با یه خط تلفن یه مودم معمولی هر بازیی رو 2 نفره با دوستت بازی کن!! (بدون اینترنت)

desprado

کاربر سایت
با یه خط تلفن یه مودم معمولی هر بازیی رو 2 نفره با دوستت بازی کن!! (بدون اینترنت)
این روش برای 2 نفره بازی کردن بازیهاس و 90 درصد بازیها هم با این روش کار میدن (حتی فوتبال و کانتر و cod 2 )
خیلییا این روشو بلدن ولی دیدم تو تاپیک 08 کسی نمیدونست اومدم این تاپیکو برای کسایی که این روشو
بلد نیستن ایجاد کردم ولی فقط 2 نفر میتونن بازی کنن نه مثل گیم نت چند نفری

این روش 2 مرحله داره و هر دو طرف باید این 2 روش رو اجرا کنن یعنی هم شما و هم دوستتون
مرحله ی اول :
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست بزنید بعد connect to internet رو بزنید بعد نکست و بعد set up my conection manually رو بزنید
بعد نکست و بعد conect using a dial-up modem رو بزنید بعد نکست و بعد یه اسم دلخواه بنویسید بعد نکست
و بعد شماره دوستتون رو که میخاین باهاش وصل شین رو بنویسین و بعد نکست و بعد یه پسورد و یوزر نیم
دلخواه بنویسید (نباید این پسورد و یوزر نیم رو فراموش کنید چون باید بعدا اگه دوستتون خواست به شما وصل
بشه باید از این پسورد و یوزر نیم استفاده کنه) بعد نکست و بعد فینیش
حالا مرحله ی دوم :
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست و بعد set up an advanced conection رو بزنید و بعد نکست و بعد accept incoming conections
رو بزنید حالا این تلفنه رو تیک دار کنید و بعد نکست و بعد allow و بعد نکست و بعد add بزنید و پسورد و یوزرنیم
رو بنویسید (برای راحتی کار و قاطی نشدن اسما پسورد و یوزر نیم های دو مرحله رو هم خودتون و هم دوستتون
1 بزنید ) و بعد ok و بعد نکست و بعد نکست و بعد فینیش

اتصال
برای وصل شدن شما به start - conecct to و بعد کانکشنی رو که ساختید و شماره تلفنش هم شماره تلفن دوستتون است برید (توجه
داشته باشید که یوزر و پسوردش باید یوزر و پسوردی باشه که دوستتون در مرحله دوم برای خودش انتخاب کرده که گفتم بهتره همشو
1 بذارید) و dial بزنید
اگه طرف مقابلتون اون تلفن رو تیک دار کرده باشه سریع وص میشید اما اگه تیک دار نباشه تا فردا هم زنگ بزنید به هم وصل نمیشید

نکته :
همونطور که گفتم اگه اون تلفنه تیک دار باشه هر کی با هر وسیله ای به شمارتون زنگ بزنه تلفون یه زنگ میخوره
و بعد کامپیوتر گوشیو برمیداره و صدا های خیلی گوش خراشی میکنه پس بعد از هر بازی به به کنترل پنل برید
بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنید و تیک تلفنو بردارید (اگه یه دفه یادتون رفت تیکو بردارید
و کامپیوتر سر و صدا کرد سریع برید ایجا و تیکو بردارید بلافاصله همه چی درس میشه)

بله من همیشه بازی میکنم و تا حالا warcraft III و fifa 07 و champions league 07 و counter source
رو بازی کردم بدون هیچ مشکلی تازه من با سرعت 24 کیلوبایت وصل میشم
هر بازیی که بخش multiplayer داشته باشه رو میتونید با این روش بازی کنید

من نتونستم accept incoming کنم ارور داد
ضمنا هر دو طرف باید یک زمان کانکشن بسازن
در قسمت شماره کد ایران هم میخواد
باید به اینترنت وصل باشم و کانکشن بسازم
باید یوسر و پسورد جفتمان یکی باشد؟
طوری اسم کانکشن و یوزر یکی باشد؟

کمک کمک آقا من از اصفهان میخوام بندر کانکت شم دقیقه ای چند اینجوری برام آب میخوره؟

عین ارور
incoming connections depend on the routing and remote access service which was unable to start.for more information,check the system event log.
آقا سرعت اینترنت من 52 تا است ولی دانلودم 5 تا
مودم عوض کنم بالا میره سرعت دانلود
بهترین مودم + بهترین سرعت؟

کمک کمک آقا من از اصفهان میخوام بندر کانکت شم دقیقه ای چند اینجوری برام آب میخوره؟
عین ارور
incoming connections depend on the routing and remote access service which was unable to start.for more information,check the system event log.
یکی مارا تحویل بگیره!:((

عین ارور
یکی مارا تحویل بگیره!:((

اول از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم چون این چند هفته اینترنت در اختیار نداشتم
مطمئنی مودم داری ؟:biggrin1:
یعنی وقتی در مرحله ی دوم accept incoming conections میزنی نمیشه ؟؟؟؟ عجیبا غریبا
رفع این مشکل از توان من خارج است :biggrin1:

در ضمن سرعت شما که بیش از 2 برابر سرعت منه پس مشکلی از نظر سرعت ندارید

همون طور که گفتم من با سرعت 24 کیلوبایت وصل میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or