N nice_m9 کاربر سایت Aug 26, 2008 #31 اقایون کسی می تونه به من کمک کنه .من به رفیقم زنگ می زنم و وصل می شه اما یک پیغام میاد و دماین می خواد و هر کدی که وارد می کنم قبول نمی کنه:confused:
اقایون کسی می تونه به من کمک کنه .من به رفیقم زنگ می زنم و وصل می شه اما یک پیغام میاد و دماین می خواد و هر کدی که وارد می کنم قبول نمی کنه:confused:
desprado کاربر سایت Aug 26, 2008 #32 بیشتر توضیح بده اگه دقیقا کارایی که گفتم بکنی از use-pass ایراد نمیگیره اگه همشون رو 1 بزنید مشکلی پیش نمیاد در خدمتم
بیشتر توضیح بده اگه دقیقا کارایی که گفتم بکنی از use-pass ایراد نمیگیره اگه همشون رو 1 بزنید مشکلی پیش نمیاد در خدمتم
N nice_m9 کاربر سایت Aug 28, 2008 #33 اون مشکل حل شد .شما با این روش وار کرفت هم بازی کردید من هر کاری کردم نتونستم با رفیقم بازی کنم
desprado کاربر سایت Aug 29, 2008 #34 بله وارکرافت یکی از بدون مشکل ترین بازیا تو قسمت multi هستش البته دقت کنید که firewall هاتون خاموش باشه
بله وارکرافت یکی از بدون مشکل ترین بازیا تو قسمت multi هستش البته دقت کنید که firewall هاتون خاموش باشه
S sahand_mc کاربر سایت Sep 1, 2008 #35 من دیروز با دوستم تست کردم اول کد شهر اینرارو میزد نمیشد بدون کد زد راحت وصل شد ولی بازیی که هردوتامون داشته باشیم cod4 بود که تست کردیم نشد امروز فردا بتلفیلد و وارو و اینرارو تست میکنیم ببینیم چی میشه در کل دستت درد نکنه
من دیروز با دوستم تست کردم اول کد شهر اینرارو میزد نمیشد بدون کد زد راحت وصل شد ولی بازیی که هردوتامون داشته باشیم cod4 بود که تست کردیم نشد امروز فردا بتلفیلد و وارو و اینرارو تست میکنیم ببینیم چی میشه در کل دستت درد نکنه