این منطق قشنگو تا حالا هر جا رفتم گفتم پایرسی بده شنیدم. نمیدونم هدف چیه.. ولی این منطق قشنگو برعکس هم میشه استفاده کرد. کسایی که تا جایی که دستشون میرسه دزدی میکنند، پس اگه یه وقت یه کاره ای بشن تو مملکت تا دستشون میرسه بخور بخور میکنن دیگه؟ بعد لابد میان توی فروم ها از خودشون دفاع هم میکنن و خودشونو توجیه هم میکنن که زندگی خرج داشت و بهترین ها رو برای زن و بچمون میخواستیم و ...دوستانی که مخالف پایرت بازی کردن هستن:
1-ایا نرم افزار های معمولی مثل ویندوز و افیس و فوتوشاپ و idm و صدها نرم افزار دیگه رو هم ارجینال میخرن دیگه؟ نرم افزار های مهندسی مثل اتوکد یا کتیا و یا نرم افزار هایی مثل 3ds max یا مایا رو چطور ؟
2-تمام موسیقی هاتون رو از i-tunes و استور های مشابه تهیه میکنین ؟
3- ایا اشتراک شبکه های hbo و amc و .... برای تماشای سریال ها دارید ؟ احیانا از سایت های دانلود فیلم استفاده که نمیکنید ؟
اگه کسی واقعا همه این موارد رو رعایت میکنه باید بهش افرین گفت که البته به نظر من از هر 10 هزار گیمر ایرانی شاید 1 نفر باشه
چون خیلی ها رو دیدم به علت این که نتونستن پایرت گیم بازی کنن (( کسانی که از دومین سال ورود x360 تا سال 2012 پایرت زدن به رگ )) این نسل تریپ ارجینال برداشتن غافل از اینکه ده ها هزار دلار نرم افزار کرکی رو ریخته تو لپ تاپ
به هر حال
۱. من همه ی برنامه هایی که روزانه استفاده میکنم نرم افزار ازاد هستش. همشون. اصلا از ویندوز استفاده نمیکنم. یکی از مهمترین دلایلی که Xbox خریدم این بود که ویندوز نداشتم که روش بازی کنم. خودمم تو حوزه نرم افزار کار میکنم کارم با Gnu/Linux هست.
ولی یادمه اون موقع که idm یه نمایندگی تو ایران گرفت که لایسنس بفروشه خیلی حال کردم. همون موقع یه لایسنس خریدم 29 هزار تومن که هنوز ایمیلشو دارم. الان روی لپتاپ پدرم نصبه
۲. کلا خیلی اهنگ گوش نمیدم ولی اون یکی دو تایی که گوش میدم و دادم رو پایرت کردم و جوابی ندارم در بارش بدم
۳. با این که همه فیلم ها و سریال هایی که تاجالا دیدم با پایرسی بوده ولی حداقلش اینه که از سایتای درپیت ایرانی استفاده نکردم یا از بیرون نخریدم که مایه درامد زایی کسی بشم که خودش اون فیلم یا سریال رو نساخته.
از وقتی هم که Xbox گرفتم به طور جدی راجع به خریدن و کرایه کردن فیلم و سریال فکر کردم ولی متاسفانه به خاطر وضعیت اینترنت که نمیشه به راحتی stream کرد هنوز موفق نشدم. ولی چیزی که توی استور میبینم قیمت 3 تا 4 دلار برای کرایه 24 ساعته فیلم معقول به نظر میرسه.
به هر حال مقدار دزدی که من میکنم خیلی کمتر از کسیه که فیلم و بازی رو به صورت گیگی 100 تومن روی هارد میخره و بازار سودجو هایی که رسما دارن از دست رنج دیگران پول در میارن رو گرم میکنن هست. کاری به حلال و حرامشم ندارم.
حالا من اینارو گفتم چه تاثیری داشت به غیر از اینکه یه عده بیان تو این فروم به من بخندن؟
آخرین ویرایش: