با پیش خرید Xbox One یک Achievement آزاد کنید!

Pythonistas

کاربر سایت

xbox_one_hardware.jpg

با پیش خرید کنسول Xbox One یک اچیومنت با عبارت "the most powerful console ever made" آزاد خواهد شد.

هر یک از دارندگان کنسول Xbox 360 اگر Xbox One را از طریق کنسول خود پیش خرید کنند، یک اچیومنت منحصر به فردی برای آن ها باز می شود. Achievement با ارزش 0 گیم اسکور که " این اطمینان را به خریدار می دهد، شما قدرتمندترین کنسول که تا به حال ساخته شده است را در روز اول به شما تحویل داده می شود" و با افتخار در تاریخ Xbox آن ها باقی خواهد ماند.
پلیرها می توانند کنسول Xbox One را در Microsoft Store از طریق داشبورد Xbox 360 پیش خرید کنند و این اچیومنت را آزاد نمایند، دستاورد انحصاری دیگری که از پیش خرید کنسول Xbox One نصیب گیمرها می شود، در Xbox One Day One Edition گنجانده شده است.

http://www.videogamer.com/news/pre-order_xbox_one_to_unlock_a_0g_achievement.html

آخرین ویرایش:
كنسولي با عظيم ترين CHIP طراحي شده بعد از GK110 با 5 ميليارد ترانزيستور واقعا قابل ستايش و تشويق هست . كلا اين تعداد ترانزيستور توي 28nm node باعث ميشه Yield تراشه ها پايين بياد و قيمت تمام شده چيپ ها براي مايكرو خيلي بيشتر بشه.

انصافا دور از هر جبهه گيري يك كنسول با اين قدرت با كينكتي كه به صورت جداگانه حدود 399$ اب ميخوره اما شما كنسول و كينكت رو باهم 499$ ميگيرين اينقدر هم بي دليل ترول ميكنيد دور از انصاف هست.​
درمورد قدرت كنسول هم اگر واقعا بتونه روي 60 فيكس battlefield 4 رو با جزئياتي معادل very high PC اجرا كنه - رفقا بياين دسته جمعي يه سجده درست درمون براش بزنيم

بحث الفا رو وسط نكشيم : همونطور كه ميبينيد حتي Geforce GTX TITAN هم تا 38 فريم افت Fps داره واگه كنسول هاي نسل بعد با Fxaa هم و جزئياتي معادل very high Pc رو 60 فيكس بدون افت فريم اجرا كنن بايد به نسل بعد كنسول ها ايمان بياريم .(چه سوني چه مايكرو)​
رامین جان، خودت هم می دونی که اون بنچمارکی که گذاشتی برای نسخه Alpha هست!!!! تازه beta هم نیست. با عرضه شدن bf4 و انتشار پچ و درایور برای بازی قدرت کارت های PC مشخص میشه و تفاوت کارت ها تازه معلوم میشه. یعنی کارت 7950 از 580 ضعیف تره؟!
bf4 تا اونجایی که من می دونم لیدپلتفرمش PC هست.
حالا اینکه تفاوت نسخه کنسولی با پی سی چقدر هستش رو فعلا نمیشه نظر داد.(سازنده هم مطمئنا با وجود کنسول های نسل بعد نمی گه فلان پلتفرم برتر هستش.)
سخته بگیم که کنسول های نسل بعد بتونن fullhd+very high رو میانگین 30 فریم بدن. چون بازی مولتی پلتفرم هست و انحصاری نیست که بگیم سازنده تمام توانش روی یک پلتفرم می گذاره.مگر اینکه تیم dice طوری برنامه نویسی کنه از تمام معماریGCN بطور بهینه استفاده کنن که اونم لازمش تمرکز روی یک پلتفرم هستش.
ولی اگه بشه که خیلی خوبه و بتونین با کنسول 400-500 دلاری تنظیمات very high رو تجربه کنین.

