شایعه باز هم Resident Evil 5 وباز هم شایعه در مورد نسخه PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Captain Tsubasa

کاربر سایت
همین الان توی فروم capcom بودم و یکی از کاربرا پرسیده بود Resident Evil 5 Coming To PC?
Svensson هم گفته که ما تاالان خبری مبنی بر عرضه این بازی روی PC اعلام نکرده ایم و در جواب یکی دیگر از کاربران که گفته capcom جزئی از PCGA (اتحادیه ای برای حمایت از PC Gamer ها که شرکتهای مثلMicrosoft, Intel, AMD, NVIDIA, and Dell از اعضای اصلی آن هستند) و آنها از PC Gamer حمایت می کنند و Svensson جواب داده که شما باید برای شنیدن خبرهای انها تا نمایشگاه لایپزیک صبر کنید.

طبق سخنان بالا که هیچ حرفی مبنی یر عدم عرضه این بازی روی PC به طور قاطع زده نشده و حرف آخر Svensson احتمال اومدن بازی روی PC زیاده

منبع: http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/4795351/Resident_Evil_5_Coming_To_PC

من هم نسخه GC رو بازی کردم و هم PS2 رو ...
نسخه PC رو هم با جوی پد بازی کردم و کوچک ترین تفاوتی بین کنترلش با کنسول ندیدم.;)
طبیعتا وقتی از کنترل PC حرف میزنیم منظورمون جوی پد نیست...
این مساله دیگه خیلی واضحه، این حرف شما مثل این میمونه که بگیم من با کنترلر کنسول بازی کردم و کوچکترین تفاوتی بین کنترلش با کنسول ندیدیم!!

من هم نسخه GC رو بازی کردم و هم PS2 رو ...
نسخه PC رو هم با جوی پد بازی کردم و کوچک ترین تفاوتی بین کنترلش با کنسول ندیدم.;)
شهاب جان مگه تو GC داری؟:confused::biggrin1:
حالا نسخه ی GC با PS2 چه فرقی داشت؟
گرافیک کدومش بهتر بود؟:smile:
گرافیک PC که از جفتشون بالاتر بود. مگه نه؟;)

طبیعتا وقتی از کنترل PC حرف میزنیم منظورمون جوی پد نیست...
این مساله دیگه خیلی واضحه، این حرف شما مثل این میمونه که بگیم من با کنترلر کنسول بازی کردم و کوچکترین تفاوتی بین کنترلش با کنسول ندیدیم!!
به هر حال وقتی کنترل یه بازی با جوی پد از موس و کیبورد بهتره ، مسلما باید با جوی پد بازیش کنی ... اینجوری که شما میگی باید Fifa و PES رو هم باید با کیبورد بازی کرد که چون نسخه PC هستن و کنترلر اصلی PC کیبورده !!!
شهاب جان مگه تو GC داری؟:confused::biggrin1:
حالا نسخه ی GC با PS2 چه فرقی داشت؟
گرافیک کدومش بهتر بود؟:smile:
گرافیک PC که از جفتشون بالاتر بود. مگه نه؟;)

خودم که ندارم اما خب یجوری بازیش کردم روی گیم کیوب .
گرافیکش از نسخه PS2 بهتره به نظر من .
باز هم به نظر من : گرافیک نسخه های کنسول از PC بهتر بود . حالا شاید به خاطر رزولوشن TV بوده

از این اشتباها قبلا هم پیش آمده در GS مثل تاریخ فاینال 13!!!
مطمئنن این بازی برای PC هم میاد اما کمه کم با یک سال تاخیر!
Capcom هم مغز خر نخورده که از الان بیاد بازیو واسه PC تایید کنه و مطمئنن لینک قسمت PC RE5 بزودی حذف میشه از GS!

اینکه نوشته:
Release Date:Mar 13, 2009 (EU)
یعنی بازی چند روز دیگه واسه pc عرضه میشه
ولی من که فکر نکنم

شما پست بالایی را خوندین :smile:
گیم اسقات همش قاط میزنه . از این نمونه کارها زیاد دیدیم یک بازی که یادم نیست چی بود قبلا زده بود تاریخ عرضه 1978 که اینجا گذاشتم همه به اون خندیدیم :laughing: جالب اینجاست همون بازی هنوز عرضه نشده . برای pc [واهد اومد ولی با یک سال تاخیر ;)

من تا چند روز پیش گیم اسپات رو داشتم چک می کردم چنین چیزی نداشت!
حالا مشخص نیست چرا این اتفاق افتاده ولی توی سایتای دیگه هم خبری نبود.ولی اینکه این سایت به این شکل روی این بازی ،این اشتباه رو کنه کمی عجیبه

دوستان تایید شد!!!!!!!!!!
نسخه PC بازی به همراه نسخه کنسولی آماده فروش شده و همین الان در آمازون داره پیش فروش می شه.یوبی سافت دست به کار شده ونسخه پی سی رو آماده کرده .تاریخ که گیم اسپات زده به احتمال زیاد صحیحه چون آمازون هم همین تاریخ رو زده و بازی با نسخه کنسولی منتشر خواهد شد.
این کاور بازی

http://i39.tinypic.com/v4lze9.png:surrender:

آخرین ویرایش:
یوبی سافت دست به کار شده ونسخه پی سی رو آماده کرده
کپکام تابحال چیزی تایید نکرده و نسخه PC این بازی هم ( به گفته یه مجله آلمانی) قراره اواخر امسال عرضه بشه.

