بالاخره دومین دموی Pes 2012 نیز عرضه شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
امروز صبح شرکت کونامی اقدام به عرضه ی دومین دموی این بازی بر روی X360 و همچنین PS3 و PC رو انجام داد.

در این دمو بازیکن می تونه یک بازی کامل 10 دقیقه ای انجام بده و همچنین قسمت Challenge Training Mode هم به صورت کامل معرفی میشه.تیم هایی که در این نسخه حضور داردن عبارتند است از:
  • بایرن مونیخ
  • اینتر میلان
  • رنجرز
  • باشگاه آمریکا:-/
همون طور که مطلع هستید دموی اول بر روی X360 عرضه نشد که دلیل آن هم مشکلات بین Konami و Microsoft اعلام شده بود ولی خوشبختانه این دمو بر روی کنسول مایکروسافت هم قابل دسترسی هست.
بازی PES 2012 در نمایشگاه یوروگیمر که هفته ی آینده در انگلستان آغاز میشه قابل بازی هست و نسخه ی اصلی بازی هم در اواسط ماه اکتبر عرضه خواهد شد.

من تعیین تکلیف نکردم
شما ببین پستهای قبلشو
گفتم لحنم درس نیس ولی مجبور میکنن آدمو!
ضمنا من چیکار نسل قبل دارم الان PES کجا و فیفا کجا
بله نسل قبل PES بهتر بود
---------------------------------------------------
دوستان اصلا PES خدا
آخه عکاس و قیلمبردار پیشرفت حساب میشه؟
نمیان یه دستی به باگهای بازی بکشن
لایسنس هم که .......
گیم پلی هم که درجا نزده که هیچ عقب گرده
صداگزاری که نیاز به توضیح نیس
آخه الان دلیل شما برای بهتر بودن PES چیه؟
بدور از قن بازیو تعصب بفرمایید
هر بازی های دنباله دار افت و خیز داره.PES از 2008 شروع به افت کرد،هر سال بدتر از سال قبل،این وضعیت ادامه داشت تا الان که امیدوارانه میشه گفت این دفعه از 2011 بهتر عمل کرده اینجور به نظر میاد که داره به سوی خیز برداشتن میره.
اما دوستان هم الکی جو میدن،فقط یه آدم غیر منطقی میتونه بگه توی یه شماره همه چیز کن فیکون میشه .اگر بفرض PES امسال همش 10 بگیره و فیفا هم بالاتر از 7 نگیره!باز هم PES نمیتونه توی فروش،فیفا رو شکست بده چوت باید 2 3 دوره این برتری رو ثابت کنه به این راحتی ها نمیشه علاقه به PES یا فیفا رو از بین برد.همین طور اگر اگر نسل بعد PES به دوران اوج برگرده و فیفا افت پیدا کنه باز هم سازندگان فیفا به تلاش درازمدت نیاز دارند تا جایگاه PES رو بگیرن.با یه شماره نمیشه یه بازی افت زیاد کنه یا یهو فروشش دوبرابر بشه.PES2008 با اون افتضاحی که به بار اورد 8میلیون خورده ای فروش داشت.
اینجا تاپیک PES هست.درسته بعضی از PES دوستان هم نظرات خیال پردازانه دادند ولی تاپیک PES هست.توی تاپیک های فیفا هر کسی هرچقدر دلش میخواد میتونه در مورد PES صحبت کنه.ولی اگر PES VS FIFA راه بیافته تاپیک منحرف میشه.
پست گرانبها:
نه این که بازیتون هر سال داره بیشتر از فیفا نمره میگیره !
عقده شده واستون یه بار هم که شده PES بهتر از FIFA بشه !
شما از کجا میدونی که ایشون 4 ساله از زیر سایه pes بیرون اومدن !!!؟
من به شخصه تا حالا فقط فیفارو اونم همه ی شماره هاشو بازی کردم و از PES فقط 1 شماره اونم 1 دست PES 2006 رو بازی کردم ! داشتم به خودم فحش میدادم !
عقده؟تا جایی که یادمون میاد همیشه فیفا زیرسایه PES بود.از دهه 90 تا 2008.فیفا باز ها یه عده قلیل بودند که حتی این بحث های رو اصلا پیش نمیکشیدند.خودشون هم میدونستن اصلا حتی قابل مقایسه هم نیستند.اما حالا چون PES اینجور شده هر کسی رد میشه یه لگد تو شیکمش میزنه.کی به کیه یکی هم میاد میگه اصلا از اول فیفا بهتر بوده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ..............
نسبت به دمو اول و 2011 پیشرفت خیلی خوبی داشته اما متاسفانه هنوز تار بودن تصویر وجود داره و واسه ماهایی که روی tv سایز بالا بازی می کنیم یه خوده اذیت می شیم یه نکته منفی به حساب می یاد خوب در مورد برتری فیفا و pes من عمری pes بازم و فیفا رو از فیفا 2002 تا 2011 بازی نکردم جز 1 ساعت فیفا 11 که خوشم نیومد اما امروز که دمو فیفا 12 رو دانلود کردم می تونم بگم بخاطر بهتر شدن سیستم دفاعی و خیلی تغییرات دیگه واقعآ نظرمو عوض کرد و می تونم بگم امسال 2 تاشون خیلی بهتر عمل کردن و به شخصه 2 تاشونو می خرم چون هر کدوم برتری های خودشونو نسبت به هم دارن!!

