با Assassin’s Creed های شماره دار خداحافظی کنید

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
Ubisoft می گوید دیگر خبری از عناوین شماره دارد در سری Assassin’s Creed نیست و به جای آن از عنوان های مناسب استفاده خواهند کرد.

sd7awut15b0vs176re78.jpg

با توجه به صحبت های آقای Arnaud Jamin توسعه دهنده عنوان Assassin’s Creed: Unity، بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag آخرین عنوان شماره دار تمام این سری هست و همراه با Unity روند جدیدی آغاز می شود. او در ادامه گفت ما عنوان هایی برای بازی های خود انتخاب میکنیم که با آن همخونی داشته باشد.

این تغییر می تواند به امید این باشد که افراد بیشتری بازی های آینده این فرانچایز رو بازی کنند، کسانی که تا به حال هیچ از کدام از عنوان های این سری را بازی نکرده اند.

Assassin’s Creed: Unity در تاریخ 11 نوامبر برای PC , XBOX ONE , PS4 منتشر خواهد شد.

source

من احساس می کنم یوبی سافت یه سری تفنگ دار استخدام کرده و اونها، بچه های بازیسنتر را مجبور می کنن تا AC بازی بکنن!!:-?
آقا جان از بازی بدت میاد بازی نکن!! به همین سادگی:)
----------

منم همین نظر را دارم!:دی داستان دزموند همراه با شماره ها تموم می شد!:دی
بحث سر اینه به جای اینکه هی فرت و فرت اساسین بدن بیرون بشینن رو یه ای پی جدید کار کنن..ای پی جدید زحمتشون میشه؟نسخه جدید پرنس رو بسازن که این
اساسین از وقتی اومد پرنس محو شد:|

بحث سر اینه به جای اینکه هی فرت و فرت اساسین بدن بیرون بشینن رو یه ای پی جدید کار کنن..ای پی جدید زحمتشون میشه؟نسخه جدید پرنس رو بسازن که این
به شدت زحمتش میشه یوبی!
Child of Light
Valiant Heart
The Crew
The Division
Watch_Dogs

اما خوب نخیر! یوبی کلا 1 بازی داره، اونم اسمش ACه! :|

کلا IV رو نباید به BF میدادن:-" نه فقط به خاطر دزددریایی بودنش، کلا در حد شماره داشتن نبود:-"
ولی من با زمان حال IV بیشتر حال کردم:-" کلا دزموند برام شکنجه بود:-" برعکس زمان حال IV بس حال داد:(راستی در مورد3 تا AC تو یک سال! این 2.5 بعدیه رو کی گفته امسال میاد؟ :-"
آخه مسئله اینجاس که این 2.5 بعدیه اصلا بازی همچین جداگانه ای محسوب نمیشه تاجایی که میدونم توی نسخه Season Pass Unity قراره باشه یک چیزی مثل همون Farcry Blood Dragon پس زیاد شلوغش نکنید که عنوان جدید یا ... هست :دی
کلا دوتا قراره ریلیز بشه که یکی نسل هفتیه یکی نسل هشتیه :دی

Haters gonna hate :دی

آخرین ویرایش:
چقد دیگه ای پی جدید معرفی کنن؟ تو نسل جدید سونی و مایکروسافت رو هم به اندازه یوبیسافت ای پی جدید معرفی کردن؟ Child of Light، The Crew، Valiant Hearts: The Great War، Watch Dogs، The Division چیه پس؟

کلا IV رو نباید به BF میدادن:-" نه فقط به خاطر دزددریایی بودنش، کلا در حد شماره داشتن نبود:-"
ولی من با زمان حال IV بیشتر حال کردم:-" کلا دزموند برام شکنجه بود:-" برعکس زمان حال IV بس حال داد:(راستی در مورد3 تا AC تو یک سال! این 2.5 بعدیه رو کی گفته امسال میاد؟ :-"
اتفاقا به نظر من زمان حال IV خیلی مضخرف بود :d
حیف دزموند نبود که تمومش کردن؟ اونم اونجوری :( بیشتر از خود اسَسینش با دزموند حال میکردم، خیلی جالب شده بود :( :d