رامین جان، خودت هم می دونی که اون بنچمارکی که گذاشتی برای نسخه Alpha هست!!!! تازه beta هم نیست. با عرضه شدن bf4 و انتشار پچ و درایور برای بازی قدرت کارت های PC مشخص میشه و تفاوت کارت ها تازه معلوم میشه. یعنی کارت 7950 از 580 ضعیف تره؟!
bf4 تا اونجایی که من می دونم لیدپلتفرمش PC هست.
حالا اینکه تفاوت نسخه کنسولی با پی سی چقدر هستش رو فعلا نمیشه نظر داد.(سازنده هم مطمئنا با وجود کنسول های نسل بعد نمی گه فلان پلتفرم برتر هستش.)
سخته بگیم که کنسول های نسل بعد بتونن fullhd+very high رو میانگین 30 فریم بدن. چون بازی مولتی پلتفرم هست و انحصاری نیست که بگیم سازنده تمام توانش روی یک پلتفرم می گذاره.مگر اینکه تیم dice طوری برنامه نویسی کنه از تمام معماریGCN بطور بهینه استفاده کنن که اونم لازمش تمرکز روی یک پلتفرم هستش.
ولی اگه بشه که خیلی خوبه و بتونین با کنسول 400-500 دلاری تنظیمات very high رو تجربه کنین.

اينكه در نسخه هاي بعد از الفا بهينه تر ميشه اصلا شكي نيست اما تا اون موقع هم نميشه اظهار نظر كرد اما حتما بهتر ميشه. اين بازي و كلا همه بازي هاي frosbite 3 و 90% بازي هاي نسل بعد با GCN بهينه ميشن چون پايه معماري كنسول هاي نسل بعدي و ماركتينگ قوي AMD Gaming evolved هست.

كنسول فرقش همين هست ديگه مياد بالاترين جزئيات رو با simplization و جديدترين تكنيك ها ادغام ميكنه تصاويري بهت ميده كه معادل spec هاي بسيار بالاي PC هست - يادمه fall out اون زمان نسخه ps3 اشو با GTX280 اي gamespot قياس ميكرد كه بارها از 7800 به كار رفته در PS3 قويتر بود . مشخصا PC سرتر بود اما خوب هزينش در 3 نود بعد هم در نظر بايد بگيريم .

اينو خدمت رفقا عرض كنم كه كيفيتي كه من توي crysis 3 نسخه pc با veryhigh ديدم توي هيچ يك از نمايش هاي نسل بعدي سوني و مايكروسافت نديدم حتي BF4 هم با اون افكت هاي فضايي Crysis 3 فاصله داره و مونده به چيزي كه در بهترين حالت cry engine 3 مياد بيرون برسه اينو من تجربه كردم عرض ميكنم

الان نود 28nm هستيم براي اينكه توان واقعا بالاتر PC رو از كنسول ها حس كنيم و تفاوت مشهودشون رو بايد حداقل تا نود 20nm و ماكسول و volcanic island صبر كنيم براي نرمالايز شدن قيمت ها (براي يك gpu معقول قابل رقابت ) تا نود 14nm و volta و pirate island كه خيلي مونده حداقل 2016-2017

با وجود نقطه ضعف هایی که الانم هست ولی کلا AMD نسبت به سال 2009 و سری 5000 خیلی بهتر شده و خصوصا الان دیگه در اکثر بازی های جدید پی سی لوگو AMD رو شما می بینی.سازنده GPU دو کنسول هم که هست و اینکه به طور رسمی هم اعلام شده شریک سخت افزاری Dice همین amd هستش.
اما تفاوت نسخه کنسولی و پی سی بازی bf4 حتما بسیار ناچیز خواهد بود بخاطر امدن نسل جدید کنسول ها و اینکه گیمر های کنسول باز خیلی ذوق و شوق دارن اون نمایش های بزرگی رو که در نسخه PC بتل 3 و 4 دیدن، روی کنسول هم تجربه کنن.

