شایعه باز هم Resident Evil 5 وباز هم شایعه در مورد نسخه PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Captain Tsubasa

کاربر سایت
همین الان توی فروم capcom بودم و یکی از کاربرا پرسیده بود Resident Evil 5 Coming To PC?
Svensson هم گفته که ما تاالان خبری مبنی بر عرضه این بازی روی PC اعلام نکرده ایم و در جواب یکی دیگر از کاربران که گفته capcom جزئی از PCGA (اتحادیه ای برای حمایت از PC Gamer ها که شرکتهای مثلMicrosoft, Intel, AMD, NVIDIA, and Dell از اعضای اصلی آن هستند) و آنها از PC Gamer حمایت می کنند و Svensson جواب داده که شما باید برای شنیدن خبرهای انها تا نمایشگاه لایپزیک صبر کنید.

طبق سخنان بالا که هیچ حرفی مبنی یر عدم عرضه این بازی روی PC به طور قاطع زده نشده و حرف آخر Svensson احتمال اومدن بازی روی PC زیاده

منبع: http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/4795351/Resident_Evil_5_Coming_To_PC

دوست عزیز لینکی که دادی Open نمی شه...مشکل داره...

بیا ممد اینجا برات آپلود کردم . با اینکه حرفه ای ساخته شده اما خب بالطبع واقعی نیست .

البته نمیشه به یه عکس اکتفا کرد ولی خوب اومدنش هم همچین دور از زهن نیست

همه شما اگه به خودتون زحمت میدادین و به ESRB مراجعه میکردین میفهمیدین که آیا این بازی برای PC تایید شده یا نه!! حالا تاریخ انتشارش بخوره توی سرشون!!

حالا بیاین بگین این بازی تایید شده و فلان روز میاد!!!

در مورد عکس باکس هم اگه شماها به گوشه سمت چپ پایین عکس توجه کنین نام کسی که این عکس رو طراحی کرده و تاریخش رو هم میبینین!! :dots:

در واقع سایت VGABOXART سایتی برای همین موضوع هستش!! کاربرا میان طرح هاشونو توی این سایت قرار میدن تا ببینن نزدیک ترین طرح به طرح اصلی کی هستش!! و همینطور هم کارهاشونو به هم نشون بدن!!

آخه چرا شما به اين عكس اعتماد ميكنين وقتي نوشته PC CD-ROM
مگه هنوز توي بازار خارجيا سي دي پيدا ميشه؟

بیا ممد اینجا برات آپلود کردم . با اینکه حرفه ای ساخته شده اما خب بالطبع واقعی نیست .
دستت درد نکنه شهاب جون...
در مورد عکس باکس هم اگه شماها به گوشه سمت چپ پایین عکس توجه کنین نام کسی که این عکس رو طراحی کرده و تاریخش رو هم میبینین!! :dots:
کاملاً همینطوره که شما میگی...

دستت درد نکنه شهاب جون...

کاملاً همینطوره که شما میگی...
yz82thvve2news797qn5_thumb.png

این ارم یوبی سافت اینجا چیکار میکنه!!!!!!:cheesygriیارو سرشاد میزده،فکر کنم خوشحال بوده:biggrin1:

درسته که به عکس نمیشه اعتماد کرد ولی کلا باید مطمئن بود که بازی برای PC میاد .

این ارم یوبی سافت اینجا چیکار میکنه!!!!!!یارو سرشاد میزده،فکر کنم خوشحال بوده

جگر 4 رشم UBI برای نشر داد .

yz82thvve2news797qn5_thumb.png

این ارم یوبی سافت اینجا چیکار میکنه!!!!!!:cheesygriیارو سرشاد میزده،فکر کنم خوشحال بوده:biggrin1:

درسته
منم میگم این عکس واقعی نیست
اما پیش خرید آمازون رو چی میگی؟
13 mar همه چی معلوم میشه

با یک روز تاخیر !
_
اقا همه این چیزها رو کاری نداشته باشید . !

بلاخره این بازی برا PC هم تایید میشه -
ولی اول خوب فروشش رو کنسول بکنه و بعد برا PC هم تایید و عرضه میشه .

وقتی رو کنسول عرضه شد و فروشش رو کرد بعد چند ماه رو PC هم میاد و بلاخره رو اون هم یه سودی میکنه
و Capcom هم تو اتحادیه حمایت از PC Games هست و اون هم میتونه یه دلیلی برا اومدنش رو PC باشه

پ.ن: در اخر با هم اینها دلیلی نداره که نیاد .

درسته
منم میگم این عکس واقعی نیست
اما پیش خرید آمازون رو چی میگی؟
13 mar همه چی معلوم میشه
تا وقتی خود کپکام بازی تایید نکرده اگه 100تا سایت هم بیاند تایید کنند اصلا مهم نیست.
من نمیدونم چرا شما گیر دادین که نسخه PC حتما بایدی 13مارس بیاد؟!
کپکام هنوز بازی رو تایید نکرده که بیاد بعد شما میگین 13مارس؟!:sick:

توی تاپیک Mass Effect 2 هم همینجوریه!!
دوستان عزیز واقعیت در حال حاضر اینه که این بازی برای PC تایید نشده،والسلام.
تا وقتی خود کپکام بازی تایید نکرده اگه 100تا سایت هم بیاند تایید کنند اصلا مهم نیست.
تمام شد،آقا من اصلاً میگم این بازی برای PC نمی یاد یکی بیاد به من ثابت کنه که میاد!
دوستان این موضوع دیگه بحث نداره فعلاً این بازی رو کنسول هاست به قول دوستان وقتی خوب فروشش رو کرد بعد احتمالاً کپکام یه نسخه ی PC هم تایید می کنه...

بابا PC باز هاي محترم . بياين يه كنسول بخرين خودتونو راحت كنين بخدا !

اشتباه داره ولی جدا کار درستی تحویل داده. کپی برابر اصل :دی.

من نمیدونم چرا شما گیر دادین که نسخه PC حتما بایدی 13مارس بیاد؟!
کپکام هنوز بازی رو تایید نکرده که بیاد بعد شما میگین 13مارس؟!:sick:

pc بازانه محترم قید این 13 مارسو بزنید هممون میدونیم حالاها اومدنی نیست.

در ضمن نیازی به خرید بخاری(xbox 360)نیست یه کم صبر پیشه کنید تا از غوره حلوا درست کنید :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or