی نظر شما هم بدون شک مورد احترام قرار می گیره. ;)

بابا خب نخرید...این Ubisoft جهان خوار و پول پرست که سالی صد تا اساسین میده تا جیب شما رو خالی کنه و خون آحاد مردم جهان رو در شیشه فرو کنه تحریم کنید دیگه! پس چرا آخه هر سال بازی های این کمپانی این همه فروش میکنن و انواع جایزه ها رو از نمایگاه های مختلف درو میکنن؟؟ همین کمپانی جهان خوار برای اولین بار تونست با موتور Sea Engine طراحی آب دریا رو به بهترین شکل تو بلک فلگ به نمایش بزاره و تجربه جدیدی به گیمر ها در این زمینه عطا کنه که کلی جایزه گرفت سر همین!!

یادمه دقیقا چنین حرفایی رو پارسال به بلک فلگ میزدن بچه های اینجا!! اون موقع گیر میدادن چرا سالی یه دونه میاد! آخه این چه بازیه!! گیم پلی تکراریه و فلانه و بهمانه حالا گیر دادن چرا سالی دو تا میاد. این یوبیسافت بره خودش رو غرق کنه از دست شما ها راحت شه بدبخت.

در مورد تفاوت امسال که چرا دو تا اساسین داریم دوستان لطف کردن کلی توضیح دادن اون دو تا عنوان دو بعدی هم همینجوری واسه دست گرمیه که اصلا کلا ربطی به عنوان اصلی یوبیسافت یعنی Unity نداره. حالا اومدین به اون عنوان دو بعدی هم گیر دادید؟؟

این همه زحمت بکش بازی بساز آقایون حال کنن آخرشم اینجوری...

بابا خب نخرید...این Ubisoft جهان خوار و پول پرست که سالی صد تا اساسین میده تا جیب شما رو خالی کنه و خون آحاد مردم جهان رو در شیشه فرو کنه تحریم کنید دیگه! پس چرا آخه هر سال بازی های این کمپانی این همه فروش میکنن و انواع جایزه ها رو از نمایگاه های مختلف درو میکنن؟؟ همین کمپانی جهان خوار برای اولین بار تونست با موتور Sea Engine طراحی آب دریا رو به بهترین شکل تو بلک فلگ به نمایش بزاره و تجربه جدیدی به گیمر ها در این زمینه عطا کنه که کلی جایزه گرفت سر همین!!

یادمه دقیقا چنین حرفایی رو پارسال به بلک فلگ میزدن بچه های اینجا!! اون موقع گیر میدادن چرا سالی یه دونه میاد! آخه این چه بازیه!! گیم پلی تکراریه و فلانه و بهمانه حالا گیر دادن چرا سالی دو تا میاد. این یوبیسافت بره خودش رو غرق کنه از دست شما ها راحت شه بدبخت.

در مورد تفاوت امسال که چرا دو تا اساسین داریم دوستان لطف کردن کلی توضیح دادن اون دو تا عنوان دو بعدی هم همینجوری واسه دست گرمیه که اصلا کلا ربطی به عنوان اصلی یوبیسافت یعنی Unity نداره. حالا اومدین به اون عنوان دو بعدی هم گیر دادید؟؟

این همه زحمت بکش بازی بساز آقایون حال کنن آخرشم اینجوری...

دوست عزیز، من تو کامنتم هم گفتم که نظر هر کسی محترمه و کسی حق نداره ایده و نظر خودش رو تحمیل کنه. :|
من نگفتم Ubisoft کمپانی بدیه یا مثلاً Sea Engine نساخته. :| جوایزی هم که دریافت کرده رو هیچ وقت زیر سوال نبردم. :|
دوست عزیزمون جواب کامنت بنده رو دادن که جوابشون رو دادم، اونم بدون هیچ نوع درگیری و به شکلی دوستانه. اگه قرار باشه این دو تا عنوان فقط واسه دست گرمی باشند، پس باید از همین الآن لباس سیاه بپوشیم، چون فقط واسه دست گرمیه و هیچ رسمیتی نداره. (این چیزیه که به هیچ وجه Ubisoft قبول نکرده و مطمعناً نخواهد کرد. یعنی هیچ ناشری نمیاد بگه این بازی رسمیتی نداره و فقط واسه دست گرمیه. :|) مگه نظر دادن در مورد عناوین دو بعدی اشتباهه؟ :| من هیچ وقت هم نگفتم اعضای یوبی زحمت کش نیستند و.... یا من نتونستم منظورم رو برسونم، یا شما متوجه نشدید. :|

خوب اصن روزی 1 نسخه هم بدن کسی شما رو مجبور به خریدیش نکرده پس بهتره ساده از کنارش بگذرید بذارید فن هاش حالشو ببرن .

