با فایرفاکس محدودیتها رو از بین ببرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من یه مشکل دارم من Fire Fox 3 رو نصب کردم همون موقع که نصب کردن بعد از Finish صفحش باز شد درست بود بعد که وصل شدم می زنم یه کادری باز می شه نمی دونم چی می گه هر چی پاک می کنم دوباره نصب می کنم همین میاد نسخه پایین تر نصب کردم درست بود ولی باز اینم پاک کردم 3 رو ریختم بازم همون کادر میاد :

http://i35.tinypic.com/9anxhh.jpg

تو این سایت هم یه چیزی در این مورد نوشته :

http://i.nconspicuo.us/2008/07/11/f...h-reporter-firefox-had-a-problem-and-crashed/

ممنون می شم کسی می دونه راهنمایی کنه

دیدم تاپیک در مورد Fir Fox 3 اینجا سوال کردم

شما برو تو منوی استارت و تو گزینه Run تایپ کن: firefox -P بعد یک پروفایل جدید بساز،‌ احتمالا درست میشه

درود
آقا من این ورژن آخر فایرفاکس رو نصب کردم ولی با IDM 5.08 که برنامه دانلود هست کار نمیکنه یعنی موقعی که روی لینک دانلود کلیک میکنم برنامه خود فایر فاکس بالا میاد و خودم باید لینک رو کپی کنم و بهد دانلودش کنم اگه می تونید کمک کنید لطفا بگید
مرسی

درود
آقا من این ورژن آخر فایرفاکس رو نصب کردم ولی با IDM 5.08 که برنامه دانلود هست کار نمیکنه یعنی موقعی که روی لینک دانلود کلیک میکنم برنامه خود فایر فاکس بالا میاد و خودم باید لینک رو کپی کنم و بهد دانلودش کنم اگه می تونید کمک کنید لطفا بگید
مرسی
idm رو از اول نصب کن مطمئنا درست میشه من خودم اخرین ورژن idm رو با firefox 3.0.3 دارم استفاده میکنم!

ممنون از راهنماییت
این IDM که تو داری همونه که تو سایت خود IDM هست ؟آخه اون نسخه 30 روزشه
اگه اون نیست لینکش رو بزار ممنون:love:

افزونه پی اچ پروکسی نتونستم دانلود کنم می نویسه The connection has timed out
The server at addons.mozilla.org is taking too long to respond
مشکل از کجاست؟؟؟

من وقتی میریزم یه سایت ف.ی.ل.ت.ر که باز میکنم بعد دفعه های بعد همش این سایت رو باز میکنه مشکل چیه !؟

شما هر چی برنامه مثل Ux و سایت ف ی ل تر شکن دارید بذارید کنار فقط Free gateدانلود کنید
حجمش 700 _800 کیلوبایت و برای IE هست
اینو برای کسانی گفتم که نتونستن از این برنامه فایرفاکس استفاده کنند
هر چند فکر کنم بیشتر بچه ها Free gate بشناسن.......

شما هر چی برنامه مثل Ux و سایت ف ی ل تر شکن دارید بذارید کنار فقط Free gateدانلود کنید
حجمش 700 _800 کیلوبایت و برای IE هست
اینو برای کسانی گفتم که نتونستن از این برنامه فایرفاکس استفاده کنند
هر چند فکر کنم بیشتر بچه ها Free gate بشناسن.......

بله من هم اینو توصیه میکنم.
انگار ورژن جدیدش هم اومده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or