باکس آرت MGS: Rising در Live ظاهر شد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
امروز صبح باکس آرت بازی Metal Gear Solid: Rising در قسمت اطلاعات این بازی در Live ظاهر شد!

در این باکس آرت، Raiden پشت به تصویر ایستاده و برعکس باکس MGS های قبلی که در آنها عبارت Tactical Espionage Action بود، در این باکس آرت عبارت Lightning Bolt Action قرار دارد که مسلما به اکشن شدن بازی اشاره می کند.

MGSR-Box-Art-Xboxcom.jpg

با در نظر گرفتن زمان قرار گرفتن این باکس آرت، احتمالا این بازی نیز در E3 حضور خواهد داشت.

تو Neogaf یه نفر گفته، که تو پادکست Gameblog.fr شنیده یکی از خبرنگاران Rising رو در حال اجرا داخل استودیو Kojima Productions دیده!:دی همچنین گفته که بازی در E3 قابل بازی نیست، ولی یه تریلر نشون داده میشه. طرف خیلی از بازی تعریف کرده و گفته Really really nice.

این ها هم انگار تنها کسایی بودند که اجازه داشتند داخل استودیو Kojima Productions برن!
اینم یه عکس از اینا به همراه کوجیما تو استودیو.

این ها هم انگار تنها کسایی بودند که اجازه داشتند داخل استودیو Kojima Productions برن!
آقا پاشيد جمع كنيد بريم اينجا ! منم ميخوام ! همه چي ژاپنيه به جز اون Iphone ها !:دي

همچنین گفته که بازی در E3 قابل بازی نیست، ولی یه تریلر نشون داده میشه.
اگه از اون تریلرهای 15 دقیقه ای باشه که معرکست ! نصف لذت هر E3 و TGS ای , اون تریلرهای 10,15 دقیقه ای MGS ها هست ! یادش بخیر تریلرای MGS 3,4 رو با رفقا دور هم می دیدیم ! اونا نمیدونستن حتی اسم شخصیت اول چی هست با این حال از دیدن این تریلرا لذت میبردن :دی

تو Neogaf یه نفر گفته، که تو پادکست Gameblog.fr شنیده یکی از خبرنگاران Rising رو در حال اجرا داخل استودیو Kojima Productions دیده!:دی همچنین گفته که بازی در E3 قابل بازی نیست، ولی یه تریلر نشون داده میشه. طرف خیلی از بازی تعریف کرده و گفته Really really nice.

ایفون خز شد!:دی
کی از خبرنگاران Rising رو در حال اجرا داخل استودیو Kojima Productions دیده
این یعنی چی الان؟یعنی کوجیما هم نقشی داره؟

حاظرم رو سرم شرط ببندم اگر این بازی انحصاری PS3 بود قضیه و پست ها الان 180 درجه فرق میکرد.
فردین با این حرفت شدید موافق هستم.
من نمی دونم هنوز چیزی از بازی بیرون نیومده از کجا میشه به این نتیجه برسیم که این یک عنوان صعیف هست و در حد نام این بازی نیست یا این که یک عنوان عالی مانند تمام نسخه های این بازی هست.
من هم با آریا موافقم و امیدوارم 10-15 دقیقه ای پشت هم بهمون نشون بدن:biggrin1:

فردین از همین الان سرت رو به باد رفته بودن :biggrin1: برهان تو هم همین جور . :biggrin1:برای این که به نظر من وقتی در MGS3 گفتن کوجیما نمیسازه و این تیم جدید میسازه بعدش یه گندی زدن بعد گفتن کوجیمال خودش داره بازی رو میسازه دیگه از اون موقع من روی این قضیه که MGS رو کوجیما نسازه امکان داره خراب بشه خیلی حساس شدم فرقی هم نداره که روی انحصاری PS3 باشه یا نه این مهم هستش اگه اون جوری که همیشه بوده نباشه یه چند وقتی شدید در خماری MGS جدید روی کنسول ها میمونیم اما با PW میشه یه چند وقتش رو تحمل کرد اما اگه قرار باشه باز بره برای 4 سال دیگه خیلی حال گیری هستش ..

حالا فردین و برهان سر هاتون رو آماده کنید دارم گیوتین رو تیز میکنم LOL.

فردین از همین الان سرت رو به باد رفته بودن :biggrin1: برهان تو هم همین جور . :biggrin1:برای این که به نظر من وقتی در MGS3 گفتن کوجیما نمیسازه و این تیم جدید میسازه بعدش یه گندی زدن بعد گفتن کوجیمال خودش داره بازی رو میسازه دیگه از اون موقع من روی این قضیه که MGS رو کوجیما نسازه امکان داره خراب بشه خیلی حساس شدم فرقی هم نداره که روی انحصاری PS3 باشه یا نه این مهم هستش اگه اون جوری که همیشه بوده نباشه یه چند وقتی شدید در خماری MGS جدید روی کنسول ها میمونیم اما با PW میشه یه چند وقتش رو تحمل کرد اما اگه قرار باشه باز بره برای 4 سال دیگه خیلی حال گیری هستش ..

