با Assassin’s Creed های شماره دار خداحافظی کنید

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
Ubisoft می گوید دیگر خبری از عناوین شماره دارد در سری Assassin’s Creed نیست و به جای آن از عنوان های مناسب استفاده خواهند کرد.

sd7awut15b0vs176re78.jpg

با توجه به صحبت های آقای Arnaud Jamin توسعه دهنده عنوان Assassin’s Creed: Unity، بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag آخرین عنوان شماره دار تمام این سری هست و همراه با Unity روند جدیدی آغاز می شود. او در ادامه گفت ما عنوان هایی برای بازی های خود انتخاب میکنیم که با آن همخونی داشته باشد.

این تغییر می تواند به امید این باشد که افراد بیشتری بازی های آینده این فرانچایز رو بازی کنند، کسانی که تا به حال هیچ از کدام از عنوان های این سری را بازی نکرده اند.

Assassin’s Creed: Unity در تاریخ 11 نوامبر برای PC , XBOX ONE , PS4 منتشر خواهد شد.

source

ترجیه میدم بازی مورد علاقم هر روز با کیفیت خوب بیاد تا 128 سال منتظرش بمونم:)
WTF !؟ مواجهه با دشمن فرضی !؟
این بازی مورد علاقه شما رو فقط خودتون تجربه نمی کنید اما دیگه شورشو در آوردن ! امسال 4 تا اساسین منتشر میشه !! :|:d
فقط نظر منم نیست کافیه برید کامنتهای سایتهای خارجی رو بخونید
در ضمن ...
اون انتظاره مثل انتظار یه عاشق واسه معشوقشه ..کلا ما حال می کنیم با این منتظر موندن چون از خیلی چیزهای دیگه باسمون شیرین تره 3>

این بازی مورد علاقه شما رو فقط خودتون تجربه نمی کنید اما دیگه شورشو در آوردن ! امسال 4 تا اساسین منتشر میشه !! :|:d
در ضمن ...
اون انتظاره مثل انتظار یه عاشق واسه معشوقشه ..کلا ما حال می کنیم با این منتظر موندن چون از خیلی چیزهای دیگه باسمون شیرین تره 3>
بازی مورد علاقه ما هست بعله :) ما هر سال بازیش میکنیم و لذت میبریم!
کامنتای سایتای خارجی؟ خوب مثلا که چی؟ اونا هم یکی هستن مثل شما! دوس نداری بازی نکن واقعا خیلی درکش سخته؟؟؟؟ جدی خیلی سخته؟ :دی
یک بازیی رو بهش اعتراض میکنن که هر سال منتشر بشه و همه ازش دلخور باشن و هر سالم گند بزنه نه بازیی که هر سال میادو متای 80 به بالا میگیره! AC هم فن بیس خاص خودشو داره

در ضمن اون 4 تا اساسینو هم به ما نیشان بده. لابد اون 2.5 بعدیه و اون Deadking ـم اساسین حساب کردی :p
ما هم حاظریم هر سال 10 تا اساسین بازی کنیم ولی یک سری که کلی طرفدار داره رو ترول نکنیم :) وگرنه اگه به ترول بود آواتار شما رو میشد خیلی راحت دقیقا بر عکس قضیه AC ترول کرد :p
شما هر روز بهترین غذای دنیا رو هم بخوری بعد یه هفته ازش زده میشی و لذت و خاص بودن دفعه نخستو نداره (ممکنه استثنا هم وجود داشته باشه البته
مسئله همینجاس آخه :دی شما لابد زده شدی که داری اینا رو میگی دیگه!
این همه فنی که این سری داره حتما زده نشدن که دارن هر سال بازی میکنن و هر سالم لذت میبرن! استثنا :) :دی

آخرین ویرایش:
▲▲▲
ایشالله در کنار هم پیر بشین ! :p:d بععععله !
یه خواهشی که دارم اینه که بیخود جبهه نگیرید ! :| کسی به چیزی توهین نکرد (منم مثل شماها تمام سری AC رو تجربه کردم و سرگرمم کرده بعضیهاشم Orig بوده پس حق دارم نظر بدم در موردش؛ نه !؟)
شما هر روز بهترین غذای دنیا رو هم بخوری بعد یه هفته ازش زده میشی و لذت و خاص بودن دفعه نخستو نداره (ممکنه استثنا هم وجود داشته باشه البته !)

