بالاترین Gamescore جهان ثبت شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
3f312896-026f-4940-9983-427428.jpg

درود .

اصولا بازی یک سرگرمی میباشد که برای رفع چند ساعت بی کار بسیار مناسب میباشد ولی حال شما پا را فراتر بگزارید این دیگر چیز دیگریست. همانند کاربر Stallion83 که در xbox live بالاترین Gamescore جهان را در دست دارد و نامش در کتابهای گینس ثبت شد است Stallion83 در طی خبری در سایتش به رکورد جدیدتری رسیده است و این رکورد را 500.000 Gamescore رسانیده است که این نشان از بی کاری این کاربر میدهد وی که توانست با وقت گزاشتن بسیار به این رکورد در بازی Wallace & Gromit Episode 4 برسد در صحبتی خواستار رسیدن به امتیاز 1,000,000 است که به وی پیشنهاد داریم وقتهای خود را بهتر صرف کند .

http://www.1milliongamerscore.com/

آخرین ویرایش:
نــَـه، نَه خیر، نـــَـه، No، یــُه، Shiga، لآ. شما اگر تا اخر عمرت هم بیکار باشی بازم نمیتونی مثلا Lost Planet رو 1000 کنی; Dishwasher رو نمیتونی 200 کنی. ایشون یه مهارتی دارن در کسب گیمراسکور که با هیچ جمله و واژه ی نمیتونید زیرسئوال ببریدش.
از دست تو فریدون:d:dنزدیک بود روده هام از خنده بریزه بیرون.:d:d
----------------------------------------
انصافا دمش گرم.با تمام احترام جلوش تعظیم مینمایم.>:d<

تو که 500 تا بیشتر نگرفتی ازش کلک :دی
الان مثلا مُچ منو گرفتی؟:دی

اون مال PCـیه. اگه دقت کنی دو تا SF IV دارم:دی یه دونه واسه PC گرفتم (اوریج خور) برای آنلاین که شد 500 تا، مال 360 هم 660 تا:دی
بابک تکلیفت رو روشن کن Tekken یا SF IV :دی ؟
الان بحث مقایسه نبود که:دی ولی خُب تو این نسل Street Fighter خیلی بهتر بوده.

آخرین ویرایش:
الان مثلا مُچ منو گرفتی؟:دی

اون مال PCـیه. اگه دقت کنی دو تا SF IV دارم:دی یه دونه واسه PC گرفتم (اوریج خور) برای آنلاین که شد 500 تا، مال 360 هم 660 تا:دی
بابک تکلیفت رو روشن کن Tekken یا SF IV :دی ؟

الان مثلا مُچ منو گرفتی؟:biggrin1:
مگه بیکارم من؟ :دی

اون مال PCـیه. اگه دقت کنی دو تا SF IV دارم:biggrin1: یه دونه واسه PC گرفتم (اوریج خور) برای آنلاین که شد 500 تا، مال 360 هم 660 تا:biggrin1:
قبلاً تو پروفایل کنار اسم بازی میزد PC ، ولی الان دیگه نمیزنه ! مشکل از سایتِ Xbox.com ِ به من ربطی نداره :دی
یک مورد 790G در SF4 ( از بین دوستان ایرانی ) هم یافت شد البته :دی اسمشون رو نمیگم تبلیغ نشه :دی

جالب تر از موضوع این تاپیک برای من این جالبه که این آقای Stallion83 حدود 3 ساله که توی جهان از لحاظ GS اوله بعد نمی دونم چرا یهو الان انقدر بحث برانگیز شده مقدار GSش...
یک مورد 790G در SF4 ( از بین دوستان ایرانی ) هم یافت شد البته :biggrin1: اسمشون رو نمیگم تبلیغ نشه :biggrin1:
یک مورد 1000 هم داریم اونم Darkfinalgod هست.

این اقا اگر هر ساعت 100 امتیاز جمع کنه میشه 50000 ساعت بازی چیزی حدود 2083 روز طول میکشه که در این میان میشود 5.7 سال بعضی هاد چه کارها که نمیکنن میگم gamertagش رو بفروشه پولدار میشه /:)

یک مورد 1000 هم داریم اونم Darkfinalgod هست.
آره من با این بازی کردم تو لایو:دی تو ملبورن زندگی میکنه! خیلی خفنه:دی NG II رو هم 1000 کرده بود یادمه. میگفت همین SF IV و NG II سخت ترین اچیومنت ها رو داشتند.

پ.ن: بحث کلا از موضوع تاپیک خارج شد:دی

حالا که صحبت به سختی اچیومنت ها رسیده باید خدمت اکثر دوستان باز خور عرض کنم که سایتی وجود داره به نام trueachievements.com. این سایت همان طور هم که از اسمش معلمومه می خواد ماهیت واقعی اچیونت ها رو نشون بده. از نظر آمار و ارقام بسیار جالب هست در این سایت نوعی ratio برای هر اچیومنت در نظر گرفته شده به این صورت که نسبت تعدادی که فلان بازی رو دارند ولی آن اچیومنت خاص در اون بازی رو ندارند. این معادل میزان سختی اون اچیومنت هست.
اگر سری به این سایت بزنید می بینید که اچیومنت بازی NG همچین آش دهن سوزی هم نیست. اما متاسفانه از آنجا که اکثر بازی خور های کشور ما آفلاین هستند و اصلا حسی از دنیای آنلاین ندارند فقط به NG اکتفا می کنند.
موفق باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or