باکس آرت MGS: Rising در Live ظاهر شد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
امروز صبح باکس آرت بازی Metal Gear Solid: Rising در قسمت اطلاعات این بازی در Live ظاهر شد!

در این باکس آرت، Raiden پشت به تصویر ایستاده و برعکس باکس MGS های قبلی که در آنها عبارت Tactical Espionage Action بود، در این باکس آرت عبارت Lightning Bolt Action قرار دارد که مسلما به اکشن شدن بازی اشاره می کند.

MGSR-Box-Art-Xboxcom.jpg

با در نظر گرفتن زمان قرار گرفتن این باکس آرت، احتمالا این بازی نیز در E3 حضور خواهد داشت.

جالبه از روی باکس شات بازی میفهمن خوب بوده!بد بوده!بو نمیده! و ...
بی خیال بااا از این به بعد متال گیر همینه:دی میخواید بخواید نمیخواید هم بخواید:دی
ولی دوستان یجوری میگید که انگاری از بیخ و بن قطع شده. همون طور که MP3 داره ساخته میشه،اینم داره ساخته میشه،منتها اینا از همون اول تکلیفشون روشن بوده و شخص Snake نیستش تو بازی.

اواخر mgs2 پس چیکار میکردین؟اون فاینال باس پس چی بود؟

بله تو نسخه 4 هم با ومپ بدون مخفی کاری میجنگیدیم اما کلیت بازی مخفی کاری بوده همیشه!
در کل من این بزایو به هر حال میخرم اما به چشم یه بازی از یک سری دیگه بهش نگاه میکنم!

من نظر خاصی ندارم .. فقط می خواستم امضام حتما اینجا باشه :biggrin1:

حالا اینا رو ولش کنید، بگذارید به موضوع اصلی تاپیک بپردازیم:دی

الان چرا تو سایت Xbox.com (تو قسمت بازی) این باکس آرت برداشته شده؟:دی (اتفاقی دیدم!)
که چی بشه؟:دی

الان چرا تو سایت Xbox.com (تو قسمت بازی) این باکس آرت برداشته شده؟:دی (اتفاقی دیدم!)
که چی بشه؟
باب ، قضيه Geow 3 هستش !

که چی بشه؟:دی
شاید می خوان همه رو تو E3 با همین Box شگفت زده(معادل واژه بیگانه سورپرایز:biggrin1:) کنند. شاید هم Fake بوده و می خوان عوضش کنند. آخرین احتمال هم اینه که می خواستن بازخورد نظرات سایت های مختلف از جمله بازیسنتر رو بدونند:biggrin1:

واقعا نمیدونستم انقدر اینجا ما نوادگان نوسترداموس داریم ! از روی یه عکس میگن " نچ این بازی نیست " !
اگه بازی انحصاری بود الان اینجا همه میگفتن " نه این یه بازی تحول گرا توی سری MGS هست و خواسته ... "
من به کل ناامید شدم اسم بازی:
lost planet 3

یک نفر از دوستان ممکنه بیاد به من ثابت کنه ربط Lost Planet به یه باکس شات و یه بازی که هیچی ازش در نیومده چیه ممنون میشم :smile: .

سلام!
من یه سوال برام پیش اومده، مگه شخصیت اصلی MGS 2 (که بالاترین امتیاز را در سری MGS داره) Raiden نبود؟!

وقتی در MGS3 گفتن کوجیما نمیسازه و این تیم جدید میسازه بعدش یه گندی زدن بعد گفتن کوجیمال خودش داره بازی رو میسازه دیگه از اون موقع من روی این قضیه که MGS رو کوجیما نسازه امکان داره خراب بشه
علی جون تو خودت با چشمات اون گندی که زده بودن رو دیدی که بعدش کوجیما اومد درستش کرد؟؟ باو کوجیما رو نمیشناسین ؟ همیشه از این ادا ها در میاره. رو بازی نبوده بعد میان میگن گند زدیم بهش کوجیما دوست داریم کوجیما مثل سوپر قهرمانا میاد تو ساخت بازی دخالت میکنه بازی میشه ابر غول؟؟!!!
خداوکیلیش این چه باکس شاتیهههههههه؟این اسلحه های سوسولی چیه؟اصلا فاینال فانتزیه این...
من به کل ناامید شدم اسم بازی:
lost planet 3
چه جالب :smile: نتیجه گیری: فاینال فانتری سوسول بازی و بچه بازیه و کلا ناامید کننده است بازیش. فن های گرامی فاینال فانتزی جمع کنید چون این آقا تشخیص دادن سوسولی هست بازی.