در ضمن ...

میتونم بپرسم اون دوتای دیگه رو از کجا اوردی :-/

- - -ویرایش - - -

▲▲▲
یه خواهشی که دارم اینه که بیخود جبهه نگیرید ! :| کسی به چیزی توهین نکرد (منم مثل شماها تمام سری AC رو تجربه کردم و سرگرمم کرده بعضیهاشم Orig بوده پس حق دارم نظر بدم در موردش؛ نه !؟)
شما هر روز بهترین غذای دنیا رو هم بخوری بعد یه هفته ازش زده میشی و لذت و خاص بودن دفعه نخستو نداره (ممکنه استثنا هم وجود داشته باشه البته !)

AC تو هر نسخه هی داره پیشرفت میکنه ...دلیلی نداره طرفداراش ازش زده بشن

▲▲▲
Assassin's Creed: Unity
Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Identity
Assassin's Creed Chronicles: China
(خود Ubisoft هر کدوم از اینا رو یه نسخه حساب می کنه!)
ــــــــــــــــــ
من گفتم که می تونه استثنا هم وجود داشته باشه ! برا هر شخصی یه تعریف خاصی از پیشرفت وجود داره حتما نباید نظرات همه با هم برابر باشه
در ضمن یکبار دیگه می گم خواهشا به نظرات هم احترام بزارید من به عنوان یه کسی که AC رو تا الان دنبال کرده کاملا حق اینکه هر جور نظری در موردش داشته باشم دارم
پ.ن: دیگه این بحث مسخره رو ادامه نمی دم ...تمام

آخرین ویرایش:
دوستان یه طوری حرف میزنن انگار یه نفر یه تفنگ گذاشته تو دهنشون میگه:
یا AC بازی کن یا مغزت تو دهنته!!! :gunner:
خو مگه این ACـیا جای تو رو تنگ کردن؟؟؟
خو مثلا چرا اینا رو به Final Fantasty نمیگید که XVـش هم اومده همه قربونش میرن؟؟؟ چرا به GTA نمی‌گید که شونصدتا ازش اومده؟؟؟؟؟ استدیو های اصلی یوبی هم روی Unity کار میکنند و امسال استثنا قائل شدن و یه Roug هم دادن که با جا افتادن نسل هشت از اینم خبری نیس. یکی از اینا هم که DLCهست. شما که DLC رو یه بازی کامل حساب نمیکنید؟؟؟ یکی هم برای گوشی های موبایله که بازم یوبیسافت تاکیدی روش نداره به اون صورت.

- - -ویرایش - - -

▲▲▲
شما ادویه اون غذا و طعم کلیش رو هر دفعه عوض کنی خیلی هم حال میده بهت. مثلا ما صد نوع پیتزا داریم. خوب تکراری نمیشه که. بعد مگه ما همیشه همون غذا رو میخوریم؟؟؟ یه بارم قرمه سبزی میخوریم دیگه:دی! همین درمورد بازی صدق میکنه.

آخرین ویرایش:
دوستان یه طوری حرف میزنن انگار یه نفر یه تفنگ گذاشته تو دهنشون میگه:
یا AC بازی کن یا مغزت تو دهنته!!! :gunner:
خو مگه این ACـیا جای تو رو تنگ کردن؟؟؟
خو مثلا چرا اینا رو به Final Fantasty نمیگید که XVـش هم اومده همه قربونش میرن؟؟؟ چرا به GTA نمی‌گید که شونصدتا ازش اومده؟؟؟؟؟ استدیو های اصلی یوبی هم روی Unity کار میکنند و امسال استثنا قائل شدن و یه Roug هم دادن که با جا افتادن نسل هشت از اینم خبری نیس. یکی از اینا هم که DLCهست. شما که DLC رو یه بازی کامل حساب نمیکنید؟؟؟ یکی هم برای گوشی های موبایله که بازم یوبیسافت تاکیدی روش نداره به اون صورت.

.

بازی هایی که بالا عنوان کردید هر 3 الی 4 سالی یکی میاد نه هر سالی 3 4 تا ! :d

البته کی اهمیت میده ما که هممون پایرت هستیم همشونم بازی میکنیم !

