بالاخره دومین دموی Pes 2012 نیز عرضه شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
امروز صبح شرکت کونامی اقدام به عرضه ی دومین دموی این بازی بر روی X360 و همچنین PS3 و PC رو انجام داد.

در این دمو بازیکن می تونه یک بازی کامل 10 دقیقه ای انجام بده و همچنین قسمت Challenge Training Mode هم به صورت کامل معرفی میشه.تیم هایی که در این نسخه حضور داردن عبارتند است از:
  • بایرن مونیخ
  • اینتر میلان
  • رنجرز
  • باشگاه آمریکا:-/
همون طور که مطلع هستید دموی اول بر روی X360 عرضه نشد که دلیل آن هم مشکلات بین Konami و Microsoft اعلام شده بود ولی خوشبختانه این دمو بر روی کنسول مایکروسافت هم قابل دسترسی هست.
بازی PES 2012 در نمایشگاه یوروگیمر که هفته ی آینده در انگلستان آغاز میشه قابل بازی هست و نسخه ی اصلی بازی هم در اواسط ماه اکتبر عرضه خواهد شد.

نمیخواستم هیچوقت دیگه تو این سایت نظر بدم بسکه...بماند اما بازم جلو خودم رو نتونستم بگیرم
بابا چرا کل کل میکنید؟چرا ما ایرانی ها نمیتونیم به نظر هم احترام بزاریم!
شاید به نظر کسی چیزی بهتر از چیزی باشه که صلیقه ای میشه اگه هم دلیلش منطقی نیست که بزارید تو جهل خودش بمونه
منم دمو رو بازی کردم و خوشم اومد با اینکه به نظر من فیفا 2011 فوق العاده بود و کمی بهتر از pes بود از نظر من,هنوز 2012 رو ندیدم

خود سازنده PES میگه FIFA از PES طبیعی تر و بهتره بعد اینجا داریم واسه بهتر بودن میزنیم تو سر و کله همدیگه . عجب بابا :|

اما به تعصب اش ربط داشت !
کسی با بازی کردن PES مشکل نداشت . مشکل سر حرفایی هست که به FIFA زده میشه که منم هر چی دو دو تا چهار تا میکنم میبینم حرفایه یه سری از دوستان با FIFA و صحبت های سازنده PES جور در نمیاد :|
مهدی جان خودتو ناراحت نکن احتمالا سازندها هم خبر نداشتن بازیشون بهتر می شه:d

=))

pes همیشه از لحاظ گرافیک از فیفا بهتره
انیمیشن های کنار زمین , حرکت دوربین کنار زمین و پشت دروازه , حرکت عکاس ها و افراد کنار زمین و حرکت مربی و نیمکت نشین ها و...... همه باعث برتری pes 2012 از لحاظ گرافیک میشه
عزیزم خوبی؟
حرکت عکاس ها باعث برتری بازی شده با حرکت دوربین کنار زمین؟
اینجا فروم تخصصی گیم هست با دلیل و منطق حرف برنید نه از رو باد معده
شما برو رو همون صفحه سبز ( تکسچر سبز ) پاس های اتوماتیکت ( مثل فوتبال 98 ) رو بده و از گل زدنت لذت ببر . بزار ما نوب ها هم با همین pes خودمون خوش باشیم
عزیز بابایی شما هم برو با کریس رونالدو تو بدن مسی حال کن
یا برو تو تیرک
یا اگه دوست داشتی به عکاس ها و رگ گردن بازیکنا دقت کن و لذت ببر
--------------------------------------
یه مشت بچه 10 ساله جمع شدن
PEs بهترین!
حالم از فیفا بهم میخوره!
چند تا اسمایلی هم میندازن تا نشون بدن چن سالشونه
----------------------------------------------------
این همه گیر شدن اینترنت هم دردسری شده برا فرومها
هر کی از بوق آباد میرسه میاد اظهار فضل میکنه
عزیزان PES FAN برید حال کنید با بازیتون ما هم فیفا میزنیم بجث تموم
ضمنا نقل قول کردن این پست عواقب دارد قبل از صحبت در جمع فک کنید
خودمم هم شاید درست حرف نزده باشم ولی فک کنم با توجه به مخاطبم درست بوده

نمیدونم چرا کسایی که فیفا بازی میکنن میان نظر میدن ؛ برین همون فیفارو بازی کنین ماهم pes خودمون
بچه های فیفا باز هم حق نظر دادن دارن، هر آدم عاقلی میخواد هر دو پیشرفت کنند، من که خودم به شخصه بهترین رو بازی میکنم برام مهم نیست که فیفا باشه یا pes، هر کدوم بهتر باشه اون رو بازی میکنم.

من تازه دارم دانلودش میکنم امیدوارم نسبت به نسخه ی قبل ضعف دروازه بان و دافاع اصلاح شده باشه البته خودشون گفتن اینا رو تو این نسخه دارن اصلاح میکنن و اعلام هم کردن گلزدن رو سخت تر کردن که فکر کنم به جذابیت بازی کمک کنه
کسایی که نسخه اول و بازی کردن میدونن که با هر شوت میشد به گل رسید سر ضعف دروازه بان به هرحال من یه فن pes بودم و هستم و خواهم بوئ <3

اگر کسی منو میشناسه میدونه اولین باریه که دارم با همچین لحنی پست میدم.
آقایون PES آشغال.خواهشا بیخیالش بشید.تاپیکی نیست که در مورد PES زده بشه و 3 صحفه اولش توسط دوست داران فیفا مزین نشه.(البته خودم هم تعجیب کردم.این تاپیک استثتا بود.)
آقایون طرفدار PES خواهشا رعایت کنید کسی در مورد فیفا حرف نزنه.همینجوریش منتظرن تا تاپیک های PES رو به گند بکشونن بهونه دست کسی ندید.دیگه شک ندارم که گذر زمان به نفع PES هست.
ضمنا نقل قول کردن این پست عواقب دارد قبل از صحبت در جمع فک کنید
جالبه که هنوز چهار سال نشده که از زیر سایه PES اومدین بیرون توی تاپیک PES یکی از قدیمی ترین بازی های فوتیال تعیین تکلیف هم میکنید.

اگر کسی منو میشناسه میدونه اولین باریه که دارم با همچین لحنی پست میدم.
آقایون PES آشغال.خواهشا بیخیالش بشید.تاپیکی نیست که در مورد PES زده بشه و 3 صحفه اولش توسط دوست داران فیفا مزین نشه.(البته خودم هم تعجیب کردم.این تاپیک استثتا بود.)
آقایون طرفدار PES خواهشا رعایت کنید کسی در مورد فیفا حرف نزنه.همینجوریش منتظرن تا تاپیک های PES رو به گند بکشونن بهونه دست کسی ندید.دیگه شک ندارم که گذر زمان به نفع PES هست.

جالبه که هنوز چهار سال نشده که از زیر سایه PES اومدین بیرون توی تاپیک PES یکی از قدیمی ترین بازی های فوتیال تعیین تکلیف هم میکنید.
نه این که بازیتون هر سال داره بیشتر از فیفا نمره میگیره !
عقده شده واستون یه بار هم که شده PES بهتر از FIFA بشه !
شما از کجا میدونی که ایشون 4 ساله از زیر سایه pes بیرون اومدن !!!؟
من به شخصه تا حالا فقط فیفارو اونم همه ی شماره هاشو بازی کردم و از PES فقط 1 شماره اونم 1 دست PES 2006 رو بازی کردم ! داشتم به خودم فحش میدادم !

• Like
Reactions: aliatlas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or