میشه من برای بار 1000م درخواست کنم یکی تاریخ انتشار AC چین رو بزاره؟ :دی
فکر نمی کنید دلیل تعداد بالای این عناوین چیزی دیگه ای باشه؟ مسائلی مثل درآمد و...؟
علاوه بر در آمد ، چرا از این نظر که مثلا اون AC چین ، دلیلش ایده ی جدیده!
یا AC:R احترام به فن ها ( فن ها!!! فن! اونایی هم که تفنگ رو سرشونه رو شرمنده:( ) هست نگاه نکنیم؟ :دی

در مورد بازی موبایل هم قبلا گفتیم! واقعا بازی های موبایل رو حساب میکنید؟ :))

ا :)
دوباره هم میگم Rogue اصلا بنظرم نسخه جدید محسوب نمیشه چون جای خالی نسل قبلو داره پر میکنه و چون AC هم عنوان سالانه هست و هر سال فنای بازی باید تجربش کنن مطمئنن ضایس برای یک نسل منتشر نشه!
در مورد Identity هم که بنظر خودت عقلانیه بازی موبایلو جز نسخه اصلی بازی محسوب کنیم؟ :دی اگه اینطوری باشه خیلی از بازی ها هر سال نسخه اندروید و iOS ـشون عرضه میشه!
اون 2.5 بعدیه هم میپرسی چرا یک نسخه جدید حساب نکنیم؟ :دی معلومه چون تو داری میگی این نسخه های جدید ایا احتمالا برای سود بیشتر تولید نشدن؟ چرا مطمئنن سود مهمه برای شرکت اما این 2.5 بعدیه در حد یک DLC براش تبلیغ شده که دارندگان Season Pass ـم ازش برخوردار میشن گویا! یک چیز خیلی بی اهمیت هست در حد همون نسخه موبایلی فک کردی واقعا چقد این فروش میکنه؟ اصلا تاریخ انتشار داره و کلا اونقد اهمیت داره که بخوایم نسخه ای از AC محسوبش کنیم؟ :دی کلا اهمیتش اونقدره که اولین نمایشش همراه با یک DLC بود دیگه خودت حساب کن :دی

ما بحثمون سر نسخه های اصلی هست! یک عده میریزن تو تاپیک یک جوری از 5-10 تا بازی حرف میزنن انگار یوبی یک سری AC داشته داده هزار تا استدیو قراره توی یک سال AC Unity 1 و Unity 2 و Unity 3 و ... رو منتشر کنه :دی هر چی که هست یکیه یعنی Unity بقیه چیزایی که قراره ریلیز بشه حاشیه ای هست!

بعدم مطمئنن AC رو نباید با GTA مقایسه کرد! AC ایدش طوریه که هر ثانیه میتونن یک داستان جدید و یک محیط جدید با اساسین های جدید بچینن و چون بین مردم جا افتاده هر سال عرضه میشه و هر سالم استقبال میشه و تا الان نسخه های اصلی افت جدی نداشته!
البته پول پرست بودن یوبی سافت توی این نسخه ها دخیل هست اما خودت رو جای هر شرکتی بزاری ببینی اینقدر بازیت پیش مردم جا افتاده که هر چی بدی استقبال میشه مطمئنن ادامش میدی!

من موندم فاز و نول این دوستانی،که هی میگن نخرین ، کسی مجبورتون نکرده چیه؟
حالا شما حامی و طرفدار یوبی سافت و نظرتم قابل احترام ، اما این سری ویشرفت کنه اولین نفر به نفع خود شماست ، تا هی هرسال تند و تند assassins با اسم های مختلف بیاد ، مخصوصا روی نسل بعد میتونه روند رو به جلویی داشته باشه.

من دو تا اساسین کلا بازی کردم . یکی اساسین یک یکی هم برادرهود . این دو تا رو تا آخر رفتم . اساسین سه رو یکم بازی کردم زیاد باهاش حال نکردم ولش کردم و بقیه سریها هم بازی نکردم .
به نظر من برادرهود خیلی قوی بود .