راستي اميرمحمود عزيز 60fps براي كنسول هاي نسل بعدي تاييد شدست و ابروي ما PC gamer ها در خطره :d

آخرین ویرایش:
خدا وكيلي ديگه يك عده شورشو در آوردن.آخه آزاد كردن يك اچيومنت چه ربطي به شارلاتان بازي و مشتري مداري داره.اينها اومدن براي اينكه مشخص بشه كي از XBOX360 مستقيما به XBOXONE كوچ ميكنه يك اچيومنت گذاشتن كه اصلا هم مشكلي نداره.يك عده طوري حرف ميزنن كه مثل اينكه يك محدوديتي گذاشته در قبال عدم خريد كنسول جديد.

مشكل ايراني جماعت اينه كه بدون تفكر فقط دوست داره همون چيزي رو بگه كه اطرافيان هم ميگن.

مايكروسافت دو تا سياست اشتباه در قبال كنسول خود در پيش گرفته بود كه با توجه به حركت رقيب و بازخورد عمومي اون ها رو هم لغو كرد.

من نمي دونم مشكل مايكرو اين نسل چيه كه يك عده دست از سرش بر نميدارن.جالبه اكثرا هم تا ديروز طرفدار دو آتيشه اين شركت بودن.نسل قبل هم كنسول مايكرو ضعيف تر از كنسول سوني بود.

تنها تفاوتي كه ايجاد شده اينه كه اينبار كنسول مايكرو گرون تره كه دليل اون هم وجود كينكت همراه كنسوله كه قطعا ارزش اون بالاتر از 100 دلار هستش.

حالا باز صبر كنيد كنسول عرضه بشه چون تا اون زمان معلوم نيست چه چيزهايي تغيير بكنه.پس فردا مايكرو بياد بگه كينكت رو حذف كرديم و كنسول رو بدون كينكت 350 دلار ميفروشيم قضيه 180 درجه تغيير ميكنه و اون موقع قيافه خيلي ها ديدني ميشه.

خلاصه حرفم اينه كه بايد صبر كرد و بعد از يك يا دوسال در مورد كنسول ها نظر داد.
کاری به سیاست های الان مایکروسافت و این اچیومنت ندارم ولی کینکت قبلی که یکی از بزرگترین دزدی ها بود،این همه پولش رو دادم آخر هم به جز 3 یا 4 تا بازی بقیه بازی هاش حتی ارزش نگاه کردن رو هم نداشت
اکثر کسانی که کینکت قبلی رو خریدن به امید چیزی در حد پروژه میلو بودن ولی چیزی که گیرش اومد ورژن ضعیف تر بازی های wii بود،حالا باید به اجبار 100 دلار بیشتر به خاطر چیزی که میدونم 100 سال دیگه هم استفاده نمی کنم پول بدم

اينكه در نسخه هاي بعد از الفا بهينه تر ميشه اصلا شكي نيست اما تا اون موقع هم نميشه اظهار نظر كرد اما حتما بهتر ميشه. اين بازي و كلا همه بازي هاي frosbite 3 و 90% بازي هاي نسل بعد با GCN بهينه ميشن چون پايه معماري كنسول هاي نسل بعدي و ماركتينگ قوي AMD Gaming evolved هست.

كنسول فرقش همين هست ديگه مياد بالاترين جزئيات رو با simplization و جديدترين تكنيك ها ادغام ميكنه تصاويري بهت ميده كه معادل spec هاي بسيار بالاي PC هست - يادمه fall out اون زمان نسخه ps3 اشو با GTX280 اي gamespot قياس ميكرد كه بارها از 7800 به كار رفته در PS3 قويتر بود . مشخصا PC خيلي خيلي سرتر بود اما خوب هزينش در 3 نود بعد هم در نظر بايد بگيريم .

