اتفاقا یارو هیچ کاری نمیتونه بکنهبه نظره من بیخیال شی بهتره آخه اون بیچاره هام دارن کاسبی می کنن دیگه هرچند این کلکا که دائمی نیستن بالاخره می فهمن

:laughing:دوست عزیز سرور که احمق نیست میفهمه تو 2 ساعته رفتی پست سیستم ولی سیستمت login نشده
شک میکنه بعد میاد یه حال اساسی به تو میده :laughing:

بعدیش
بعد از رمز تون اینو بزنین :
البته با شیفت :663logoff3
همین
این ماله اینکه وقتی میری تو گیم پورت دیگه پولت کم نمیشه
پ ن:بهترینش همون نوع قبلی هست
یا علی
^^#LOGOFF#
^#LOGME#:ID:Password^^#LOGOFF#:computername^
گفتم که خلیل جوناین اینقدر تابلو هستش که نگوCode:^^#LOGOFF#
وقتی وارد میشی توی سرور و Gameport نمیزنه که فلان سیستم به فلان کاربری انلاین شده
بعد طرف کافیه ببینه فلان سیستم مشتی نشته داره بازی میکنه ولی توی گیم پورت روشن نشده
قطعاً شک میکنه :cheesygri
ولی این شیوه یادم رفت نگاه کنم روی سرور Gameport چه پیغامی برای اون سیستم میادCode:^#LOGME#:ID:Password^^#LOGOFF#:computername^
ولی هر چی که هست باید تابلو باشه، اگر شد شب میرم تست میکنم پشت سرور gameport
چی نشون میده.
مرسی دوست عزیزیکی از سوتی های GAMEPORT اینه که PASS ادمین رو به صورت کد نشده در رجیستری قرار میده. و اصولا REGEDIT H از طریق HELP ویندوز قابل دسترسیه. و کافیه شما به help ویندوز دسترسی پیدا کنی تا بتونی regedit رو باز کنی ( با کلید ویندوز + U و یا از طریق تنظیمات موس که گاهی داخل لیست بازیها قرار میدهند) و با رفتن به ادرس:
LOCAL_MOCHINE\SOFTWARES\GAMEPORT و جستجوی کلیدها شاهد پسورد ادمین باشید که بعدشم میتونید راحت سیستم رو باز کنید و چون معمولا در گیم نت ها سیستم ها با هم ورکگروپ هستند و همه ADMINISTRATOR شما خیلی زیبا دخل هر کی از جمله سرور رو از محیط ویندوز میتونید بیارید!! فکر کنم کافی باشه. :cheesygri