بالاترین Gamescore جهان ثبت شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
3f312896-026f-4940-9983-427428.jpg

درود .

اصولا بازی یک سرگرمی میباشد که برای رفع چند ساعت بی کار بسیار مناسب میباشد ولی حال شما پا را فراتر بگزارید این دیگر چیز دیگریست. همانند کاربر Stallion83 که در xbox live بالاترین Gamescore جهان را در دست دارد و نامش در کتابهای گینس ثبت شد است Stallion83 در طی خبری در سایتش به رکورد جدیدتری رسیده است و این رکورد را 500.000 Gamescore رسانیده است که این نشان از بی کاری این کاربر میدهد وی که توانست با وقت گزاشتن بسیار به این رکورد در بازی Wallace & Gromit Episode 4 برسد در صحبتی خواستار رسیدن به امتیاز 1,000,000 است که به وی پیشنهاد داریم وقتهای خود را بهتر صرف کند .

http://www.1milliongamerscore.com/

آخرین ویرایش:
فکر می کنم ساعت 6 صبح بیدار می شه.12 شب می خوابه.سپس ساعت 12 تا 6 صبح رو GF بازی میکنه.بعد مرد بلند میشه دختر میخوابه تا ساعت 12 شب.بعد بیدار میشه و به جای مرد بازی میکنه و خلاصه اینکارها همینجور ادامه پیدا می کنه.:d:))

غذاش هم باور کن یه بادی گارد داره وسط بازی می کنه تو دهن مرد.:):))

فکر می کنم ساعت 6 صبح بیدار می شه.12 شب می خوابه.سپس ساعت 12 تا 6 صبح رو GF بازی میکنه.بعد مرد بلند میشه دختر میخوابه تا ساعت 12 شب.بعد بیدار میشه و به جای مرد بازی میکنه و خلاصه اینکارها همینجور ادامه پیدا می کنه.:d:))

What a nice ballad !
شما دیگه خیلی هندیش کردی رفیق ... باور کن به این تخیلی بودنی که فکر میکنی هم نیست !

آروم داداش...آروم:dنکنه شما همین آقایی هستی که این رکوردو زده؟؟؟:d

من کی گفتم بازی کار مسخره و مزخرفی هست؟؟اتفاقا من چند دقیق پیش داشتم کستلوانیا میزدم......:d

بازی کردن عالیه ولی این کاری که این آقا انجام داده به نظر من اتلاف وقته و بیکار بودن و علاف بودن ایشون رو میشناسه....... .

من خودم بعضی بازیها رو که خیلی دوس داشته باشم می شینم تا آخرین اچیوش رو می گیرم.......ولی دیگه اینکه خودمو از کار و زندگی مرخص کنم صبح تا شب بشینم بازی کنم..آره مسخرس و دیوانگیه....... .
الان نگاه کنی خیلی ها وقتشون الکی میگزره با یک نگاه به دیگران یا شاید خودت میبینی در روز خیلی زمان رو از دست میدی مثلا خوابیدن ، فیلم دیدن ، وب گردی، بازی کامپیوتری ، موزیک گوش دادن ، تو خیابان گشتن و خیلی چیزها حالا این طرف اومده بر خلاف ما خیلی از اعمالش رو سانسور کرده چسبیده به جمع کردن گیمر اسکور اون هم برای اینکه اسمش تو جهان مطرح بشه
طرف میاد تو برنامه دنس خودش رو مزحکه یک جماعت میکنه که 4 نفر ببیننش بعد حالا ببین این چی کار کرده که حتی تو ایران هم اون رو میشناسن

چرا خیال میکنی خیلی کار طولانی و سختی هست و باید گل روز رو فقط بازی کنه
طرف اگر گاگول ترین گیمر دنیا هم باشه میتونه در عرض 5 ساعت در روز 300 تا گیمر اسکور بگیره که میشه ماهی 9000 تا که در عرض 5 سال میشه 5400000 هزار تا

آخرین ویرایش:
بله..... . راستش یه جورایی ازش خوشم اومد و یه جورایی بدم اومد . خوشم اومد که مهارته بالایی در 1000 کردن داره و بدم اومد که این بشر زندگی نداره . هر بازی هم دستش بیاد بازی می کنه تازشم هرچقدر هم بی خود باشه هیچ حرفی نمی زنه و 1000رش می کنه .

