دوستان عزیز یه سوالی داشتم تو رو خدا بهم پاسخ بدید؛
میدونم که شایعات این بازی زیاده و تقریبا هیچکدومش حقیقت نداره، اما من در یک سایت معتبر دیدم که گفته شده بود این بازی یک پایان جایگزین (alternate ending) داره!
بدین ترتیب که قبل از اینکه به سراغ آخرین قول بروید، به باغ بالای معبد رفته و کل میوه های اون رو میخورید تا خون و استقامت شما به حداقل برسه، سپس به سراغ غول آخر میروید و با همون خون و استقامت کم اون رو شکست میدید، و در هنگامی که در معبد تبدیل به غول DORMIN شدید اجازه میدید که سربازان به شما تیر اندازی کنن و با توجه به اینکه خون شما بسیار کمه کشته میشید و پایان دیگری رو شاهد خواهید بود! این لینک پایان جایگزین بازی (alternate ending) رو تایید کرده:
Shadow Of The Colossus cheats, codes, hints, FAQs: Sony PlayStation2
این تئوری کاملا عملی به نظر میرسه! من خودم هرچه تلاش کردم نتونستم این روش رو اجرا کنم (البته بخاطر بازی ضعیف خودم بوده)، مثلا بعد از خوردن میوه های باغ مخفی طاقتم کم شده بود و نتونستم از اون بالا به سلامت پایین بیام. البته شنیدم اگه حالت زمانی رو کسی تکمیل کرده باشه و چتر نجات داشته باشه میتونه با همون خون و استقامت کم از باغ مخفی پایین بیاد و برای مبارزه با غول آخر هم میشه با مجهز شدن به آیتمهایی که از حالت تایمی بدست اومده به راحتی او رو شکست داد! متاسفانه من حالت تایمی رو هم نتونستم تکمیل کنم تا همه آیتمها رو داشته باشم؛
بنابراین از دوستان خواهش میکنم اگه کسی از این موضوع چیزی شنیده یا دیده یا اگه کسی بازیش خیلی خوبه این فرضیه رو تست کنه و ما رو هم مطلع کنه ببینیم اصلا این موضوع حقیقت داره یا نه.