شایعه باز هم Resident Evil 5 وباز هم شایعه در مورد نسخه PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Captain Tsubasa

کاربر سایت
همین الان توی فروم capcom بودم و یکی از کاربرا پرسیده بود Resident Evil 5 Coming To PC?
Svensson هم گفته که ما تاالان خبری مبنی بر عرضه این بازی روی PC اعلام نکرده ایم و در جواب یکی دیگر از کاربران که گفته capcom جزئی از PCGA (اتحادیه ای برای حمایت از PC Gamer ها که شرکتهای مثلMicrosoft, Intel, AMD, NVIDIA, and Dell از اعضای اصلی آن هستند) و آنها از PC Gamer حمایت می کنند و Svensson جواب داده که شما باید برای شنیدن خبرهای انها تا نمایشگاه لایپزیک صبر کنید.

طبق سخنان بالا که هیچ حرفی مبنی یر عدم عرضه این بازی روی PC به طور قاطع زده نشده و حرف آخر Svensson احتمال اومدن بازی روی PC زیاده

منبع: http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/4795351/Resident_Evil_5_Coming_To_PC

یکی از بچه راست میگفت
وقتی از نسخه های کنسولی درامد کرد و تموم شد خوب چکاریه؟؟برا pc هم میاد دیگه
فقط خدا کنه یه راه حلی برا دوربین و ....نسخه pcش پیدا کنن که دیگه مجبور نباشیم این یکی رو مثل نسخه 4 با دسته بازی کنیم و با ماوس بازی کنیم

قدیما مشکل دوربین بود...
برای مثلا همین جی تی ای همه شمارهاش دوربینش مشکل داشت...ولی شماره 4 برای پی سی خیلی روون بود:laughing:

درسته ولی با وجود سخت بودن بازی(شاید برا من سخته:))بازی با ماوس خیلی بهتر و روون تره
گرچه کلا اویل رو باید با جوی استیک رفت;)
اگه منظورت کنترل شبیه به Cold Fear هست منم کاملاً موافقم اینجوری خیلی حالش بیشتره...
اصلاً زمانی که RE4 رو روی PC بازی کردم انتظار نداشتم کنترلش اینطوری باشه...
CF خیلی باحال بود...

اگه منظورت کنترل شبیه به Cold Fear هست منم کاملاً موافقم اینجوری خیلی حالش بیشتره...
اصلاً زمانی که RE4 رو روی PC بازی کردم انتظار نداشتم کنترلش اینطوری باشه...
CF خیلی باحال بود...​

اخه شما نباید RE 4 رو با pc بازی می کردی ! بازی سوم شخص اصولا روی پلتفرم pc مذخرف از اب در میاد . مگر در موارد خیلی خاص !​

اخه شما نباید RE 4 رو با pc بازی می کردی ! بازی سوم شخص اصولا روی پلتفرم pc مذخرف از اب در میاد . مگر در موارد خیلی خاص !

اتفاق بازی TPS روی PC خوب جواب میده ... البته نه به اندازه ی FPS اما خب مزایای خودشو داره ... اگه دیدی RE4 کیفیت خوبی از لحاظ کنترل نداشت دلیلش بد پورت شدن بود ؛ اگه اون رو با جوی پد بازی میکردی هیچ تفاوتی بین نسخه کنسول و PC قابل مشاهده نبود ...

خبر خوبی بود
من بطور قطع یقین می دونستم که برا pc میاد با تأخیر. خودم شخصاً عاشق همه نسخه هاش هستم. با pc میشه هر سبکی رو به خوبی بازی کرد به شرطی که سازندگانش خوب پورت کرده باشند بازی رو. دوست عزیزمون که گیر داده بود برا کپی بازی روی pc مگه خودشون ارجینال می خرن برا 360؟

اتفاق بازی TPS روی PC خوب جواب میده ... البته نه به اندازه ی FPS اما خب مزایای خودشو داره ... اگه دیدی RE4 کیفیت خوبی از لحاظ کنترل نداشت دلیلش بد پورت شدن بود ؛ اگه اون رو با جوی پد بازی میکردی هیچ تفاوتی بین نسخه کنسول و PC قابل مشاهده نبود ...
عجب ! این حرف شما صنعت گیم رو تکون داد ;) همه عالم می دونن که کلا pc پلتفرم سوم شخص به حساب نمی یاد . TPS رو pc خوب جواب می ده !!!!!!؟

همه عالم می دونن که کلا pc پلتفرم سوم شخص به حساب نمی یاد . TPS رو pc خوب جواب می ده !!!!!!؟
:eek:
24.gif

عجب ! این حرف شما صنعت گیم رو تکون داد همه عالم می دونن که کلا pc پلتفرم سوم شخص به حساب نمی یاد . TPS رو pc خوب جواب می ده !!!!!!؟
یعنی اعتقاد دارین نمیده ؟ کنترل GeOW روی PC مشکلی داشت ؟ اصلا اینا رو ول کن . مافیا بازی کردی ؟
مگه کنترل یه TPS روی PC که با جوی پد بازیش کنی با کنترل نسخه کنسولش فرقی هم داره؟ DMC4 رو با جوی پد بازی کردی ؟ فرقی با کنترل نسخه نسول داشت ؟
برای بازیهایی هم که دوربین حالت سینمایی روی شونه داره دیگه چی بهتر از موس و کیبورد؟
عجب ! این حرف شما صنعت گیم رو تکون داد
شما که نمیتونی درست حرف بزنی پس
خوش باش.;)

یعنی اعتقاد دارین نمیده ؟ کنترل GeOW روی PC مشکلی داشت ؟ اصلا اینا رو ول کن . مافیا بازی کردی ؟
مگه کنترل یه TPS روی PC که با جوی پد بازیش کنی با کنترل نسخه کنسولش فرقی هم داره؟ DMC4 رو با جوی پد بازی کردی ؟ فرقی با کنترل نسخه نسول داشت ؟
برای بازیهایی هم که دوربین حالت سینمایی روی شونه داره دیگه چی بهتر از موس و کیبورد؟

شما که نمیتونی درست حرف بزنی پس
خوش باش.;)
اصلا مبحث قابل بحثی نیست این موضوع که بخوام بیشتر از این کشش بدم . چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است .

پ.ن : اگه تکون خوردن صنعت گیم نادرست حرف زدن هست . شما راست می گی :smile:

اگه اون رو با جوی پد بازی میکردی هیچ تفاوتی بین نسخه کنسول و PC قابل مشاهده نبود ...
خودت با جوی پد بازی کردی؟
من که با کیبرد بازی کردم واقعا با کنترول بازی مشکل داشتم. البته بعدش عادت کردم...:biggrin1:

خودت با جوی پد بازی کردی؟
من که با کیبرد بازی کردم واقعا با کنترول بازی مشکل داشتم. البته بعدش عادت کردم...:biggrin1:

من هم نسخه GC رو بازی کردم و هم PS2 رو ...
نسخه PC رو هم با جوی پد بازی کردم و کوچک ترین تفاوتی بین کنترلش با کنسول ندیدم.;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or