این حساب کردن بازی موبایل خیلی جالبه! :دی
همچین میگن انگار اولین بازی موبایل ACهه! :)) و انگار فقط AC بازی موبایل داره! :دی
تا الان هزارتا بازی اینجوری اومده! تو سبک های مختلفم اومده! از ACهای دو بعدی بگیر تا بازی کارتی و پارسالم AC: Pirates !
اون 2.5 بعدی رو اول تاریخ انتشار 2014ش رو به من نشون بدید، بعد وارد بقیه جزییات میشیم! :دی

امسال خواهد داد! :|
آقا بیاین منطقی بحث کنیم :)
الان دقیقا 3 تا رو یکی به من نشون بده!
یکی Unity یکی Rogue بعد اون 2.5 بعدیه هم AC محسوب میشه یعنی؟؟!؟!؟! حتی اینا رو 2 تا هم نمیشه محسوب کرد چه برسه به 3 تا!
AC Rogue یک نسخه هست که قرار واسه نسل قبلی بیاد و اصلا قرار نیست روی کنسولای نسل بعدی بیاد! خیلی که بیاد روی PC میاد و AC Unity هم که فقط واسه نسل بعد و PC میاد و هیچ زمانی هم برای کنسول های نسل قبلی منتشر نمیشه! الان شما چطور میتونین اینا رو 2-3 تا AC توی یک سال حساب کنید؟؟؟ اگه هردوتاش توی یک سال برای همه پلتفورما میومد اون موقع بنده هم به جمع شما میپوستم :دی

در واقع AC Rogue برای تمام گیمرای جهان سود داره! به چه دلیل؟
1- کسی که کنسول نسل جدید یا یک پی سی مناسب نداره تا نسخه اصلی Unity رو بازی کنه میتونه یک AC جدید رو تجربه کنه!
2- این AC توسط Ubisoft Sofia ساخته میشه و هیچ دخالتی توی نسخه اصلی نداره که بخواد باعث افت کیفیت اون نسخه بشه!
3- اگه قرار بود Rogue در کار نباشه و همین Unity برای نسل قبل منتشر بشه یک فاجعه پورتی مثل واچ داگز پیش میومد که هم روی PC افت فریم و لگ وحشتناکی داشت و هم افت گرافیک روی کنسول نسبت به تریلرا خیلی زیاد بود و دلیلشم این بود که یک بازی کراس جن بود که برای تمام پلتفورمای بازی عالم ریلیز میشد :دی
4- برای خود یوبی هم سود داره چون اگه روی نسل قبل نمیداد سودشو از دست میداد و هم طرفداران نسل قبلی AC ـی که هر سال بهش دل بستن رو نداشتن! ولی الان این نسخه ادامه خوبی بر ACIV میشه!

خوب الان این نسخه اضافه به کی ضرر رسوند؟؟ :دی یکی یک دلیل منطقی برام بیاره :دی
از اون آدم کش یوبی سافتم خواهش میکنم اون اسلحه لعنتی رو برداره از روی سرتون :دی:دی:دی
پيرو سخنان دوست خوبم مجيد جان:d
بايد يك نكته رو بگم . من نميدونم يوبيسافت چرا روي Ubisoft Sofia مانور داده. اين استديو يه بار ليبريشن رو ساخت كه نسبت به اساسين هاي قبلي خيلي بد تر بود. اين استديو باور كنيد نصف قدرت يوبيسافت مونترال رو نداره:|
این استدیو مال بازی های فرعیش هست! AC Liberation اصلا نسخه خاصی محسوب نمیشه و در اصل مال PS Vita بود! این Rogue هم نسخه بی اهمیتی محسوب میشه که فقط واسه نسل قبل منتشر میشه و در واقع یک جور ادامه بر Blackflag هست :دی

آخرین ویرایش:
پيرو سخنان دوست خوبم مجيد جان:d
بايد يك نكته رو بگم . من نميدونم يوبيسافت چرا روي Ubisoft Sofia مانور داده. اين استديو يه بار ليبريشن رو ساخت كه نسبت به اساسين هاي قبلي خيلي بد تر بود. اين استديو باور كنيد نصف قدرت يوبيسافت مونترال رو نداره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or