پس ببند چون وقتی حداقل اینش مشخص که شخصیت اول بازی snake
پس شماره 3 هم بازی نیست چون شخصیت اولش بیگ باسه.

در کل وقعا من به قدرت تفکر و برداشت ها و آینده نگری های بعضی ها حسودیم میشه که از روی یه باکس شات اینهمه نظریه صادر میکنن. خدا کنه بزنه یه چیز خفن باشه اونموقع فکاتون دیدنی میشه.

در ضمن تا اینجا که من دارم میبینم توی عکس کوجیما هم هستش وباز دارن بازار گرمی میکنن. از دست این فن بوی های سونی خودشو قایم کرده و میگه نه آقااااا من دخالتی ندارم اصلا منو چه به MGS.

بیشتر شبیه این هست که یه چیز روبات مانندی رو با شمشیر نصف کرده و ستون فقرات طرف رو کشیده بیرون ! امیدوارم بازی سرنوشت بدی پیدا نکنه !!
جناب مدیر چه ذهن خلاقی دارین:biggrin1:...منم یه همچین چیزی به ذهنم رسید تو نگاه اول اما نمیتونستم به زبون بیارم!:cheesygri
خداییش خیلی خیلی خشکله...:love:کسی از بکس سایز گنده ترشو نداره set as background in desktop کنیمش ؟!
باز دوباره برخی دوستان چشم بسته غیب گفتن ؟ :mad: بابا بذار لااقل یه CG بدن بیرون بعد بگین بوی بد میده و بوی متال گیر نمی ده و ازین حرفا ....

بیشتر شبیه این هست که یه چیز روبات مانندی رو با شمشیر نصف کرده و ستون فقرات طرف رو کشیده بیرون ! امیدوارم بازی سرنوشت بدی پیدا نکنه !!
Source
:d

علی جون تو خودت با چشمات اون گندی که زده بودن رو دیدی که بعدش کوجیما اومد درستش کرد؟؟ باو کوجیما رو نمیشناسین ؟ همیشه از این ادا ها در میاره. رو بازی نبوده بعد میان میگن گند زدیم بهش کوجیما دوست داریم کوجیما مثل سوپر قهرمانا میاد تو ساخت بازی دخالت میکنه بازی میشه ابر غول؟؟!!!

فردین جان من که تو شرکت نیستم این ها رو اون موقع تو اینترنت و مجله ای که نروژ خوندم دیدم نوشته بود .;)

این هم که کوجیما همشه به صورت قهرمان خودش رو معرفی میکنه هیچ شکی نیست اما برای من هم قهرمان شده دیگه بعد این همه MGS های که ازش بازی کردم و طرفدار این بازی محصوب میشم همون جوری که طرفدار SC هستم دوست دارم بازی خوبی باشه .;)

اما من خودم همیشه دوست داشتم نقش گری فاکس رو در MGS 1 بازی کنم که هیچ وقت نشود جز یه پک بود که میشود فقط برای کشتن نیرو های دشمن و به خط پایان رسیدن بازی کرد .

برای همین این که Raiden این جوری بشه خیلی هم حال میکنم فقط از اون حدی که Raiden رو در MGS4 نشون دادن خارج نکنن یه آدم معمولی که بعد از این جوری شدن قوی شده نه این که فردا ببینیم مثل ... بازی لیزر بزنه .:biggrin1:

قابل قبول هستش .;) و یکم هم این جوری هستم.

وگرنه عشق است MGS . حالا میخواد مولتی باشه فقط MGS باشه ما حال کنیم .:love:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or