من موندم فاز و نول این دوستانی،که هی میگن نخرین ، کسی مجبورتون نکرده چیه؟
حالا شما حامی و طرفدار یوبی سافت و نظرتم قابل احترام ، اما این سری ویشرفت کنه اولین نفر به نفع خود شماست ، تا هی هرسال تند و تند assassins با اسم های مختلف بیاد ، مخصوصا روی نسل بعد میتونه روند رو به جلویی داشته باشه.
AC هر سال پیشرفت داشته، تو زمینه گرافیک و مخصوصا گیم پلی، حالا مشکلش چیه هر سال بیاد؟ :|
تنها مشکلش داستانشه که شدیدا به AC Unity تو این زمینه امیدوارم

AC هر سال پیشرفت داشته، تو زمینه گرافیک و مخصوصا گیم پلی، حالا مشکلش چیه هر سال بیاد؟ :|
تنها مشکلش داستانشه که شدیدا به AC Unity تو این زمینه امیدوارم

شما انگار با این سیستم Over saturation آشنایی نداری. هر چقدر هم بازی خوب باشه وقتی در این حد انواع و اقسام شماره های بازی میاد کم کم به IP ضربه می زنه. همین شماره 4 که کلی از 3 بهتر بود:
the game's opening week sales were 60% down compared to 2012's Assassin's Creed III

شما به این دقت کن که هر سری 100% خرج ساخت شماره های اصلی بازی بیشتر میشه، الان فکر کردید واسه چی دیگه نمی خوان شماره پشت بازی بذارن؟ یکی از دلایلش اینه که خریدار ها رو گیج کنن که نفهمن کدوم بازی بازی قسمت جدید هست...یکی مثل من که فقط شماره های اصلی رو بازی کردم.
اینم که هی چپ میرید راست میاید میگید نخرید، نیازی نیست، این فن بازی های عجیب غریب خودش ضربه می زنه به بازی. ایم همه بازی بود که خود من به شخصه باهاشون این همه حال می کردم ولی از بس رسشون رو کشیدن IP ترکید. وقتی سازنده های بازی فقط مجبور باشن تند تند شماره جدید بدن دیگه وفتی برای نوآوری ندارن و فقط می تونن یه تغییرات نصفه نیمه بدن تو بازی. در همین راستا بگم که مقایسه با GTA V خیلی هم مناسبه در مورد این بازی، همین فاصله بین هر شماره اصلی بازی باعث میشه که فروش بسیار بره بالا و همه راضی باشن! در مقایسه فروش:
Within twenty-four hours of its release, Grand Theft Auto V generated more than $800 million in worldwide revenue, equating to approximately 11.21 million copies sold for Take Two
تو 24 ساعت به اندازه کل فروش AC4 فروش کرده!
الان من به AC نگاه می کنم می بینم هنوز بعد از این همه سال نیومدن سیستم مبارزه رو یه تکونی بدن بهترش کنن، با وجودی که ابن برای مثال سیستم Batman Arkham وجود داره و می شه ازش الهام گرفت. هنوز AI بازی چت می زنه و کلی مشکلات دیگه که هنوز درست نشده.
حالا که حرفش شد، از سال 2009 تا 2015 7 تا بازی از سری Batman Arkham اومده، در مقایسه 17 تا بازی برای AC! حالا هی گفته بشه که اونایی که برای مثال رو mobile میاد حساب نیست، یه روزی Ubisoft میاد نگاه می کنه که مثلا تو 2 سال گذشته چقدر برای این IP خرج کرده و چقدر درآمد داشته، کاری هم نداره از نظر من و شما کدوم ها اصلین کدوم ها فرعی، بعد می بینه که مثلا Watch Dogs سود آور تره، بیخیال AC میشه... هیچ وقت فکر کردید چرا یهو شروع می کنه به ساختن شماره های فرعی؟ چون از بس خرج بازی بالا می ره که یه جوری باید درآمد رو بیشتر کنه تا ارزش سرمایه گذاری داشته باشه.
یه IP رو هم فقط فن هاش نمی تونن نتهایی نجات بدن، 4 تا مثل من هم باید باشن که بازی رو بخرن!

پ.ن: چقدر طولانی شد!

آخرین ویرایش:
شما انگار با این سیستم Over saturation آشنایی نداری. هر چقدر هم بازی خوب باشه وقتی در این حد انواع و اقسام شماره های بازی میاد کم کم به IP ضربه می زنه. همین شماره 4 که کلی از 3 بهتر بود:
the game's opening week sales were 60% down compared to 2012's Assassin's Creed III