الان نود 28nm هستيم براي اينكه توان واقعا بالاتر PC رو از كنسول ها حس كنيم و تفاوت مشهودشون رو بايد حداقل تا نود 20nm و ماكسول و volcanic island صبر كنيم براي نرمالايز شدن قيمت ها (براي يك gpu معقول قابل رقابت ) تا نود 14nm و volta و pirate island كه خيلي مونده حداقل 2016

با وجود نقطه ضعف هایی که الانم هست ولی کلا AMD نسبت به سال 2009 و سری 5000 خیلی بهتر شده و خصوصا الان دیگه در اکثر بازی های جدید پی سی لوگو AMD رو شما می بینی.سازنده GPU دو کنسول هم که هست و اینکه به طور رسمی هم اعلام شده شریک سخت افزاری Dice همین amd هستش.
اما تفاوت نسخه کنسولی و پی سی بازی bf4 حتما بسیار ناچیز خواهد بود بخاطر امدن نسل جدید کنسول ها و اینکه گیمر های کنسول باز خیلی ذوق و شوق دارن اون نمایش های بزرگی رو که در نسخه PC بتل 3 و 4 دیدن، روی کنسول هم تجربه کنن.

راستي اميرمحمود عزيز 60fps براي كنسول هاي نسل بعدي تاييد شدست و ابروي ما PC gamer ها در خطره

خب 60 فریم ، fullhd و تنظیمات very high پی سی !!!
حالا باید بازی عرضه بشه. نمیشه فعلا نظر قطعی داد.

آخرین ویرایش:
آقا من یه سونی فنم ولی توروخدا نزنین .. این مایکروسافت خیلی روانشناسیش عالیه .. الان من برا این یه دونه اچیومنت بدجوری دچار خارش شدم .. فکر اینکه اگه الان این اچیومنت رو نگیرم دیگه بعدا پشیمونی فایده نداره عذابم میده .. هر چند نمیتونم بگیرم :d

به زودی =>
۱۰ دلار میگیرم ۱۰ تا Achievement میدم
۲۰ دلار میگیرم ۳۰ تا Achievement میدم
۳۰ دلار میگیرم ۵۰ تا Achievement میدم
۵۰ دلار میگیرم ۱۰۰ تا Achievement میدم
شما اصلا پول بده من کل Achievementها رو میدم ... :))

کاری به این بحث های همیشگتون ندارم ولی خداییش خبر خیلی خنده داریه، Epic LOL =)) =)) =))

تشکر کردن از وفاداری هوادار یه چیز طبیعیه و خیلی از بازی ها هم اینکار رو انجام دادن (اچیومنت Long Service Medal سری Mass Effect) ولی نحوه اجرا مایکرو واقعا خنده آوره =))

آخرین ویرایش:
خدا وكيلي ديگه يك عده شورشو در آوردن.آخه آزاد كردن يك اچيومنت چه ربطي به شارلاتان بازي و مشتري مداري داره.اينها اومدن براي اينكه مشخص بشه كي از XBOX360 مستقيما به XBOXONE كوچ ميكنه يك اچيومنت گذاشتن كه اصلا هم مشكلي نداره.يك عده طوري حرف ميزنن كه مثل اينكه يك محدوديتي گذاشته در قبال عدم خريد كنسول جديد.

مشكل ايراني جماعت اينه كه بدون تفكر فقط دوست داره همون چيزي رو بگه كه اطرافيان هم ميگن.

مايكروسافت دو تا سياست اشتباه در قبال كنسول خود در پيش گرفته بود كه با توجه به حركت رقيب و بازخورد عمومي اون ها رو هم لغو كرد.

من نمي دونم مشكل مايكرو اين نسل چيه كه يك عده دست از سرش بر نميدارن.جالبه اكثرا هم تا ديروز طرفدار دو آتيشه اين شركت بودن.نسل قبل هم كنسول مايكرو ضعيف تر از كنسول سوني بود.

