بالاخره دومین دموی Pes 2012 نیز عرضه شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
امروز صبح شرکت کونامی اقدام به عرضه ی دومین دموی این بازی بر روی X360 و همچنین PS3 و PC رو انجام داد.

در این دمو بازیکن می تونه یک بازی کامل 10 دقیقه ای انجام بده و همچنین قسمت Challenge Training Mode هم به صورت کامل معرفی میشه.تیم هایی که در این نسخه حضور داردن عبارتند است از:
  • بایرن مونیخ
  • اینتر میلان
  • رنجرز
  • باشگاه آمریکا:-/
همون طور که مطلع هستید دموی اول بر روی X360 عرضه نشد که دلیل آن هم مشکلات بین Konami و Microsoft اعلام شده بود ولی خوشبختانه این دمو بر روی کنسول مایکروسافت هم قابل دسترسی هست.
بازی PES 2012 در نمایشگاه یوروگیمر که هفته ی آینده در انگلستان آغاز میشه قابل بازی هست و نسخه ی اصلی بازی هم در اواسط ماه اکتبر عرضه خواهد شد.

این تغیراتی که میگم در کل نصبت به 11هست
بهتر شدن پاسکاری....روونتر شدن بازی....سرعت بازی بیشتر شده...هوش مصنوعی دفاع ودروازه بان بهتر شده...بهبود شووت پشت18که تو11یکمی خط که پر میشد شووت توهوا میزدولی الان نه تا یه میزان خاص که پر کنی میزنه تو چهار چوب...بهتر شدن طراحی بازیکنها ...بهتر شدن انیمنشنها وگرافیک بازی....در کل پیشرفت خوب بوده ...
هر کی هم از بازی خوشش نمیاد مجبور نیست بازی کنه وبیاد اینجا نظرات خنده دار بده....
هیچکس هم انتظاری نداره که بازی شیه ساز باشه تمام طرفدارای pesیه گیم پلی سرگرم کننده وجذاب میخوان نهیک شبیه ساز کسل کننده...

آخرین ویرایش:
وای چه قدر دعوا با هم میکنید امسال من هر تاپیکی زدم شده جنگ و دعوا اون از BF اینم از Pes:d

فعلا که اینجا شده جنگ:| هیچکی نمیاد درباره دمو نظر بده....
آقا بالایی
این آقا پایینی تمام پیشرفت های این نسخه رو گفتن!!!!:d
این تغیراتی که میگم در کل نصبت به 11هست
بهتر شدن پاسکاری....روونتر شدن بازی....سرعت بازی بیشتر شده...هوش مصنوعی دفاع ودروازه بان بهتر شده...بهبود شووت پشت18که تو11یکمی خط که پر میشد شووت توهوا میزدولی الان نه تا یه میزان خاص که پر کنی میزنه تو چهار چوب...بهتر شدن طراحی بازیکنها ...بهتر شدن انیمنشنها وگرافیک بازی....در کل پیشرفت خوب بوده ...
هر کی هم از بازی خوشش نمیاد مجبور نیست بازی کنه وبیاد اینجا نظرات خنده دار بده....

نظر نمیدادم چون هنوز فیفا 12 رو لمس نکرده بودم....حالا که هر دو دمو رو بازی کردم میگم

پ.ن:نگید بازی نکردم نسخه ی قبلی Pes رو...هر دوتاشون رو سر چوق باتون بازی می کنم.:d

اول در مورد فیفا....بازی خیلی روونتر از قبله و نسبت به نسخه ی قبلی دفاع عین ماست حرکت نمیکنه که مجبور بشی 5 تا دفاع بچینی (این سبک اینتری بود البته!!!>:)) و در کل نسبت به نسخه ی قبل چیزه خاصی من ندیدم ولی در کل بسیار حال داد و اگر پولی باشه اولین روز میخرم واسه انلاین!!!!:-b

پ.ن 2: Impact Engine بسیار عالی عمل می کنه...بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید....

در مورد Pes پیشرفت خیلی زیادی نسبت به نسخه ی قبل کرده ولی هنوز بعضی موقع ها بازیکن از داخل بدن هم رد میشن و داور هم که محسن ترکی رو میذاشتن:d(شوخی) بهتر بود.....در کل خیلی بهتر از قبل شده و میتونه طرفداراش رو راضی نگه داره....پیشرفت ها رو هم که دوست بالاییمون گفته بودن....

همین;)

فقط فیفا!
آخه pes هم شد فوتبال! وقتی که تو کشور های بزرگ اروپایی از نظر فروش کمتر از فیفا میفروشه دیگه جای بحثی نیست که بگیم کدومشون بهتره!
هر آدم عاقلی میدونه که فیفا از هر نظر پیشرفته تر و پویا تره!
خواهشن با دلیل از یک بازی طرفداری کنید!

