من یه Gamertag قبلا داشتم .
و همه ی Gamerscore هام تو اونه .
حالا یه TAG دیگه ساختم .
راهی برای کپی کردن gamerscore & achievment هست یا نه ؟
ممنون
تا دلتون بخواد Signature آزاد کردم و انواع و اقسام Takedown هم انجام دادم ولی تا حالا فقط یکی آزاد کزدمکه مربوط میشه به بازی آنلاین که به اسم Server Surfer که باید یه مسابقه آنلاین رو به اتمام برسونی!
دیگه دارم کلافه می شم!آخه بازی داره تموم میشه ولی Achievment آزاد نکردم!
نمی دونم مشکلت چیه فرزاد(؟) مگه لیست Achievement ها رو نگاه نمی کنی ؟ چند تا از Achivement های راحت :آقا کسی تا حالا تونسته تو BurnOut : Revenge یه Achievment آزاد کنه!
من Rank 9 رو هم رد کردم! رانکم Assassin هست و دارم به رانک 10 می رسم که رانک آخر هست!
تا دلتون بخواد Signature آزاد کردم و انواع و اقسام Takedown هم انجام دادم ولی تا حالا فقط یکی آزاد کزدم که مربوط میشه به بازی آنلاین که به اسم Server Surfer که باید یه مسابقه آنلاین رو به اتمام برسونی!
دیگه دارم کلافه می شم! آخه بازی داره تموم میشه ولی Achievment آزاد نکردم!

منظورتون چیه ؟فكر نكنم تو بازيهاي xbox اچيومنت باشه!!![]()

نه امین ورژنه pc ش رو میگم!اچيومنت ماله بازي هاي xbox360 هست منظورم اين بود فكر نكنم واسه بازي halo 2 كه ماله xbox هست اچيومنتي باشه![]()
اينطوري اين يارو كه 161.000 تا پويت داره بايد تقريبا 16.000 تا پوينت از ماكرو بگيره كه ميشه حدود 200 دلار ضرر براي ماكروسافت ... به نظرت پيتر مور همچين ريسكي مي كنه ؟برای هر 10000 اسکور 1000 یا 500 تا MS Point پوینت بدن