یوبی جز چند تا ناشریه که توی این چند ساله کلی آی پی جدید معرفی کرده! لطفا میخواید یک شرکتو بکوبید اول به عناوینی که رونمایی کرده دقت کنید:
به شدت زحمتش میشه یوبی!
Child of Light
Valiant Heart
The Crew
The Division
Watch_Dogs
از این بالا سه تاشون ریلیز شده که هر سه تا هم بازی های سطح بالا و با متای 80 به بالا بودن!
AC هیچ گونه دخالتی توی آی پی های جدید یوبی نداره و هر سال ریلیز میشه و طرفدارای خاص خودشو داره! + خداروشکر تا الان دیگه بدترین AC ـی که میتونین پیدا کنین ACIII هست که اونم متاش 85 ـه :دی

در نتیجه واقعا چطور روتون میشه سریی که هنوز هر سال ریلیز میشه موفق میشه رو زیر سوال ببرید :دی خیلی راحت دوس ندارید بازی نکنید :دی
دارم کم کم باور میکنم یوبی آدم کش استخدام کرده بزاره بالا سر بعضیا :دی
نه یه بازی جداست:-" ولی برای سیزن پس دارها هم هست:-"
یحتمل جدا 15 دلاری میفروشن :دی ( جزو DLC حساب نمیشه مثل FC )
اما خوب این رو نمیشه اصلا با بقیه ی ACها مقایسه کرد :دی
آخه مسئله اینجاس اصلا بازی جدید محسوب نمیشه مثل Farcry Blood Dragon یک چیز خیلی حاشیه ای هست:دی

آخرین ویرایش:
آخه مسئله اینجاس که این 2.5 بعدیه اصلا بازی جداگانه نیست تاجایی که میدونم و توی نسخه Season Pass Unity قراره باشه!
کلا دوتا قراره ریلیز بشه که یکی نسل هفتیه یکی نسل هشتیه :دی

Haters gonna hate :دی

نه یه بازی جداست:-" ولی برای سیزن پس دارها هم هست:-"
یحتمل جدا 15 دلاری میفروشن :دی ( جزو DLC حساب نمیشه مثل FC )
اما خوب این رو نمیشه اصلا با بقیه ی ACها مقایسه کرد :دی

این نظر کسیه که ادعا میکنه اساسین فن ـه و در مورد بهترین (یا بخوایم سخت بگیریم بهش بعد از برادرهوود بهترین) شماره این فرنچایز همچین نظری میده :-j :d !
واسه شما باید مث همون شماره اول بازی میدادن که بزور حتی حاضر بشه آدم خط داستانی رو تموم کنه! نه دو تا ماموریت فرعی، نه کاستومایز، نه هیچی...! گیم پلی شماره اول AC واقعا چیزی در حد فاجعست. با توجه به این که بازی Open World هم هست این فاجعه بودن بیشتر معنی پیدا میکنه!

این نظر کسیه که ادعا میکنه اساسین فن ـه و در مورد بهترین (یا بخوایم سخت بگیریم بهش بعد از برادرهوود بهترین) شماره این فرنچایز همچین نظری میده :-j :d !
واسه شما باید مث همون شماره اول بازی میدادن که بزور حتی حاضر بشه آدم خط داستانی رو تموم کنه! نه دو تا ماموریت فرعی، نه کاستومایز، نه هیچی...! گیم پلی شماره اول AC واقعا چیزی در حد فاجعست. با توجه به این که بازی Open World هم هست این فاجعه بودن بیشتر معنی پیدا میکنه!

نه خو! :دی
از نظر زمانی تقریبا همون AC III حساب میشه :دی
علاوه بر اینکه کشتی رانیش پیشرفته تر AC IIIهه!
اینطوری بگم که AC II و AC III پیشرفت های زیادی داشتن و چیزای جدیدی اضافه کردن ( از همه نظر ) ولی خو AC IV مثل اونا نبود، اما!!! در بهترین حالت اون عناصر قبلی ها رو کنار هم چید و گیم پلی جذابی ارایه داد :دی

AC اول که اون زمان جذاب بود واقعا! الان آره، واقعا خسته کنندست :-"
اما خوب، زمان، داستان، جو و کاراکترش به نظرم بهترین ACهه :x

اگه قابلیت دویدن داشت منم همینو میگفتم، ولی واقعا رو اعصابه نیم ساعت طول میکشه تا بری فلان جا:|

امیدوارم یوبی اینطوریکه تا الان چسبیده به اساسین از الان بچسبه به واچ داگز تا پوز راکستار هم به خاک بماله
واقعا پتانسیل بالایی برای اینکار داره و تنها شرکتیه که بلقوه میتونه اینکار رو بکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or