دوست عزیاون چیزی که اون گوشه مینویسه اصلا سرعت شما نیست.مثلا واسه همن همیشه مینویسه 52 در صورتی که سرعا دانلود من 5 هستش نه 6.5.شما اگه میخوی سرعتتو ببینی دو کار میتونی بکنی:1.یه سری نرم افزار استفاده کنی.2.یه چیزی رو بذاری دانلود شه.بعدش هیچ کاری با اینترنت نکنی ببینی سرعتت رو چند مینویسه توی صفحه دانلود.هر چی نوشت ضربدر 8 کن.یعنی وقتی مینویسه 115 یعنی اینکه مثلا سرعت دانلود میاد روی30 کیلوبایت در ثانیه!در صورتی که امکان نداره بالای6 باشه در بهترین حالت.
یه چیز ضدحال تر!!!اون کیلو بایت نیست.کیلو بیت هست!!!یعنی هرچی نوشته تقسیم بر هشت کنین.پس اون چیزی که پایین مینویسه درسته.ولی کیلو بیت در هر ثانیه.اگر نوشت 56 یعنی این که سرعت دانلودش 7 کیلو بایت هست.افتاد؟
امیدوارم حل بشه
با تشکر...
اخه مگه میشه .... ISP ایران 36 kb ....
بعد اون وقت بیاد روی 115... ماله خودم 912 ولی در اصل همون 36 ....
تازه این 56 هم که مینویسه اونم الکی....
اصل ریسیود که 9 ...
به قول رهام پست من چیزی شبیه کشک و دوغه؟؟!!!
چرا نوفهمین؟؟؟
اون سرعت کیلو بیت هست.بیت.
فرق بیت با بایت چیه؟
8 بیت مساوی یک بایت.
اونی که اونجا میزنه معمولا درسته(اگه عدد منطقی باشه.وگرنه 100 و اینها رو ول کنید)
فقط کافیه تقسیم بر 8 بکنیدش.
افتاااااااااااد؟؟؟؟
نهایت سرعت انترنت با مودم های معمولی 56 کیلو بیت هستش . باید تقسیم بر 8 کنی تا کیلوبات بشه . اینور که ما میگی یعنی adsl به وسیله مودم معمولی و بدونه تجهیزات که عملا ممکن نیست . کار شما مثل اینه که با یه سیم بکسل با ظرفیت 3 تن یه آسانسور 10 کیلویی رو بالا بکشی حالا اگه ظرفیت سیم بکسل 10000تن باه یا 11 مکیلو برات هیچ فرقی ندارهه .
یه چیز ضدحال تر!!!اون کیلو بایت نیست.کیلو بیت هست!!!یعنی هرچی نوشته تقسیم بر هشت کنین.پس اون چیزی که پایین مینویسه درسته.ولی کیلو بیت در هر ثانیه.اگر نوشت 56 یعنی این که سرعت دانلودش 7 کیلو بایت هست.افتاد؟
اشکان جان ممنون از لطفت , ولی ظاهرآ این وسط 2 نکته اساسی از قلم افتاده :
1.قبل از استفاده از این دستور باید سرعت پورت رو پایین بیارید و به 57600 تغییر بدید (پیشفرض من 115200 بوده)
2.این دستور روی هر مودمی جواب نمیده مخصوصآ اگه ویندوز شما Xp باشه .....