حالا فردین و برهان سر هاتون رو آماده کنید دارم گیوتین رو تیز میکنم LOL.
ببین علی رضا من تو رو میشناسم و میدونم منطقی هستی و تا حالا ازت چیز غیر منطقی ندیدم. اما بعضی از دوستان که میان میگن بازی این سری و نام MGS رو ممکنه خدشه دار کنه، رو چه استدلالی این حرف رو می زنند؟ فقط به خاطر این که خود کوجیما به صورت کاملا مستقیم درگیر ساخت بازی نیست؟ این حرفت رو هم قبول دارم که میگی نگران هستی ولی از کجا می دونی این تیم همون تیم MGS3 هست(منظورم از لحاظ رشد فکری هست نه نفرات خاص)؟ به نظرم تا چیزی از بازی بیرون نیاد نه میشه گفت عالی و نه میشه گفت بازی بدی هست. در مورد انحصاری بودنش هم مطمئن هستم. اگه برای PS3 بود بچه های Xboxدار میومدن میگفتن عجب بازی بدی هست ببین حتی خود کوجیما هم وقت نزاشته براش، بعد همین بچه های PS3دار میومدن میگفتن هنوز که عکس و تریلر نیومده از کجاتون این حرف ها رو در آوردین؟

نگران نباش کار به اونجاها نمیکشه:biggrin1:

حاظرم رو سرم شرط ببندم اگر این بازی انحصاری PS3 بود قضیه و پست ها الان 180 درجه فرق میکرد

پس ببند چون وقتی حداقل اینش مشخص که شخصیت اول بازی snake
نیست حالا به حظورش یا نبودش در بازی کار ندارم برای خیلی ها از جمله من این mgs مورد پسندشون نیست
حالا تغییر سبک و اینا هم پیش کش

آخرین ویرایش:
درست میگی برهان منم نگفتم حتما خراب میشه گفتم احساس بدی دارم که قضیه MGS3 پیش بیاد همین .

اینم که بگیم نام بازی رو خراب میکنه این جوری هام نیست والا یادمه MGS1 خودش 3 تا پک این جوری جدا داشت که من خودم عاشق اون پک گری فاکس ش بودم که نینجای بود اما فقط باید آدم میکشتی نه داستان داشت نه چیزی تا اون جا که یادمه .

در کل زیاد روی سر شرط بستن درست نیست . :biggrin1:

بابا این یارو g4y ـه ... یادتونه تو MGS3 چه مسخره بازی ای در میاورد؟
بله؟!!!اون یکی دیگه بود شبیه رایدن بود!این رایدن زن و بچه داره،G4y کجا بود آقا!:biggrin1:
از کی تاحالا RPG و Machingun و 10000 نوع اسلحه اونم توی ناکجا آباده مار پیر و یه بشکه که از آسمون نازل میشه شد مخفی کاری؟
هیچ اجباری نیست که مخفیانه بازی کنی.
======================================================
به نظر من اصلاً دیگه نیازی به ساخت یه MGS جدید نبود.اونم تازه با این شخصیت!
(شمشیر اگه صلاح اصلی باشه که خیلی ضایع هست-کوجیما تو کار نیست-بازی تغییر سبک داده!)
فقط دارن رو اسم MGS مانور میدن به نظرم.
الان هم نیاین جبهه بگیرین که اینطوریه اونطوریه!من حس خوبی به این بازی ندارم حالا چه انحصاری بود و چه نبود!
به عنوان یه MGS باز هم دوست دارم بازی چیز خوبی در بیاد چون بالاخره اسم MGS روشه.

این بازی بوی MGS های قبلیو نمیده,حالا ببینین کی گفتم;)
گرافیک و گیم پلی هر چقدرم خوب باشه داستانش بهتر نیست.
سلاح رایدن هم بخواد شمشیر باشه و نه چیز دیگه(فقط یه چیز فضایی مثل اون نباشه که رو پکش بود!) بهتره بازی برای 360 انحصاری بیاد.

خداوکیلیش این چه باکس شاتیهههههههه؟این اسلحه های سوسولی چیه؟اصلا فاینال فانتزیه این...
من به کل ناامید شدم اسم بازی:
lost planet 3

بهتره بازی برای 360 انحصاری بیاد.
نه ديگه اگر اينطور ميشد ، كامنت ها به اين شكل در ميومد : اين كه بازي نيست اصلا | دي وي دي 9 همين ميشه ديگه | اصلا GPU ـي 360 قدرت تحمل داستان سري MGS رو نداشت به خاطر همين اينطوري شده !
:دي

• Like
Reactions: SHePArd
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or