با Assassin’s Creed های شماره دار خداحافظی کنید

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
Ubisoft می گوید دیگر خبری از عناوین شماره دارد در سری Assassin’s Creed نیست و به جای آن از عنوان های مناسب استفاده خواهند کرد.

sd7awut15b0vs176re78.jpg

با توجه به صحبت های آقای Arnaud Jamin توسعه دهنده عنوان Assassin’s Creed: Unity، بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag آخرین عنوان شماره دار تمام این سری هست و همراه با Unity روند جدیدی آغاز می شود. او در ادامه گفت ما عنوان هایی برای بازی های خود انتخاب میکنیم که با آن همخونی داشته باشد.

این تغییر می تواند به امید این باشد که افراد بیشتری بازی های آینده این فرانچایز رو بازی کنند، کسانی که تا به حال هیچ از کدام از عنوان های این سری را بازی نکرده اند.

Assassin’s Creed: Unity در تاریخ 11 نوامبر برای PC , XBOX ONE , PS4 منتشر خواهد شد.

source

دیگه احتمالا اینقدر میخوان ازش بسازن که اگه عدد بزارن تابلو میشه :d (AC XXV :d)
ولی انصافا از معدود بازیهایی هست که هر شمارش با قبلیش خیلی فرق داره (از نظر گیم پلی که پیشرفت میکنه)

بابا تا کی میخوان ادامش بدن خداوکیلی چند تا قسمت چند تا شماره چند تا داستان همین وقتی که صرف ساخت این میکنن صرف ساخت بازی جدید میکردن به خدا بهتر میشد بابا ول کنید این بازی اصلا نه برا همیشه برا یک مدت کوتاه

دیگه احتمالا اینقدر میخوان ازش بسازن که اگه عدد بزارن تابلو میشه :d (AC XXV :d)
ولی انصافا از معدود بازیهایی هست که هر شمارش با قبلیش خیلی فرق داره (از نظر گیم پلی که پیشرفت میکنه)
اره خداییش 3 و 4 خیلی تفاوت دارن و هردو عالی اند
2 مگه الانشم تابلو نشده؟
من فکر میکنم اینها چندهزار کارکن دارن که عین گاو تولید بازی میکنن(نوزاد هم به این زودی که اینا دارن بازی میسازن ساخته نمیشه خخخ)

بازی سالانه ـس نمیفهمم دلیل این همه سر و صدای دوستان چیه که هر روز بازی میسازن :دی
امسال قراره دو نسخه منتشر بشه یکی نسل قبلیه یکی نسل بعدی! اتفاقا این حرکت خیلی حرکت خوبیه و اینکه بیاد یونیتی رو کراس جن کنه و گند بزنه توی طراحی بازی خیلی خیلی بهتره! غیر از این دوتا مگه عنوان دیگه ای هم هست؟ :دی

- - -ویرایش - - -

کاش میشد کلا با اساسین ها خداحافظی میکردیم ...
چرا نشه؟خیلی راحت میتونی تریلراشو نبینی و از آخرم بازیش نکنی و خداحافظی کنی باهاش :):دی

آخرین شماره دار رو حداقل میگذاشتین AC:U باشه ، نه Pirate's Creed : Black Flag :| 8-|

با شماره 3 باید تموم میشد سری شماره دارش ! :دی

بعدش اینقد نسخه های مختلف میساختن تا خودشون و ملت خفه میشدن ، بعدش یه 2 سال وقفه میدادن و شماره 4 رو یه حالت ریبوت مانند میدادن بیرون و روز از نو ... :دی

چون داستان مدرن 4 هم خیلی داغون بود ! :| عدد 4 رو حیفش کردن کلا ! :|

من احساس می کنم یوبی سافت یه سری تفنگ دار استخدام کرده و اونها، بچه های بازیسنتر را مجبور می کنن تا AC بازی بکنن!!:-?
آقا جان از بازی بدت میاد بازی نکن!! به همین سادگی:)
----------
با شماره 3 باید تموم میشد سری شماره دارش ! :biggrin1:
منم همین نظر را دارم!:دی داستان دزموند همراه با شماره ها تموم می شد!:دی

کلا IV رو نباید به BF میدادن:-" نه فقط به خاطر دزددریایی بودنش، کلا در حد شماره داشتن نبود:-"
ولی من با زمان حال IV بیشتر حال کردم:-" کلا دزموند برام شکنجه بود:-" برعکس زمان حال IV بس حال داد:(راستی در مورد3 تا AC تو یک سال! این 2.5 بعدیه رو کی گفته امسال میاد؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or