پرو برای بازار ژاپن ساخته میشه و بازار ژاپن هم یه بازار خاصی هست که بیشتر تمایل به بازیهای فانتزی و تخیلی داره پس نباید انتظار داشت یه بازیه سیمو بسازن که کاملا مخالف سلیقه ژاپنیهاست ولی فیفا یه بازی بین المللی هست که هرساله سبک سیمو بازی فوتبال رو ارتقاء میده.

پرو برای بازار ژاپن ساخته میشه
فکر کنم هزار بار تا حالا بیشتر بهتون گفتم که عمده فروشش ژاپن نیست.آمار رو نگاه کنید متوجه میشید که اروپا چهار برابر بیشتر از ژاپن میفروشه.(بیشتر از چهار برابر)

بازار ژاپن هم یه بازار خاصی هست که بیشتر تمایل به بازیهای فانتزی و تخیلی داره پس نباید انتظار داشت یه بازیه سیمو بسازن
مثلا قبلا که PES شبیه ساز بود و فیفا فیلم هندی،اصلا PES توی ژاپن فروش نمیرفت و ژاپنی واسه فیفا صف میکشیدند.ولابد عمده فروش فیفا توی ژاپن بود.قبلا هم گفتم،الان PES شده جسد،هر کی رد میشه یه لگد تو شیکم این مرده میزنه.

یکی از طرفدارهای فیفا میگفت بازیکن من تو pes خنگه و دروازه خالی رو میزنه بیرون !!!! ( آخه نیست که بنده خدا تو فیفا از هرجا که شوت میزنه و پاس میده یه راست میره زیر پای بازیکن یا دروازه فکر کرده pes هم اینجوریه ! )

تو فیفا وقتی پاس میدی مثل فوتبال 98 توپ دقیقا میره زیر پای بازیکن . ولی تو pes اینجوری نیست و بیشتر به واقعیت نزدیکه

تو فیفا وقتی پاس میدی مثل فوتبال 98 توپ دقیقا میره زیر پای بازیکن . ولی تو pes اینجوری نیست و بیشتر به واقعیت نزدیکه

pass رو semi assist قرار بده ، دیگه توپ دقیقا نمیره زیر پای بازیکن

فکر کنم هزار بار تا حالا بیشتر بهتون گفتم که عمده فروشش ژاپن نیست.آمار رو نگاه کنید متوجه میشید که اروپا چهار برابر بیشتر از ژاپن میفروشه.(بیشتر از چهار برابر)

مثلا قبلا که PES شبیه ساز بود و فیفا فیلم هندی،اصلا PES توی ژاپن فروش نمیرفت و ژاپنی واسه فیفا صف میکشیدند.ولابد عمده فروش فیفا توی ژاپن بود.قبلا هم گفتم،الان PES شده جسد،هر کی رد میشه یه لگد تو شیکم این مرده میزنه.
مهم اینه که برای بازار ژاپن ساخته میشه.کاری به فروش ندارم ولی اونچیزی که از پرو تو این نسل دیدم مداومت و اصرار برای ساخت یه فوتبال فانتزی و ساده بوده.شایدم تکنولوژی و امکانات ساخت یه فوتبال سیمو رو ندارن.خدا عالمه
این بازی از جسد هم بدتر شده وحقشه هر چیزی نثارش کرد چون به اندازه یه نسل گند زده.یه نسل زمان بسیار زیادیه.

