با یه خط تلفن یه مودم معمولی هر بازیی رو 2 نفره با دوستت بازی کن!! (بدون اینترنت)

من نتونستم accept incoming کنم ارور داد
ضمنا هر دو طرف باید یک زمان کانکشن بسازن
در قسمت شماره کد ایران هم میخواد
باید به اینترنت وصل باشم و کانکشن بسازم
باید یوسر و پسورد جفتمان یکی باشد؟
طوری اسم کانکشن و یوزر یکی باشد؟
کمک کمک آقا من از اصفهان میخوام بندر کانکت شم دقیقه ای چند اینجوری برام آب میخوره؟
عین ارور
incoming connections depend on the routing and remote access service which was unable to start.for more information,check the system event log.
آقا سرعت اینترنت من 52 تا است ولی دانلودم 5 تا
مودم عوض کنم بالا میره سرعت دانلود
بهترین مودم + بهترین سرعت؟
یکی مارا تحویل بگیره!:((
اگه شما نمیتونی مرحله دوم رو انجام بدی . دوستتون نمیتونه به شما وصل بشه اما
اگه دوستتون بتونه مرحله ی دوم رو انجام بده شما میتونید بهش وصل شید

کلا برای این روش اگه یکیتون بتونه مرحله اول رو انجام بده و دیگری مرحله ی دوم
حله
ولی فقط اونی که مرحه ی اول رو انجام داده میتونه به اونی که مرحله ی دوم رو انجام داده
زنگ بزنه و وصل شه

میشه یه لیست از بازی هایی که میشه به این روش بازی کرد رو بگذرید ؟
من خودم Flatout 2 رو امتحان کردم . دیگه چه بازی هایی میشه ؟

سلام
مي شه آندرگراند2 رو هم بازي كرد ؟
این روش روشی برای چند بازی که نیست ! همه ی بازیهای که multiplayer داشته باشه میتونه از این روش استفاده کنه ! مثل اینکه دو تا سیستم رو از طریق تلفن LAN کرده باشی . حالا هر کی میاد میگه این بازی با این روش میاد :laughing:

من دیشب با این روش به مشکل برخوردم . من همیشه با یکی از دوستام Flatout 2 و کمپانی آو هیروس رو میرفتم . دیشب هر کار کردیم نتونستیم همدیگه رو توی فلت اوت پیا کنیم . بعد خواستیم توی Command & Conquer 3 با هم بازی کنیم ولی نمیشد . مشکل این طوری بود که اون منو میدید توی قسمت لن ، پیغام هامم می گرفت ولی من نه اونو می دیدم نه پیغامهاشو . ولی هنوز کمپانی رو میشد بازی کرد . کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟ من Command & Conquer 3 میخوام !!!

با این روش میشه PES6 بازی کرد ؟:confused:

نه خیر نمیشه ! :blushing:خودم جواب رو پیدا کردم . راستی امشب رفتم که با رفیقم برا اولین بار Call of Duty 2 رو مولتی پلیر بزنیم که یه دست بازی کردیم اما دست دوم این رفیق ما کامپیوتر کنترلش میکرد و اصلا نمیتونست حرکت درستی کنه و هرچی میرفت راست کامپیوتر میاوردش عقب و برعکس:laughing::laughing: و حسابی حالمون رو گرفت !!!!!... .:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

کسی میدونه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام .
اقا روشی هست که به جای Dial up دو نفر با ADSL با هم دیگه همه ی بازی ها رو ( بازیهایی که Multi داشته باشند ) انلاین بازی کنند . مخصوصا بازی Command & Conquer 3 اگه بشه عالی میشه :biggrin1: .
ممنونم میشم راهنمایی کنید .

سلام .
اقا روشی هست که به جای Dial up دو نفر با ADSL با هم دیگه همه ی بازی ها رو ( بازیهایی که Multi داشته باشند ) انلاین بازی کنند . مخصوصا بازی Command & Conquer 3 اگه بشه عالی میشه :biggrin1: .
ممنونم میشم راهنمایی کنید .
راستش من خودم ADSL ندارم و اطلاعات دقیقی هم در این مورد ندارم
فقط میدونم باید به ADSL متصل باشید بعد به سایت های خاصی میرید یا از طریق
نرم افزار های خاصی یه سرور میسازین و از طریق اون بازی میکنین
آقا من وقتی میخواهم کانکت شم (به خونه دوستم) هی تلفنشون زنگ میخوره.
همه اون کارا رو هم انجام میدم ولی نمیشه.

اگه اون دوستت تیک رو تو اون قسمت بزنه و شما به اون زنگ بزنین بدون شک
متصل میشید شاید سیستم دوستت به تلفن وصل نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or