با پیش خرید Xbox One یک Achievement آزاد کنید!

Pythonistas

کاربر سایت

xbox_one_hardware.jpg

با پیش خرید کنسول Xbox One یک اچیومنت با عبارت "the most powerful console ever made" آزاد خواهد شد.

هر یک از دارندگان کنسول Xbox 360 اگر Xbox One را از طریق کنسول خود پیش خرید کنند، یک اچیومنت منحصر به فردی برای آن ها باز می شود. Achievement با ارزش 0 گیم اسکور که " این اطمینان را به خریدار می دهد، شما قدرتمندترین کنسول که تا به حال ساخته شده است را در روز اول به شما تحویل داده می شود" و با افتخار در تاریخ Xbox آن ها باقی خواهد ماند.
پلیرها می توانند کنسول Xbox One را در Microsoft Store از طریق داشبورد Xbox 360 پیش خرید کنند و این اچیومنت را آزاد نمایند، دستاورد انحصاری دیگری که از پیش خرید کنسول Xbox One نصیب گیمرها می شود، در Xbox One Day One Edition گنجانده شده است.

http://www.videogamer.com/news/pre-order_xbox_one_to_unlock_a_0g_achievement.html

آخرین ویرایش:
سو استفاده به هر نحو برای فروش کنسول. ابهت اچیومنت رو چرا گند میزنی توش آخه. این مسخره بازی ها چیه نمیفهمم بخدا. رسما قاطی کردده نمیدونه داره چیکار میکنه. هی از این شاخه به این به اون شاخه میپره.

خارج از بحث فن بازی و این حرفا خداییش این چه سیاست گذاری مذخرفیه که ماکروسافت پیدا کرده این نسل!؟:-/
از همون اول گاف داده تا الانم داره ادامش میده!گفتیم اون بحث آنلاین شدن روزانه و بازیای دست دوم کنسل شده اینا سر عقل اومدن بعد بحث کذایی یه هدست اومد وسط و الانم مسخره ترین چیزی که میشد اتفاق بیفته افتاد!خرید کنسول و دادن اچیومنت!تبلیغم میکنه براش!
اینا فکر کنم از وقتی ویندوز 8 هاشون فروش نرفت چت کردن دسته جمی:d

بله کسایی که خودشون اچیومنت رو وارد بازیا کردن نمیدونن چیه,شما از این جهالت درشون بیارین.

کنسول ضعبفه و اشغال,خودمون میدونیم دیگه لازم نیست توی هر تاپیک مربوط به ایکس باکس یادوری کنین

حالا شما از کنسول xbox One ناراحتی که ضعیف چرا سر من خالی می کنی.شما میشه بگید به من این achievment که شما دست تو جیب مبارک می کنی و پول را میدی به ماکروسافت کنسول را می خری چه ارزشی داره؟حالا همین نظرت را راجع به مثلا Metal Gear Rising بابت گرفتن تمام Achiev هاش بگو؟هر وقت فرق این دوتا را فهمیدی،متوجه میشی منظور من چی بوده.من نه کنسول xbox را گفتم بی خوده یا هیچ کنسول دیگری را.گفتم این حرکت کاملا مسخره است.
راستی من خیلی دوست دارم که از این جهالت درشون بیارم اما متاسفانه ماکرو مثل همیشه اصلا به حرف Gamer ها گوش نمیده.

حالا MS یه کاری کرده دیگه انقدر شلوغ بازی نداره ! :d
والا من که تاحالا ندیدم کسی واسه یه اچیومنت از خرید چیزی پشیمون بشه یا به خرید اون ترقیب بشه !! !
اینم یه حالات Pre Order Bonus هست که بعدا هرکی اچیو های شما رو چک کرد بدونه که کنسول رو پیش خرید کردین ! یه چیزی مثل COD Elite Founder که هرکی Elite رو پیش خرید میکرد یه Playercard مخصوص جایزه میگرفت !
فک نکنم این اچیو نظر کسی رو واسه پیش خرید کردن یا نکردن تغییر داده باشه :d

خدا وكيلي ديگه يك عده شورشو در آوردن.آخه آزاد كردن يك اچيومنت چه ربطي به شارلاتان بازي و مشتري مداري داره.اينها اومدن براي اينكه مشخص بشه كي از XBOX360 مستقيما به XBOXONE كوچ ميكنه يك اچيومنت گذاشتن كه اصلا هم مشكلي نداره.يك عده طوري حرف ميزنن كه مثل اينكه يك محدوديتي گذاشته در قبال عدم خريد كنسول جديد.

مشكل ايراني جماعت اينه كه بدون تفكر فقط دوست داره همون چيزي رو بگه كه اطرافيان هم ميگن.

مايكروسافت دو تا سياست اشتباه در قبال كنسول خود در پيش گرفته بود كه با توجه به حركت رقيب و بازخورد عمومي اون ها رو هم لغو كرد.

من نمي دونم مشكل مايكرو اين نسل چيه كه يك عده دست از سرش بر نميدارن.جالبه اكثرا هم تا ديروز طرفدار دو آتيشه اين شركت بودن.نسل قبل هم كنسول مايكرو ضعيف تر از كنسول سوني بود.

تنها تفاوتي كه ايجاد شده اينه كه اينبار كنسول مايكرو گرون تره كه دليل اون هم وجود كينكت همراه كنسوله كه قطعا ارزش اون بالاتر از 100 دلار هستش.

حالا باز صبر كنيد كنسول عرضه بشه چون تا اون زمان معلوم نيست چه چيزهايي تغيير بكنه.پس فردا مايكرو بياد بگه كينكت رو حذف كرديم و كنسول رو بدون كينكت 350 دلار ميفروشيم قضيه 180 درجه تغيير ميكنه و اون موقع قيافه خيلي ها ديدني ميشه.

خلاصه حرفم اينه كه بايد صبر كرد و بعد از يك يا دوسال در مورد كنسول ها نظر داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or