سالی یک بار هم یک PES فن تو تاپیک فیفا پست نمیده اما هر تاپیک PES ی که باز میشه هزارتا فیفا فن میریزن و هی موج منفی میدن..

من گیمرتک همه رو چک میکن طرف اصلا تو لیستش PES نیست من نمیدونم چه طوری میاد اینجا نظر میده..!

به خدا نه با کمربند گذاشتن دنبالتون نه خنجر گذاشتن زیر گلوتون..! مجبور که نیستسن میان اینجا نظر میدین..

به خدا یک بچه 6 ماهه هم اینجوری نمیکنه..

سالی یک بار هم یک PES فن تو تاپیک فیفا پست نمیده اما هر تاپیک PES ی که باز میشه هزارتا فیفا فن میریزن و هی موج منفی میدن..

من گیمرتک همه رو چک میکن طرف اصلا تو لیستش PES نیست من نمیدونم چه طوری میاد اینجا نظر میده..!

به خدا نه با کمربند گذاشتن دنبالتون نه خنجر گذاشتن زیر گلوتون..! مجبور که نیستسن میان اینجا نظر میدین..

به خدا یک بچه 6 ماهه هم اینجوری نمیکنه..
عزیزجان من حقمه نظر بدم و میدم.این اسمهایی هم که برای خودتون درست کردین به کار ما نمیاد.مطمئن باش روزی فیفا گند بزنه همین چیزا بارش میشه.وقتی یه شرکتی یه نسل یه آشغال میسازه باید هرچیزی نثارش کرد.
ولی تو pes اینجوری نیست و بیشتر به واقعیت نزدیکه
وقتی خود سازنده پرو میگه فیفا واقعیتره باید به امثال پستهای شما چی گفت؟؟؟......

آخرین ویرایش:
عقده؟تا جایی که یادمون میاد همیشه فیفا زیرسایه PES بود.از دهه 90 تا 2008.فیفا باز ها یه عده قلیل بودند که حتی این بحث های رو اصلا پیش نمیکشیدند.خودشون هم میدونستن اصلا حتی قابل مقایسه هم نیستند.اما حالا چون PES اینجور شده هر کسی رد میشه یه لگد تو شیکمش میزنه.کی به کیه یکی هم میاد میگه اصلا از اول فیفا بهتر بوده.
چي كار داري به گذشته؟حالا رو بچسب كه اصلا با هم نميشه قياسشون كرد!تازه من هزار بار گفتم كه فيفاهاي قبلي هم از خيلي نظرها از pes بهتر بودن ولي خب تو گيم پلي مشكل داشتن
مثلا چي pes رو با fifa ميشه مقايسه كرد؟شوتاش يا ضربات سرش يا انيمشنهاي بازي يا اون گزارشگر بيخودش رو؟
بخدا هر وقت pes 11 رو ميبينم از خودم ميپرسم اينا چطوري ميتونن يك همچين افتضاحي رو در حالي كه يك رقيب شاهكار دارن بدن دست مردم!
حالا هم مطمئنم pes 12 هيچ چيز خاصي جز رگ گردن نداره.تازه تو همون هم احتمالا اغراق خواهند كرد=))

عزیزجان من حقمه نظر بدم و میدم.این اسمهایی هم که برای خودتون درست کردین به کار ما نمیاد.مطمئن باش روزی فیفا گند بزنه همین چیزا بارش میشه.وقتی یه شرکتی یه نسل یه آشغال میسازه باید هرچیزی نثارش کرد.

وقتی خود سازنده پرو میگه فیفا واقعیتره باید به امثال پستهای شما چی گفت؟؟؟......
کلا نرود میخ اهنین در سنگ...
آره pes شبیه ساز فوتباله ;)

سلام
یکی از دوستان بگه با نسخه 11 تقریبا چند درصد فرق داشته ؟ بهبود یا ...؟

من خودم هنوز دمو رو بازی نکردم اما تو فروم های خارجی همه از پیشرفتهای بازی راضی بودن..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or