دوستان تایید شد!!!!!!!!!!
دوست عزیز لینکی که دادی Open نمی شه...مشکل داره...
من لینکو ندیدم ولی اگه عکسی از کاور گذاشته شده باشه مسلماً Fakeه چرا که هرکس میتونه کاور بازی رو بسازه مثلاً MGS4 یا KZ2 رو برای X360 یا GEARS رو برایPS3
گیم اسقات همش قاط میزنه
جالب اینکه GS توی Sci-Fi Shooter برای PS3 نه فقط Lost Planet 2 رو تایید کرده بلکه از بازی Screen Shot هم گذاشته!! که حداقل مطمئنیم عکس ها خالی بندین چرا که این بازی تا به حال فقط واسه X360 تایید شده پس اگه Game Footage یا Screen Shot یا Trailer وجود داشته باشه همه متعلق به نسخه ی Xbox هست حالا Game Spot این شات ها رو از کجا اورده فقط مدیران سایت میدونن و بس.
خودم که ندارم اما خب یجوری بازیش کردم روی گیم کیوب .
گرافیکش از نسخه PS2 بهتره به نظر من .
فرقشون جزئیه ولی منم فکر می کنم نسخه ی GC یکم شفاف تر بود.
دوستان من قصد توهین به هیچ سایتی رو نداشتم و شخصاً مدتها GS رو مبدا و منبع در زمینه گیم می دونستم ولی به نظر شخصی GS یکم در مسیر مسائل حاشیه ای که احتمالاً با جیب شرکت ها مختلف ارتباط مستقیم داره قرار گرفته...

نمیدونم چرا دوستان بجای پست دادن بیخود به عقلشون رجوع نمیکنن!! بازیی که تا الان تایید نشده یک دفعه برای PC تایید بشه بعد دقیقا همون روز منتشر شدن بازی برای کنسولها هم انتشارش کنند!! مطمئن باشید تا 3، 4 ماه بعد از انتشار بازی تازه یک خبرایی میشه!! بعد یک عالمه تبلیغ و ... تا یک سال دیگه:biggrin1:
گیم اسپات برخی چیزاش خوبه ولی...:biggrin1:

اومدنش برای PC110%هست ولی الان 0 % هست حد اقل برای 5-6 ماه دیگه:-"
وقتی جو بازی روی هر دو کنسول خوابید اون موقع نوبت PCهست

البته بلایی که سر کپکام اومد (سرDDMC4)همه بازی رو کپی دانلود میکردن و یا روی کنسول
از قدیم بازی کرده بودن، فروشش مضخرف بود
خودش هم از انتشارش برای PCپشیمون شد -البته از زمان عرضه بازی!!!!

دوست عزیز لینکی که دادی Open نمی شه...مشکل داره...
من لینکو ندیدم ولی اگه عکسی از کاور گذاشته شده باشه مسلماً Fakeه چرا که هرکس میتونه کاور بازی رو بسازه مثلاً MGS4 یا KZ2 رو برای X360 یا GEARS رو برایPS3

این یکی دیگه فیک نیست خودت نگاه کن.اگرم باز نمی شه مشکل از شماست.می تونی یه سر به سایت VGBOXart.comبزنی اونجا هست

نمیدونم چرا دوستان بجای پست دادن بیخود به عقلشون رجوع نمیکنن!! بازیی که تا الان تایید نشده یک دفعه برای PC تایید بشه بعد دقیقا همون روز منتشر شدن بازی برای کنسولها هم انتشارش کنند!! مطمئن باشید تا 3، 4 ماه بعد از انتشار بازی تازه یک خبرایی میشه!! بعد یک عالمه تبلیغ و ... تا یک سال دیگه

این هم لینک فروش این بازی توی آمازون.

http://www.amazon.co.uk/Capcom-Resident-Evil-5-PC/dp/B001FSJ9N0
شما همون بهتر به عقلتون رجوع کنید
لطفا قبل از حرف زدن از حرفی که دارید می زنید مطمئن شید بعد الکی پست بزنید.

آخرین ویرایش:
چه بحثی در گرفت با این لینکی که دادم.

منم خودم تعجب کردم وقتی اون لینک رو دیدم. عجیبیش به اینه که هیچ عکس یا توضیحی تو قسمت PC نیست ولی توی PS3 و 360 از خیلی وقت پیش پر عکس بوده.

جالبه که توی این کاوری هم که دوستان نشون دادن چقد سیستم مورد نیاز بازی پایینه.

فکر نمی کنم از یوبی سافت دراین باره خبری باشه. چون توی این قسمت هم Publisher و هم Developer رو Capcom زده:
http://www.gamespot.com/pc/action/residentevil5/tech_info.html

توی خود سایت Capcom هم اصلا" چیزی درباره نسخه PC نیست.

نظر منم اینه که این بازی برای PC هم میاد ولی اواخر 2009.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or