من فکر میکردم یوزرهای این سایت حداقل تو یه مورد "بازیها یکی از بهترین تفریحها و سرگرمی ها هستند" نظر مشترک دارند!! که گویا ندارند:دی

من تو صفحه ی اولم گفتم با حرکتش واقعا موافقم :d اگرم امکانش بود حتما مثل ایشون میشدم :d الان به صورت مبتدی دارم این راه رو میرم :d
کسی هم عشق بازی باشه اینکار ها رو میکنه!
یارو شاید اصلا مثل من نه عشق فیلم باشه ، نه فوتبال ، نه مهمونی ، نه بیرون رفتن :d و فقط و فقط عشق بازی باشه :d

معمولا میخام ببینم طرف چیکارس میرم توی بازیهاش ببینم تونسته اون 2تا اچیو نینجا گایدنو بگیره یا نه (این موضوع کاملا شخصیه نگید چرا نینجا گایدن :d شاید بعضیها بتونن درک کنن :d) ایشون ظاهرا اصلا از این بازی خوشش نیومده چون ازش 185تا گرفته... ولی بازیایی که 1000 کرده رو میبینم و اینکه چطور تونسته اینقدر وقت بزاره سرم گیج میره :d

درمورد این موضوع که ماکروسافت به اسمه گیمرهای منتخب یه چیزی میده تو بازار بعد بهشون پول میده رو کسی شنیده ؟ مثلا چند وقت پیش شنیدم بنام یه گیمری یه موس داد بیرون و کلی پول به این گیمره ...

کلاً چون تو بازی سنتر مبحـــث فشار خیلی رو بورس ِ ، اینقدر فشار آورده که یه بابای دیگه اسمش تو گینس ثبت شده؟ :دی

کلاً چون تو بازی سنتر مبحـــث فشار خیلی رو بورس ِ ، اینقدر فشار آورده که یه بابای دیگه اسمش تو گینس ثبت شده؟ :دی
والا احمد جون تمام تلاشم رو کردم که با احترام و احتیاط کامنت بزارم، حرف دل مارو زدی :دی.
جداً ثبت رکورد ایشون تو گینس فشار داره استاد؟ :دی.

الان نگاه کنی خیلی ها وقتشون الکی میگزره با یک نگاه به دیگران یا شاید خودت میبینی در روز خیلی زمان رو از دست میدی مثلا خوابیدن ، فیلم دیدن ، وب گردی، بازی کامپیوتری ، موزیک گوش دادن ، تو خیابان گشتن و خیلی چیزها حالا این طرف اومده بر خلاف ما خیلی از اعمالش رو سانسور کرده چسبیده به جمع کردن گیمر اسکور اون هم برای اینکه اسمش تو جهان مطرح بشه

طرف میاد تو برنامه دنس خودش رو مزحکه یک جماعت میکنه که 4 نفر ببیننش بعد حالا ببین این چی کار کرده که حتی تو ایران هم اون رو میشناسن

والله خودت که گفتی 5 ساعت در روز.......البته طبیعتا چون همه روزه نمیتونه اینکارو بکنه بعضی روزا باید همت مضاعف به خرج بده:dیعنی تا حد زیادی از کار و زندگی میافته.... .

حالا شاید بعضی دوستان کار ایشون رو کاری افتخار آفرین بدونن....ولی به نظر من این آقا میتونست بازی معمولی خودش رو انجام بده ......بقیه زمان خودش رو صرف کار دیگه ای بکنه................این نظر منه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or