فقط فیفا!
آخه pes هم شد فوتبال! وقتی که تو کشور های بزرگ اروپایی از نظر فروش کمتر از فیفا میفروشه دیگه جای بحثی نیست که بگیم کدومشون بهتره!
شما كه رو آواتارت اون عكسو گذاشتي چرا اين حرف رو ميزني!؟
آخه فروش كه نميشه دليل برتري!!!
ولی هنوز بعضی موقع ها بازیکن از داخل بدن هم رد میشن و داور هم که محسن ترکی رو میذاشتن:d(شوخی) بهتر بود.....
آره داوري هنوز هم باگ داره

فقط فیفا!
چند تا دلیل میخوای ؟
اول شما برو هردوتا رو یه pcبازی کن تا فرق گرافیک بازی رو که اگه نشون یه بچه هم بدی میفهمه گرافیک pesبالاتره ...fifa11وقتی رو یه کارت گرافیک که رو 60فریم اجرا میکنه میتونی براحتی ضعفهای گرافیکی رو ببینی ...از طراحی بازیکن گرفته تا طراحی چمن...

از اینکه میخوای از گوشها نفوذ کنی یه بازیکن از راه میرسه با یه تنه معمولی توپ لو میره ...
messiبا یه بازیکن معمولی فرق نمیکنه.....مثلا قدرت دریبلش خیلی بالاست...
وقتی صاحب توپی براحتی بدون درگیری فیزیکی میان توپ رو ازت میگیرن...چه برسه که دیگه بخوای دریبل کنی...
از شوت پشت 18بگم که دهن ادم صاف میشه تا یه شوت پشت 18بزنی ....
از هدف گیری بد بازیکن موقع شووت زدن ...
از سرد وکسل بودن بازی ....
در کل هر کسی سلیقه ایی داره بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه وهرکسی با بازی فوتبال خودش حال کنه....

• Like
Reactions: ..............
بابا شما رو به خدا ول کنید این فن بازیها رو ... این بحثها هیچ پایانی نداره ... طرفدارهای PES باید قبول کنن هنوز PES از فیفا عقبه ولی باز هم قابل احترامه و یه بازی سرگرم کنندست ... منم فیفا بازم و اصلا PES بهم نمیچسبه ولی دلیل نمیشه بیام تخریبش کنم و بلعکس اینقدر نیاین PES رو با FIFA مقایسه کنین ، به نظر من بیاین PES رو با PES و فیفا رو با فیفا مقایسه کنید ... حالا یکی لطف کنه بگه این شماره پیشرفتی نسبت به PES 2011 داشته کلا ایمدوارکننده تر هست یا نه؟

خُ عمو جون ، شما اگه دقت کنی الآن این کارو کردی !!!! :)) فقط یه مقدار خوشگلتر !!!! :))
PES امسال پیشرفت خوبی داشت . . . :)

دوستان این بحث رو تموم کنید.
من خودم تا چند هفته قبل منتظر بودم یه بحث برای این بازی راه بیفته تا از فیفا دفاع کنم ولی این رو فهمیدم که نمیشه سلیقه ی هیچکس رو تغییر داد.
میتونم دلایل زیادی برای برتری فیفا بیارم ولی این رو منکر نمیشم که برای طرفداران pes بهترین فوتبال pes هست و همچنین ازشون یه خواهش دارم:نیان نظرات خنده دار در مورد فیفا بدن و به طور طبیعی از بازی خودشون صحبت کنن.

بازی رو دانلود کردم برا 360
چند عدد عزیز زحمتکش اضافه شدن که چمن ها رو مرتب میکنن قبل بازی
صدای برخورد توپ به ادبوردهای بقل زمین هم زیبا شده مث صدای برخورد سنگ به قوطی
قیافه ها همون زامبیهای RE5 دیگه مو نمیزنه لامصب
Stankovic هم که به لطف کونامی با استایل رونالدو ضربه آزاد میزنه
گرافیک بازی هم هیچ تغییری توش من ندیدم فقط تو صحنه های آهسته و بعد گل افت فریم داره که تو نسخه های قبلی هم بود
دوستان باور کنید من آنتی کونامی نیستم وگرنه 1.5 گیگ دانلود نمیکردم
من برای نسخه اصلی همون 2500 رو هم نمیدم چون واقعا چیز جدیدی برای ارائه نداشت
گیم پلی فقط سریعتر شده داوری همچنان داغون انیمیشن ها واقعا باید خجالت بکشه تیم طراحی بازی تو 2011 هنوز دز حد نسل قبل مخصوصا انیمیشن هاس صورت که دیگه.....
اینا تجریبات بنده از نسخه 360 بازی که الان که دارم مینویسیم دسته 360 تو دستمه دارم بازی میکنم البته Pause هست بازی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or