تنها تفاوتي كه ايجاد شده اينه كه اينبار كنسول مايكرو گرون تره كه دليل اون هم وجود كينكت همراه كنسوله كه قطعا ارزش اون بالاتر از 100 دلار هستش.

حالا باز صبر كنيد كنسول عرضه بشه چون تا اون زمان معلوم نيست چه چيزهايي تغيير بكنه.پس فردا مايكرو بياد بگه كينكت رو حذف كرديم و كنسول رو بدون كينكت 350 دلار ميفروشيم قضيه 180 درجه تغيير ميكنه و اون موقع قيافه خيلي ها ديدني ميشه.

خلاصه حرفم اينه كه بايد صبر كرد و بعد از يك يا دوسال در مورد كنسول ها نظر داد.

پستت مثل نسیم خنکی بود که تو این جهنم(ps فنها) به ما وزید!!

این سونی فن ها آنچنان با هیجان و اشتیاق افتادن به جون مایکروسافت و کنسولش که جای بسی تامل داره!!

کاش این همه وقت و انرژی رو جایه دیگه میذاشتین !!

پستت مثل نسیم خنکی بود که تو این جهنم(ps فنها) به ما وزید!!

این سونی فن ها آنچنان با هیجان و اشتیاق افتادن به جون مایکروسافت و کنسولش که جای بسی تامل داره!!

کاش این همه وقت و انرژی رو جایه دیگه میذاشتین !!

به خودم قول داده بودم وارد این بحث ها نشم هیچوقت ولی بعضی مواقع واقعا نمیشه
دوست عزیز اینجا هر کسی مخالف دلیل بر این نیست که سونی فن باشه !
نه SONY مال پدرمون و نه Microsoft دشمن خونی ما ... ! به نظر من خیلی پشتیبانی های قشنگی میشه انجام داد از کسانی که برای اولین بار این کنسول رو تهیه میکنن ولی اینکه شما بیا پیش خرید کن تا یه Achievement داشته باشی واقعا به نظرم خنده داره. البته این نظر منه و اگه SONY هم این کارو میکرد قطعا همین نظر رو میدادم و تو اصل موضوع هرگز تفاوتی ایجاد نمیکرد !

من هنوز نمی دونم یه اچیومنت دقیقا چه ضرر/زیان/آزار/مشکل و ... میتونه به خریدار وارد کنه؟ :دی واقعا یه سری کامنت ها رو آدم میخونه دچار حیرت همراه با شگفتی میشه :دی کسی بتونه مشکل این اچیومنت رو به من بگه خیلی خوب میشه :دی

من هنوز نمی دونم یه اچیومنت دقیقا چه ضرر/زیان/آزار/مشکل و ... میتونه به خریدار وارد کنه؟ :دی واقعا یه سری کامنت ها رو آدم میخونه دچار حیرت همراه با شگفتی میشه :دی کسی بتونه مشکل این اچیومنت رو به من بگه خیلی خوب میشه :دی

ممد مسئله نحوه اجرای اینکاره :دی قبلا هم گفتم بازی های دیگه هم بودن که اینکار رو انجام دادن ولی مایکرو داره به بدترین شکل ممکن اینکار رو میکنه.

اول از همه اینکه این رو گذاشته فقط برای کسایی که Pre-Order میکنند در صورتی که میتونست این اچیومنت رو به تمام کسایی بده که ID X360 خودشون رو توی X1 ثبت میکنند و در واقع از وفاداریشون قدردانی کنه. الان انگار دارن برای اون 500 دلار اچیومنت میدن در صورتی که مطمئنا قصدشون این نبوده.

دومین مسئله این متن مسخره اییه که نوشتن =)) حتی اگه سونی هم همچین چیزی مینوشت من باز LOL میفرستادم =)) باو یه Thank You کفایت میکرد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or