شما به این دقت کن که هر سری 100% خرج ساخت شماره های اصلی بازی بیشتر میشه، الان فکر کردید واسه چی دیگه نمی خوان شماره پشت بازی بذارن؟ یکی از دلایلش اینه که خریدار ها رو گیج کنن که نفهمن کدوم بازی بازی قسمت جدید هست...یکی مثل من که فقط شماره های اصلی رو بازی کردم.
اینم که هی چپ میرید راست میاید میگید نخرید، نیازی نیست، این فن بازی های عجیب غریب خودش ضربه می زنه به بازی. ایم همه بازی بود که خود من به شخصه باهاشون این همه حال می کردم ولی از بس رسشون رو کشیدن IP ترکید. وقتی سازنده های بازی فقط مجبور باشن تند تند شماره جدید بدن دیگه وفتی برای نوآوری ندارن و فقط می تونن یه تغییرات نصفه نیمه بدن تو بازی. در همین راستا بگم که مقایسه با GTA V خیلی هم مناسبه در مورد این بازی، همین فاصله بین هر شماره اصلی بازی باعث میشه که فروش بسیار بره بالا و همه راضی باشن! در مقایسه فروش:
Within twenty-four hours of its release, Grand Theft Auto V generated more than $800 million in worldwide revenue, equating to approximately 11.21 million copies sold for Take Two
تو 24 ساعت به اندازه کل فروش AC4 فروش کرده!
الان من به AC نگاه می کنم می بینم هنوز بعد از این همه سال نیومدن سیستم مبارزه رو یه تکونی بدن بهترش کنن، با وجودی که ابن برای مثال سیستم Batman Arkham وجود داره و می شه ازش الهام گرفت. هنوز AI بازی چت می زنه و کلی مشکلات دیگه که هنوز درست نشده.
حالا که حرفش شد، از سال 2009 تا 2015 7 تا بازی از سری Batman Arkham اومده، در مقایسه 17 تا بازی برای AC! حالا هی گفته بشه که اونایی که برای مثال رو mobile میاد حسال نیست، یه روزی Ubisoft میاد نگاه می کنه که مثلا تو 2 سال گذشته چقدر برای این IP خرج کرده و چقدر درآمد داشته، کاری هم نداره از نظر من و شما کدوم ها اصلین کدوم ها فرعی، بعد می بینه که مثلا Watch Dogs سود آور تره، بیخیال AC میشه... هیچ وقت فکر کردید چرا یهو شروع می کنه به ساختن شماره های فرعی؟ چون از بس خرج بازی بالا می ره که یه جوری باید درآمد رو بیشتر کنه تا ارزش سرمایه گذاری داشته باشه.
یه IP رو هم فقط فن هاش نمی تونن نتهایی نجات بدن، 4 تا مثل من هم باید باشن که بازی رو بخرن!

پ.ن: چقدر طولانی شد!
در مورد اینکه نمیخواید نخرید که من همچین حرفی نزدم و کاری هم ندارم بهش
AC هرسال نوآوری داشته وقتی هم نوآوریش تموم شه دیگه نه فن هاش هی میخوان بازی تکراری بازی کنن نه ناشرش میده بیرون، میره سراغ یه IP جدید که باز برای ما بد نمیشه، همین نوآریها رو میخوان بیان تو 10 سال بدن عوضش میان تو 5 سال میدن بعد میرن سراغ IP جدید، بد میشه؟
در ضمن AC رو فقط یه استودیو نمیسازه که بگیم هر سال داره میسازه و نمیتونه نوآوری داشته باشه
و در آخر هم اینکه سیستم مبارزات تو AC Unity از اول طراحی شده، اینو خودشون تو همون تریلرهای اولیه که منتشر شد گفتن، شما در جریانش نیستید

AC هرسال نوآوری داشته وقتی هم نوآوریش تموم شه دیگه نه فن هاش هی میخوان بازی تکراری بازی کنن نه ناشرش میده بیرون، میره سراغ یه IP جدید که باز برای ما بد نمیشه، همین نوآریها رو میخوان بیان تو 10 سال بدن عوضش میان تو 5 سال میدن بعد میرن سراغ IP جدید، بد میشه؟

مگه نو آوری محدودیت داره که تموم شه؟! اگر وقت داشته باشن مطمئن باش خیلی بهتر می تونن نوآوری کنن. برای مثال شماره 4 باید به جای 3 میومد، اومدن یه بازی نصفه نیمه دادن دیدن قسمتی که از همه کمتر بهش پرداختن (کشتی) از همه بهتره و می شه اون رو به عنوان مکانیک اصلی بازی انتخاب کرد، همین هم یاعث شد شماره 4 کلی بهتر از 3 باشه. اگر واقعا ته ته قدرت نوآوری اینا در همین حد که دیگه زرشک!

ر آخر هم اینکه سیستم مبارزات تو AC Unity از اول طراحی شده، اینو خودشون تو همون تریلرهای اولیه که منتشر شد گفتن

این رو گفتن، من هم شنیدم ولی باید بود و دید، فعلا که از تریلر تغییر خاصی توش دیده نمیشه. ای کاش از Shadows of Morder یاد می گرفتن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or