بالا بردن سرعت اینترنت تا 115 ک.ب.پ.س

سلام غزیزان

اینقدر جرو بحث نکنید بهترین راه حل وایرلس هست. صدو بیست یا صدو سی تومن بده یک یوزر بگیر خودتو خلاص کن.هزینش برای تمام وقت ماهی بیست هزار تومن به بالا اگه ساعتی بخوای ساعتی سیصد به بالا. سرعتشم عالی (بدونه تلفن بدونه دی سی بدونه اشغال).گرفتین:cheesygri

فدای شما Constantine;) :cheesygri

نوشته شده توسط Constantine:
سلام غزیزان

اینقدر جرو بحث نکنید بهترین راه حل وایرلس هست. صدو بیست یا صدو سی تومن بده یک یوزر بگیر خودتو خلاص کن.هزینش برای تمام وقت ماهی بیست هزار تومن به بالا اگه ساعتی بخوای ساعتی سیصد به بالا. سرعتشم عالی (بدونه تلفن بدونه دی سی بدونه اشغال).گرفتین:cheesygri
البته یه راه دیگه هم داره اونهم خوندن دعاشه :cheesygri :cheesygri

دعاي اتّصال به اينترنت في الهنگام شلوغية

الّلهم اتصلنا الاينترنت،الّلهم اعتني کانکشن في دنيا والاخرت،
انا نعوذبک من کلّه ويروس الخبيس الّلعين و الملعونيه و
انّا نعوذبک من الديسکانکشن في الدنيا والاخره
امين يا رب العالمين---------->كانكتينگ100

فدای شما Constantine;) :cheesygri
خدا نکنه عزیز ;) ;) :cheesygri

آخرین ویرایش:
نگاه کنین همونطور که بچه ها گفتن اولا این سرعت مجازیه نه واقعی. دوما سرعتی که اون گوشه می نویسه کیلوبیت در هر ثانیه هست. من خودم 48 کیلوبیت کانکت می شم و قانونا باید سرعت دانلودم 6کیلوبایت در هر ثانیه باشه ولی حداکثر 5 هست که از اینجا می شه تشخیص داد حداکثر 40 کیلوبیت کانکت می شم. یه سایت بود سرعت دقیق رو بهتون می گفت که الان یادم رفته به محض اینکه پیدا کنم بهتون می دم شما هم یه چکی کنید. در ضمن این جا تو شهر ما خطوط ADSL هست ولی نمایندگیه Parsonline تهران هست. خواستم ببینم یکیتون که تو تهران هستین و خوب اطلاع دارین یه مقایسه ای بین قیمت های پارس آنلاین با یه جای دیگه که ارزونتر می ده برام بنویسین ممنون می شم. مثلا اینجا قیمت PADSL_P1 که دریافت تا 64kbps و ارسال تا 32kbps هست و ترافیک ماهیانه ی 1 گیگ هزینه ی راه اوندازی یا همون هزینه ی اولیه 20 هزار تومن و هزینه ی ماهیانه 29950! تومن هست. قیمت های شرکت های مختلف اونجا هم همینه؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط MIB:
نگاه کنین همونطور که بچه ها گفتن اولا این سرعت مجازیه نه واقعی. دوما سرعتی که اون گوشه می نویسه کیلوبیت در هر ثانیه هست. من خودم 48 کیلوبیت کانکت می شم و قانونا باید سرعت دانلودم 6کیلوبایت در هر ثانیه باشه ولی حداکثر 5 هست که از اینجا می شه تشخیص داد حداکثر 40 کیلوبیت کانکت می شم. یه سایت بود سرعت دقیق رو بهتون می گفت که الان یادم رفته به محض اینکه پیدا کنم بهتون می دم شما هم یه چکی کنید. در ضمن این جا تو شهر ما خطوط ADSL هست ولی نمایندگیه Parsonline تهران هست. خواستم ببینم یکیتون که تو تهران هستین و خوب اطلاع دارین یه مقایسه ای بین قیمت های پارس آنلاین با یه جای دیگه که ارزونتر می ده برام بنویسین ممنون می شم. مثلا اینجا قیمت PADSL_P1 که دریافت تا 64kbps و ارسال تا 32kbps هست و ترافیک ماهیانه ی 1 گیگ هزینه ی راه اوندازی یا همون هزینه ی اولیه 20 هزار تومن و هزینه ی ماهیانه 29950! تومن هست. قیمت های شرکت های مختلف اونجا هم همینه؟؟؟؟؟
شما میتونی برای گرفتن جوابت یه سری به این تاپیک بزنی ;)

سلام به همه دوستان

چیزی که معلومه و من همیشه چک میکنم سرعت خط همیشه بالا و پایین میشه

در بعضی از ساعت های روز سرعت خط ثابت و یک نواخت میشه که اون هم جای تعجه برای

شهر ما...............!!!!!!!!!!

ولی وقتی شما با سرعت 56 کیلو بایت هم وصل بشید اون مال همون لحظه هستش دو ساعت

بعد چی اون رقم بازم تغییر می کنه نـــه

چون اون همون بار اول ثبت میشه و میره توی حافظه اگه به صورت طبیعی تغییر میکرد خیلی خوب

میشد ولی بازم هم چاره ای هستش همون برنامه ای که مهرپویا جان لینکش رو دادند رو

نصب کنید به صورت لحظه گزارش خط رو به شما میده که در چه وضعیتی هستید ..

اگه دوست دارید با دیگر برنامه ها هم کار کنید با سرچ کردن Bandwidth Monitor توی گوگل

چند تا برنامه توی این زمینه میده که جالب هم هستند ولی اون برنامه به نظر من یه چیز دیگه

هستش ....

نوشته شده توسط MIB:
در ضمن این جا تو شهر ما خطوط ADSL هست ولی نمایندگیه Parsonline تهران هست. خواستم ببینم یکیتون که تو تهران هستین و خوب اطلاع دارین یه مقایسه ای بین قیمت های پارس آنلاین با یه جای دیگه که ارزونتر می ده برام بنویسین ممنون می شم. مثلا اینجا قیمت PADSL_P1 که دریافت تا 64kbps و ارسال تا 32kbps هست و ترافیک ماهیانه ی 1 گیگ هزینه ی راه اوندازی یا همون هزینه ی اولیه 20 هزار تومن و هزینه ی ماهیانه 29950! تومن هست. قیمت های شرکت های مختلف اونجا هم همینه؟؟؟؟؟
Parsonline
Datak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or