SEIKO-XXX
کاربر سایت
اين فري گيت افزونه فاير فاكس هم داره!
رضا من هم یه جا دیده بودم فک کنم داشته باشه.
اين فري گيت افزونه فاير فاكس هم داره!
رضا من هم یه جا دیده بودم فک کنم داشته باشه.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=524668&postcount=296
دوستان یه کمکی به من بکنید. من یه مشکلی پیدا کردم که البته نمیدون منشائش چیه. خودشم فقط با همین سایت خودمون مشکل دارم. وقتی یه صفحه باز میکنی فایلی با نام state.aspx دانلود میشه. حالا من یه بار اومدم اون تیکه اینکه دوباره از من این سوال رو نپرس رو زدم حالا هر دفعه که صفحه باز میکنم این فایل اتوماتیک دانلود میشه رو دسکتاپ. مثلا بعد از مدتی که میرم تو دستکتاپ با این صحنه مواجه میشم
View attachment 5905
می خواستم تو فایر فاکس راهی هست که بشه این دانلود رو ignore کرد؟؟ دیگه داون نشه.
دوستان یه کمکی به من بکنید. من یه مشکلی پیدا کردم که البته نمیدون منشائش چیه. خودشم فقط با همین سایت خودمون مشکل دارم. وقتی یه صفحه باز میکنی فایلی با نام state.aspx دانلود میشه. حالا من یه بار اومدم اون تیکه اینکه دوباره از من این سوال رو نپرس رو زدم حالا هر دفعه که صفحه باز میکنم این فایل اتوماتیک دانلود میشه رو دسکتاپ. مثلا بعد از مدتی که میرم تو دستکتاپ با این صحنه مواجه میشم
View attachment 5905
می خواستم تو فایر فاکس راهی هست که بشه این دانلود رو ignore کرد؟؟ دیگه داون نشه.
سلام
طبق معمول: چند وقتی بود که سایت اصولا بالا نمیومد ! به گفته ی دوستان عمل و fire fox نصب کردم.... الان همه چی خوبه فقط : چرا اینجا هر کاری میکنم قالب سایت عوض نمیشه؟؟؟ یعنی میشه ولی فقط برای همون دوباره میره سر جای اولش .
امیدوارم که این سوالو در تاپیک مناسبی پرسیده باشم....
برو اینجا واسه اکستنشن های دیگه:سلام دوستان.من تازه با firefox آشنا شدم.از یکی شنیدم که 1 بخشی به اسم add on داره که سرگرم کننده هست.روی اون قسمت هم رفتم و یه سری چیز ها هم دانلود کردم و نسب شد خودش بو طور اتومات از توی قسمت get add on.میشه منو بیشتر راهنمایی کنین؟ ممنون میشم