kinect روی همه x360 ها جواب میدهکینکتو من که میخرم ولی ترو خدا یکی به من بگه که کینکت رو دستگاههای ارکیدم جواب میده که پورتشو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کینکتو من که میخرم ولی ترو خدا یکی به من بگه که کینکت رو دستگاههای ارکیدم جواب میده که پورتشو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم تو با 180 پوند وزن چه جوری میخوای با Kinect بازی کنی ؟! اصلا با چه رویی چه بازیی میخوای انجام بدی ؟ بابا اعتماد به نفس هم حدی داره، پنکه بازی هم همینطورخیلی خوشحالم که شب کنفرانس مایکرو قیمت کینکت رو اعلام نکرد قیمت move خیلی خوب و ارزونه و مطمئنا مایکرو واسه رقابت باهاش قیمت رو میاره پایین که سودش مستقیما به ما میرسه....
من حتما میگیرمش! واسه fun عالیه...
من نمیدونم تو با 180 پوند وزن چه جوری میخوای با Kinect بازی کنی ؟! اصلا با چه رویی چه بازیی میخوای انجام بدی ؟ بابا اعتماد به نفس هم حدی داره، پنکه بازی هم همینطور
من جدی میخواستم از این 360 جدیدا بخرم ولی این 3DS لامصب دلمو برد Limited Edition ِ این نامرد GT5 هم هست ! حرکت سونی هم هست امین چیکار کنم ؟ یه بلاگ بزنم ننه من غریبم بازی در بایرم دو سوت پول یه 360 با Kinect جور شه ؟
پدارم اخه تو فکر مردم ُ نمی کنی ؟ این با این همه وزن مثلا چه جوری میخواد Lets Dance ُ بازی کنه ؟حالا وزنش قرار هست چه تاثیر منفی بذاره؟
اتفاقا برای تحرک خیلی خوبه...
برای افرادی که ورزش نمی کنن،خودش یه نوع ورزشه...
---
من Kinect رو می خرم،هم به دلایل بالا،هم به این دلیل که برخلاف نظرات بعضی ها به نظرم انجام بازی ها لذت بخش تر میشه و مطمئنا بازی های زیادی هم براش خواهد اومد.
! همون طور که تو بازی میکنی نه اینکه خیلی مانکن تشریف داری تو!!من نمیدونم تو با 180 پوند وزن چه جوری میخوای با Kinect بازی کنی ؟! اصلا با چه رویی چه بازیی میخوای انجام بدی ؟ :biggrin1: بابا اعتماد به نفس هم حدی داره، پنکه بازی هم همینطور :biggrin1:
من جدی میخواستم از این 360 جدیدا بخرم ولی این 3DS لامصب دلمو برد Limited Edition ِ این نامرد GT5 هم هست ! حرکت سونی هم هست :biggrin1: امین چیکار کنم ؟ یه بلاگ بزنم ننه من غریبم بازی در بایرم دو سوت پول یه 360 با Kinect جور شه ؟ :biggrin1:
امین باید قول بعدی بعدا با هم تو لایو dance central بازی کنیم:biggrin1: